- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
annem uyguladı o kadının yönetmini. çok inanmıştı iyileşeceğine. tüm kas sistemi mahvoldu. senelerce uğraştık sonra.bunu bende duymustum hatta instagramda bi bayan vardi surekli aidin salihin tedavilerini uyguluyordu.cok sacma buyuk biri yapsa neysede bir cocuga yapili mi bu
o yazilanlari gorunce cildiriyorum.hadi diyelim bu kisi boyle bi kitap yazdi sen kendin uygula ama bunu insanlara onermek cok buyuk bi sorumlulukannem uyguladı o kadının yönetmini. çok inanmıştı iyileşeceğine. tüm kas sistemi mahvoldu. senelerce uğraştık sonra.
romatizma ağrıları o kadar şiddetliydi ki 1 gece deliksiz uyuyabilmek için denemek istedi. haklıydı. ama olmadı işte.o yazilanlari gorunce cildiriyorum.hadi diyelim bu kisi boyle bi kitap yazdi sen kendin uygula ama bunu insanlara onermek cok buyuk bi sorumluluk
dinle alakalı olmasın bunu ben birinden daha duydum saçma dedim ki cimere direk yazın.Üç gün boyunca kısıtlı su haricinde hiçbir şey çocuğa vermemeyi planlıyordu.
aidin salih isimli kişinin kitabına dayandırıyor.Kişi kendi bedeninden sorumludur, kendileri için istediklerini yapabilirler ama çocuk çok küçük ve bunu yaşıyor olmasından dolayı gerçekten üzüldüm.
Ekran görüntülerini aldım, siber suçlara şikayette bulundum, dosya olarak ekran görüntülerini de ekledim.Umarım bir sonuç çıkar.
Açlık tabi ki vücudun yenilenmesi için kullanılan çok etkili bir yöntem. Ama hastalığın iyileşmesi maddi ve manevi bütüncül bir yaklaşımı gerektirir. Hastalığın iyileştirilmesi için ilaç tedavisi yanında uygulanması yarar getirebilir ama küçücük çocukta uygulanması sizce mantıklı mı? Ayrıca Aidin Salih hanımefendiyi savunan güruh kadına dini düşüncelerinden dolayı destek veriyor. Bütün hastalıkların sadece açlıkla geçebileceğine inanıyorlar yani modern tıbbı ilacı doktoru reddediyorlar. Benim eleştirdiğim nokta bu. Mesela ona göre 1 yaşından küçük bebekler bal yemeliymiş. Bağışıklık sistemi tam oluşmayan bebeğe bal vermek ne kadar mantıklı tartışılır.kızlar, otofaji gayet bilimsel bir uygulama dinle bir ilgisi yok, kaldı ki bizim dinimizde 3 günlük açlık yoktur, otofaji kime nasıl uygulanmalı bilemiyorum tabi ama bunu ortaya çıkaran doktor 2016 yılında Nobel tıp ödülü aldı duymadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?