7 yaş farkı ve evin tek çocuğu olması.

Emin misiniz? Çünkü burda erkek 7 yaş büyük yazılınca kimse abin gibi durur, baban gibi durur yazmıyor; aksine yaşça büyük erkek çok iyi yazılıyor. Erkek yaşlı dursa da kimse takmıyor, yaş ayrımcılığı da dış görünüş ayrımcılığı da sadece kadınlara.

Vallah benim esim bendn 5 yas buyuk.. onu tanimadan asla yasitimla evlenmem diyordum ztn.. erkekle kadin bir dgl.. erkek zor olgunlasiyo.. ben kadin kendine baksa dahi daha cabuk yaslandigina inandigim icin.. kadini kucuk olmasini dogru buluyorum tabi benim dusuncem...
Insandan insana farkta eder tabi istisnalar herzaman vardir. Ruh olarak herzaman erkegin buyuk olmasindan yanayim

Anne mi abla mı yoksa karısı mı hepimiz anlayacak kapasitedeyiz ben şimdiye kadar hiç kimsenin anlamadan sorduğunu düşünmüyorum o soruları baya can yakmak için soruyorlar. Ayrıca onu dedim ben de yaş farkı belli ona rağmen mutlular. Çünkü takılması gerekilen son şey falan dış görünüş. Sizin deyiminizle babası yaşında adamla evlenen kadınlara kimse baban mı diyemez mesela varsa yoksa kadına çalışın kadın erken çöküyomuş da bilmemne de. Çöktürene bakan yok tabi sorsan kadın hakları savunursunuz kesin. Neyi savunduğunuzdan bile bi habersiniz...

Bugünkü gazetede Billur Kalkavan'ın haberini okudunuz mu?
Kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi ile 10 senedir berabermiş.

Ben de açıkçası yaş faktörünün çok minimal etkisi olduğunu düşünüyorum.
Yan yana durunca uyumsuzluktan bahsedilmiş. Kime göre, neye göre? Farzedin kadın yanında ablası gibi değil teyzesi gibi duruyor. Eeeee yani? Ya birbirlerine saygı duyuyorlarsa? Ya 1 saniye ayrı kalınca birbirlerini özlüyorlarsa?

Erkeğin geç olgunlaşmasından bahsedilmiş. Bu forumda bir sürü kadının eşleri kendisinden 3-5-10 hatta 15 yaş büyük. Ama mesele sadece yaş değil veya olgunlaşmak yaşla paralel olan bir şey değil.

Kardeş sayısından bahsedilmiş. Kardeş sayısı da tek başına bir kriter olmasa gerek. ama o kardeşlerin içinde büyüdüğü kültür... İşte bence en önemlisi o. Büyürken görüp içselleştirdikleri. Kendi hayatına empoze ettikleri...

Demet Şener de kendinden 7 yaş küçük birini bulmuş bu arada. Artık kalıpları kırmanın zamanı değil mi? Kim ne der, ne yapar, ne söyler arkamızdan düşüncelerini kenara atma zamanı değil mi?

Yaş değil ama diğer kriterleri iyice ölçün tartın.

Anca sacmaliyorsun..! Senle ayni goruste olma mecburiyetinde degilim ! Annesi yasinda biriyle evleniyorsa. Elestirilere maruz kalabilir diyorum. Elestiririm demiyorum! Baskasi tabi sasirabilir.. illaki can yakma amacli olmayabilir!
Kadin haklariyla bunun ne alakasi var cok komiksin..!
Ayrica kadinlar dogurgan olduklari icin cabuk yaslanmaya meyililer! Bilmiyorsan ogren oyle yaz!

Hep mantık çerçevesinde bakmaya çalışıyorum. Kadın, kendini koruyacak maddi manevi bakabilecek adam ister. Çocuklarına uygun baba mı ona bakar. Bu bilimsel de bir gerçek. Erkek güzellik ister, çocuklarına iyi anne ister.
Ben bir erkek dış görünüşe bakıyor diye kızmam.
Çünkü kadın da paraya bakıyor. Beni geçindirir mi? Çocuklarıma bakabilir mi? Avcı- toplayıcı toplumlarda avlanabilir mi diye bakıyormuş.
Neyse,
Bir kadın, maddi yada fiziki beni korur mu diye dert etmeden, adam güzel diye evlenir mi tabi ki.
Bir erkek, güzel bulmasa da dürüst yada parası var diye evlenir mi tabi ki.

Genel düşünen, kalıpların dışına çıkamayan insanlarsa bu durumu konuşur da konuşur.

Boş ve gereksizdir. Ay o buna yakışmıyor, boyu kısa, öbürü yaşlı, beriki şişman vs...
Size ne ya, alan razı veren razı

Konu sahibi, hakkınızda hayırlısı mutluluklar.

bu cümleyi ben de kurdum.evet evlendik , kendi evimizi kurduk yetişkin insanlarız falan ama bazen bir bakıyordum ayyy çocuk gibi koca bebek derdim.bana hep derlerdi 30'unda anca olgunlaşır erkekler diye haklılarmış valla.

Yas farkini ailelere gercegi soyleyin elbet duyulur ve kirilan siz olursunuz isin sonunda benim annemde babamdan 4 yas buyuk yas belki sorun olmaz kafalar uyusuyosa ama ailelere gercegisoyleyin

Size şöyle söyleyeyim ..
30 yaşıma girdim eşim 36
2 çocuk annesiyim (6,3 yaşlarında)
Eşimi abim zanneden çok oldu çok büyük duruyor yanımda..
Beni ise kızların ablası zannediyorlar ...
Aşırı minyonum hala çocuk gibiyim
Kızımın okuluna gitsem orada ki bayanlarla arkadaşlık kuramıyorum hepsi çok büyük duruyor hep bakışlarına magruz kalıyorum hep bir inceleme ..
Ama inanın 24 yaşındaki bir beyle düşünmek bile değişik gelirdi bna çocuk gibi yani ne bileyim 89 ‘luyum 96 ‘lı birisi bnm arkadaş kuşağımda olması bir zor nasıl desem bn okula başlamışım o doğmuş falan ..
Arkadaş zamanıma bile yetişememiş birisi yani anlatabildim umarım.

Ya Allah aşkına bu forumda üyelerden evli olanlarin %99 'u ya yaşıt, ya da kocası büyük. Bu aralar acılan konularda ki ben de böyle bir konu açtım, kocam ilgisiz, enerjisi yok, gezmekten hoşlanmaz..... bir sürü şey yazıyoruz yani. Bizden büyük olmaları bizi mutlu ediyor mu? Her şey süt liman mı? Yaş kısmına takılmayın bu kadar. Ayrıca 24 yaş niye bebe olsun. Öyle yazanlar var. Kadınlar olarak böyle diye diye hakikaten 30 yaşında sorumsuz bebeler türettik.

Haklısınız... Her şey yaş olsaydı buradaki insanlar neden bu kadar problem yaşıyor demi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…