7 yaşında çocuğa açlık orucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adresinizi siz görmüyorsunuz ama şikayet ettiğinizde bilgisayarın Ip'sinden, bilmem nesinden gayet güzel bulurlar o şahsı. Ve evet tabi ki şikayet etmelisiniz. Manyak mıdır nedir? Hiperaktivite teşhisini doktor koyduysa, bunun üstesinden gelmenin başka yolları var ve cezalandırmak da zaten hiçbir şey için bir çözüm değildir. Bir de açlık yani. Çocuk acıktım dese, anne yemek ver dese ne yapacakmış bu ruhsuz, vicdansız dangalak? Vermeyecek mi yani? Yuh, kanım dondu gerçekten.

Vermemiş zaten.detaylarıyla anlatmış grupta, ikinci gün biraz halsiz düştü ama uyuyup uyanınca daha iyi oldu, ne zaman yemek yeriz diye sordu arada filan diyor.Şimdi de çocuk biraz iyileşmiş güya artık şunu yiyebilir miyim diye soruyormuş filan.

Of yazık ya çocuk halsizlikten enerjisi kalmicak bunuda bu şekilde tedavi etti sanıyor ha cahillik çok zor yazık kıyamam çocuğa

Ay dehşet verici ya. Çocuk değil, kobay doğurmuş kendine. Kim bu manyak psikopat? Buradan paylaşmak yasak mı bilmiyorum, yasaksa özelden paylaşın lütfen. Hepimiz şikayet edelim.

Cocuk ne iyilesecek anca acliktan takati kalmamistir yazik bide duzeliyor diye seviniyormu cahil kadin.insan kendi cocuguna nasil kiyar.oyle bir tedavi olsa zamaninda peygamber yapardi.sacma insanlar para ugruna icat cikariyorlar.bide diyorki atesi dusurmeyin havale gecirsin cocuk.peygamber kac sene oncesinde demis atesi suyla sondurun diye.nasil bi kafalari varsa hadisleride yanlis anliyorlar.sirf para icin sohret icin baska bisey icin degil

Daha dün haber çıktı. Bu kişinin açlık orucunu yaparak kanseri yeneceğini düşünen bir öğretmen kemoterapiyi reddetmiş. Bu açlık orucu bir işe yaramayınca kanserin son evresinde tedaviye karar vermiş ama geç kalmış ölmüş.

Ekran görüntülerini muhakkak kaydedin hepsini. Kadın silmesin mesajları.

Sadece siz değil herkes şikayet etmeli.

Yazdiniz mi cimere ?
Ekran görüntülerini aldım, siber suçlara şikayette bulundum, dosya olarak ekran görüntülerini de ekledim.Umarım bir sonuç çıkar.

bunu bende duymustum hatta instagramda bi bayan vardi surekli aidin salihin tedavilerini uyguluyordu.cok sacma buyuk biri yapsa neysede bir cocuga yapili mi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…