- 23 Ağustos 2012
- 51.119
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.011
- 898
- Konu Sahibi blackgirl06
-
Evet arkadasim dis gorunum su yonde onemli;
Eger kadin bakimli erkek kendi saldiya... illaki o adamda kiskanclik veya kompleks durumu olusAbilir.. kadin erkek farketmez ayni.. kadin kendine bakmazsa ztn cokcabuk degisim oluyor erkekle..heledeki yas farkida var ise.. benim dusuncem budur
Vallah benim esim bendn 5 yas buyuk.. onu tanimadan asla yasitimla evlenmem diyordum ztn.. erkekle kadin bir dgl.. erkek zor olgunlasiyo.. ben kadin kendine baksa dahi daha cabuk yaslandigina inandigim icin.. kadini kucuk olmasini dogru buluyorum tabi benim dusuncem...Emin misiniz? Çünkü burda erkek 7 yaş büyük yazılınca kimse abin gibi durur, baban gibi durur yazmıyor; aksine yaşça büyük erkek çok iyi yazılıyor. Erkek yaşlı dursa da kimse takmıyor, yaş ayrımcılığı da dış görünüş ayrımcılığı da sadece kadınlara.
Anne mi abla mı yoksa karısı mı hepimiz anlayacak kapasitedeyiz ben şimdiye kadar hiç kimsenin anlamadan sorduğunu düşünmüyorum o soruları baya can yakmak için soruyorlar. Ayrıca onu dedim ben de yaş farkı belli ona rağmen mutlular. Çünkü takılması gerekilen son şey falan dış görünüş. Sizin deyiminizle babası yaşında adamla evlenen kadınlara kimse baban mı diyemez mesela varsa yoksa kadına çalışın kadın erken çöküyomuş da bilmemne de. Çöktürene bakan yok tabi sorsan kadın hakları savunursunuz kesin. Neyi savunduğunuzdan bile bi habersiniz...Kadin dusmanligimi ? Ne sacmaliyosun?
Pinar altugdan ornek vermissin kadin eski manken ona ragmen yas farki belli... herkesin kendi dusuncesi..! Dis gorunus sizin icin onemli olmayabilir...cogu insan icin onemli.. sonra anenmi ablanmi gibi sorulari herkes kaldiramayabilir
Anca sacmaliyorsun..! Senle ayni goruste olma mecburiyetinde degilim ! Annesi yasinda biriyle evleniyorsa. Elestirilere maruz kalabilir diyorum. Elestiririm demiyorum! Baskasi tabi sasirabilir.. illaki can yakma amacli olmayabilir!Anne mi abla mı yoksa karısı mı hepimiz anlayacak kapasitedeyiz ben şimdiye kadar hiç kimsenin anlamadan sorduğunu düşünmüyorum o soruları baya can yakmak için soruyorlar. Ayrıca onu dedim ben de yaş farkı belli ona rağmen mutlular. Çünkü takılması gerekilen son şey falan dış görünüş. Sizin deyiminizle babası yaşında adamla evlenen kadınlara kimse baban mı diyemez mesela varsa yoksa kadına çalışın kadın erken çöküyomuş da bilmemne de. Çöktürene bakan yok tabi sorsan kadın hakları savunursunuz kesin. Neyi savunduğunuzdan bile bi habersiniz...
Hep mantık çerçevesinde bakmaya çalışıyorum. Kadın, kendini koruyacak maddi manevi bakabilecek adam ister. Çocuklarına uygun baba mı ona bakar. Bu bilimsel de bir gerçek. Erkek güzellik ister, çocuklarına iyi anne ister.Emin misiniz? Çünkü burda erkek 7 yaş büyük yazılınca kimse abin gibi durur, baban gibi durur yazmıyor; aksine yaşça büyük erkek çok iyi yazılıyor. Erkek yaşlı dursa da kimse takmıyor, yaş ayrımcılığı da dış görünüş ayrımcılığı da sadece kadınlara.
bu cümleyi ben de kurdum.evet evlendik , kendi evimizi kurduk yetişkin insanlarız falan ama bazen bir bakıyordum ayyy çocuk gibi koca bebek derdim.bana hep derlerdi 30'unda anca olgunlaşır erkekler diye haklılarmış valla.Yaş farkını önemsemem ama yaşı ufak geldi bana. Yani erkekler biraz geç olgunlaşır. Olgun olduğundan emin misiniz. Eşim ile aynı yaştaydık evlendiğimizde ikimiz de 24. Çok çocuksu gelirdi bana şimdi otuza yaklaştık yeni yeni olgunlaştı
Yas farkini ailelere gercegi soyleyin elbet duyulur ve kirilan siz olursunuz isin sonunda benim annemde babamdan 4 yas buyuk yas belki sorun olmaz kafalar uyusuyosa ama ailelere gercegisoyleyinNot: Başlıkta evin tek çocuğu derken, Tek erkek oğlu demek istemiştim.
Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugüne kadar bir çok insan farklı niyetle yanaştı ve daha önce aldatildim yaklaşık 3 sene önce. Ama bu çocuk da en çok hoşuma giden şey bana güven vermek istemesi, olgun düşünmesi ve yakışıklı olmasi :)))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gözlerimin içine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.
Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha önce eski görüştüğü kişi bayağı yipratmis çocuğu ve ailesini. O yüzden onlarda önemli olan bir birinizi seçmeniz anlaşmaniz demişler.
Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?
Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerçi benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...
Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ :))))
Trakya yöresinde erkek çocuğuna çocuk derler. 1 cocugum 3 kızım var derler mesela. Belki trakyalidir konu sahibi.Kızlar evlattan sayılıyor muydu?
Ya Allah aşkına bu forumda üyelerden evli olanlarin %99 'u ya yaşıt, ya da kocası büyük. Bu aralar acılan konularda ki ben de böyle bir konu açtım, kocam ilgisiz, enerjisi yok, gezmekten hoşlanmaz..... bir sürü şey yazıyoruz yani. Bizden büyük olmaları bizi mutlu ediyor mu? Her şey süt liman mı? Yaş kısmına takılmayın bu kadar. Ayrıca 24 yaş niye bebe olsun. Öyle yazanlar var. Kadınlar olarak böyle diye diye hakikaten 30 yaşında sorumsuz bebeler türettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?