- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Kadın Aidin SalihBu adamın kitabına göre meme kanseri tedavisi olmayı seçen 32 yaşındaki bir öğretmen vefat etti diye okudum gecenlerde . Aratıp bulabilirsiniz.
Alternatif tıp üç noktalara varabiliyor. Bir uzman daha iyi aydinlatabilir konuyu.
Çocuğuna aşı yaptırmayanlar var bu forumda kime kimi anlatıyorsun bacım ahsjahsjs
Vermemiş zaten.detaylarıyla anlatmış grupta, ikinci gün biraz halsiz düştü ama uyuyup uyanınca daha iyi oldu, ne zaman yemek yeriz diye sordu arada filan diyor.Şimdi de çocuk biraz iyileşmiş güya artık şunu yiyebilir miyim diye soruyormuş filan.Adresinizi siz görmüyorsunuz ama şikayet ettiğinizde bilgisayarın Ip'sinden, bilmem nesinden gayet güzel bulurlar o şahsı. Ve evet tabi ki şikayet etmelisiniz. Manyak mıdır nedir? Hiperaktivite teşhisini doktor koyduysa, bunun üstesinden gelmenin başka yolları var ve cezalandırmak da zaten hiçbir şey için bir çözüm değildir. Bir de açlık yani. Çocuk acıktım dese, anne yemek ver dese ne yapacakmış bu ruhsuz, vicdansız dangalak? Vermeyecek mi yani? Yuh, kanım dondu gerçekten.
Of yazık ya çocuk halsizlikten enerjisi kalmicak bunuda bu şekilde tedavi etti sanıyor ha cahillik çok zor yazık kıyamam çocuğaVermemiş zaten.detaylarıyla anlatmış grupta, ikinci gün biraz halsiz düştü ama uyuyup uyanınca daha iyi oldu, ne zaman yemek yeriz diye sordu arada filan diyor.Şimdi de çocuk biraz iyileşmiş güya artık şunu yiyebilir miyim diye soruyormuş filan.
şimdi paylaşıp suçlu durumuna düşmeyeyim bir de.Kişisel hakları ihlalden filan.Burda paylaşın biz de şikayet edelimnasıl insanlar var ya nasıl insanlar artık aklım almıyor
Bende aynen böyle yazdım altına ama, olumsuz yorumları görmezden geliyor.Ben hiçbir şey yazmamışım gibi davranıyor.Of yazık ya çocuk halsizlikten enerjisi kalmicak bunuda bu şekilde tedavi etti sanıyor ha cahillik çok zor yazık kıyamam çocuğa
Ay dehşet verici ya. Çocuk değil, kobay doğurmuş kendine. Kim bu manyak psikopat? Buradan paylaşmak yasak mı bilmiyorum, yasaksa özelden paylaşın lütfen. Hepimiz şikayet edelim.Vermemiş zaten.detaylarıyla anlatmış grupta, ikinci gün biraz halsiz düştü ama uyuyup uyanınca daha iyi oldu, ne zaman yemek yeriz diye sordu arada filan diyor.Şimdi de çocuk biraz iyileşmiş güya artık şunu yiyebilir miyim diye soruyormuş filan.
Grup değil mi bence birşey olmazşimdi paylaşıp suçlu durumuna düşmeyeyim bir de.Kişisel hakları ihlalden filan.
Cocuk ne iyilesecek anca acliktan takati kalmamistir yazikVermemiş zaten.detaylarıyla anlatmış grupta, ikinci gün biraz halsiz düştü ama uyuyup uyanınca daha iyi oldu, ne zaman yemek yeriz diye sordu arada filan diyor.Şimdi de çocuk biraz iyileşmiş güya artık şunu yiyebilir miyim diye soruyormuş filan.
Daha dün haber çıktı. Bu kişinin açlık orucunu yaparak kanseri yeneceğini düşünen bir öğretmen kemoterapiyi reddetmiş. Bu açlık orucu bir işe yaramayınca kanserin son evresinde tedaviye karar vermiş ama geç kalmış ölmüş.aidin salih
Teşekkürler duzelttiginiz için. Ben öyle rast geldi o gün okudum merak duyduğum araştırdığım bir alan değil aklımda kalmis sadece bu isim. Salih' ten herhalde erkek şeması örgütlenmiş beynimde.Kadın Aidin Salih
Ekran görüntülerini aldım, siber suçlara şikayette bulundum, dosya olarak ekran görüntülerini de ekledim.Umarım bir sonuç çıkar.Ekran görüntülerini muhakkak kaydedin hepsini. Kadın silmesin mesajları.
Sadece siz değil herkes şikayet etmeli.
Yazdiniz mi cimere ?
bunu bende duymustum hatta instagramda bi bayan vardi surekli aidin salihin tedavilerini uyguluyordu.cok sacma buyuk biri yapsa neysede bir cocuga yapili mi buaidin salih isimli kişinin kitabına dayandırıyor.Kişi kendi bedeninden sorumludur, kendileri için istediklerini yapabilirler ama çocuk çok küçük ve bunu yaşıyor olmasından dolayı gerçekten üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?