- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.510
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
emine kimbence emineye online olarak şikayette bulunabilir ya da cimere yazılabilir. ama ulaşılabilir mi bilmiyorum. instagramın konum bilgisi paylaştığını sanmıyorum.
grup facebookta.teşekkür ederim.cimere bir bakayım.bence emineye online olarak şikayette bulunabilir ya da cimere yazılabilir. ama ulaşılabilir mi bilmiyorum. instagramın konum bilgisi paylaştığını sanmıyorum.
egm ye link atarak sikayette bulunabilirsiniz belki online olarakArkadaşlar, ben haddim olmayan şeyler karışmamayı özellikle tercih eden bir insanım ama şu noktada ciddi anlamda vicdansal sıkıntı yaşamaya başladım.
sosyal paylaşım platformundaki bir grupta bir annenin yedi yaşındaki çocuğuna hiperaktif olduğu gerekçesiyle üç günlük açlık orucu denen bir şeye başladığını gördüm.Üç gün boyunca kısıtlı su haricinde hiçbir şey çocuğa vermemeyi planlıyordu.bugün tekrar yazmış, iki gün boyunca çocuğu aç bırakmış, biraz ara verip bu sefer uzun süreli olana başlayacakmış.Şimdi bu durum çocuk istismarına giriyor, adresi, kim olduğu belli değil, bu konuda sosyal hizmetlere filan başvurulabilir mi? Adresi ve gerçek kimliği olmadan bir şey yapma ihtimalleri var mı?
Belki ne üstüne vazife de diyebilirsiniz ama düşününce cidden çok içim acıdı.Sonuçta ona bağımlı verirse yiyecek vermezse aç kalacak bir çocuk var ve ilaç kullanmak yerine çocuğu aç bırakmayı tercih eden bir anne söz konusu.Kendi mantığına göre doğru bir şey yapıyor olması çocuğun çektiği ızdırabı dindiren bir şey değil.Öneriniz varsa alabilirim.Teşekkürler.
facebookun da konum paylaştığını sanmıyorum. ama profil bilgilerinden hareketle bişey bulunabilir belki. ama bunun için emniyet veya sosyal politikalar bakanlığı uğraşır mı bilmem.grup facebookta.teşekkür ederim.cimere bir bakayım.
aidin salih isimli kişinin kitabına dayandırıyor.Kişi kendi bedeninden sorumludur, kendileri için istediklerini yapabilirler ama çocuk çok küçük ve bunu yaşıyor olmasından dolayı gerçekten üzüldüm.Deli mi ne?
Tamam abur cubur vermezsin,sağlıklı beslensin dersin ama bilemedim ya çok saçma.
Kızım 2 ay sonra 7 yaşına girecek 2 gün aç kalmasını hayal bile edemem. Ha bire birşeyler yemek istiyor. Nasıl kıyılır bilemedim.
Ayrıca neye dayandırmiş bu davranışı akıl alır gibi değil.
Bilemedim acaba kime şikayet edilir, aile ve sosyal politikalar bakanliğına şikayet etseniz profili,ulasabilirler bence
facebookun da konum paylaştığını sanmıyorum. ama profil bilgilerinden hareketle bişey bulunabilir belki. ama bunun için emniyet veya sosyal politikalar bakanlığı uğraşır mı bilmem.
üzüldüm cidden.
İyide Aidin Salih dönemin çok ama çok gerisinde kalmış bence.aidin salih isimli kişinin kitabına dayandırıyor.Kişi kendi bedeninden sorumludur, kendileri için istediklerini yapabilirler ama çocuk çok küçük ve bunu yaşıyor olmasından dolayı gerçekten üzüldüm.
Bu adamın kitabına göre meme kanseri tedavisi olmayı seçen 32 yaşındaki bir öğretmen vefat etti diye okudum gecenlerde . Aratıp bulabilirsiniz.aidin salih isimli kişinin kitabına dayandırıyor.Kişi kendi bedeninden sorumludur, kendileri için istediklerini yapabilirler ama çocuk çok küçük ve bunu yaşıyor olmasından dolayı gerçekten üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?