7 yaşında çocuğa açlık orucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalniz aidin salihe göre şu an bir çok hastalığa kanser deniliyor diyor..ama kişi gerçekten kanser olmussa onun tedavisi yok diyor kendisi

kendiliğinden, düzensiz olarak bölünüp çoğalarak bulundukları bölge dışına yayılabilen ve doğal gelişimi ölüme yol açan, genellikle kötücül ur biçiminde olan bütün doku ve göze bozukluklarını kapsayan ortak adi kanserdir bunun gercekteni oylesi boylesi yoktur

Evladini 3 gun ac birakip sadece kisitli su vermek ustelik bu sicak gunlerde cok normal yani biz olaya hakim degiliz?

Gangsta hanım...merak ettiğiniz bu kitabı çok methini duyduğum için bu kış alıp okudum. Ardından bağırsakları temizleyip çalıştıran epsom İngiliz tuzunu kullanmayı kafaya koydum. Zayıflama derdimden bı de sık kabız olduğumdan kitabın tavsiyesine uyacaktım. Detayları geçeyim o gün bir bardak suya bir tatlı kaşığı İngiliz tuzunu karıştırıp içtim... Ambulansla yarı baygın hastaneye kaldırıldım. Eşim o saatte evde olmasa doktor ölüm tehlikesi geçirebilirdin dedi. Bir öğretmen nasıl böyle cahilce şeyler yapabilir diye de bayağı bir azar işittim. Aidin Salih' in şifa kitabı hiç şifa vermedi bana.
Umarım o minik çocuğun annesi düştüğü yanlıştan döner.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…