7 yaşında çocuğa açlık orucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annemin rahatsızlığı esnasında bu yöntemi denemiştik, kasları eridi. ve toparlayabilmek için 2 ay fizik tedavi için hastanede yattı. bu aralar adı haberlerde geçen bir alternatif tıpçının yöntemiydi.
bence işlenen bir suç.
şikayet edilmeli.

Malesef bu konuyuda kendi kafasına göre yorumlayanlar var ve doktor kontrolünde olmadan kendi kafalarına göre hareket ediyorlar. Bende bu şekilde bi tedavi altındayım çünkü senelerdir profların kontrolü altında olduğum ve şifa bulamadığım için deneyecek son yolum kaldığı için yapıyorum ve 7 ay oldu çok şükür değerlerim düşmeye başladı ve kendimi daha iyi hissediyorum. başlayalı 7 ay olduğu ve 37 yaşında olduğum halde ben bile 36 saatlikten fazla yapmıyorum ve yaz aylarında da ara verdim. Ki ben yine eğitim araştırma hastanesindeki kontrollerimi aksatmıyorum.
Birde bu sadece açlıkla olacak şey değil. Hayatımdan kimyasalları ve zararlı yiyecekleri hep çıkardım ve son derece sağlıklı besleniyorum.
O annede anlayamadığım en önemli şey de 3 günlük oruç ne demek çocuk bu yahu.

Yazik cocuga psikolojisi ne haldedir
Bu aidin denen kadinin kitabi yasaklansin, kitaptaki hiperaktivite bolumune baktim 3 gun oruc hacamat suluk yapin diye zirvalamis. Otizmde verdigi oruc ornegi daha korkunc anne cocuguna oruc uygulamis cocuk kusmus falan gerisini yazmayayim

Yazık yavruya ya sosyal hizmetler çocuğu koruma altına almalı acilen... 3 gün ne demektir ya , büyük insan bir gün zor durur Valla 5,5 yaşımda ki oğlumla dışarıda yemek yiyip eve geldiğimizde anne akşam yemeği neden yamiyoruz diyor yedik ya yavrum diyorum ama olsun evde de yememiz lazım diyor ve yemese bile o masayı kurduruyor bana

Bu geçenlerde bir öğretmenin ölümüne sebep olan şarlatan değil mi?

Ekran görüntülerini aldım, siber suçlara şikayette bulundum, dosya olarak ekran görüntülerini de ekledim.Umarım bir sonuç çıkar.

Kapalı grup olduğu için içeriği göremiyorum. Ekran resmi alsanız daha iyi.

Hayatımda boyle bıseyı duymadım
9 yasında oglum cok cok ıstahsız
Artık sırf bı kasık fazla yesın dıye kasıgı alıp bogazına sokuyorum

Bir kitap denilmiş, bir kadın adı verilmiş ama bakıyorum bu kadın Sağlık Bakanlığı tarafından vaktinde Geleneksel, Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Yönetmeliği çalışmalarına, danışman olarak davet edilmiş; kendi kitabının girişinde verilen bilgi bu.

Bu korkunç bir şey ya; cahilin topraktan fışkırdığı ülkemde bu yapılır mı allasen; kadının araştırmaları (Yine kadın okumuş bakın bu da atlanılmasın, kendi alanında iyi bir araştırmacı gibi duruyor hakkındaki bilgilere göre ama), modern tıp ve bu işin okulunu hesap edemeyeceğim kadar okumuş emek vermiş, insan vücudunu lime lime ezberlemiş doktorlarımızın yanında ancak onların müsaadesiyle destekleyici bulunursa duruma göre tavsiye edilecek iken, gelmiş bizim cahil insanımız da bunu tıbbın karşısına oturtmuş. Bunun olacağı nasıl öngörülemez ya, nasıl bu davet yaşanır da uyarı çekilmez, ya da çekildi mi ne yapıldı, gerisi belli değil... Bu hikaye de çok tanıdık; tvlerde de gördük hep.

Abi yok ya, kazara hayatta kalıyor bazı insanlar.
Siyasetten banlanırım bu konudan ya; of. Çok laf geldi ağzıma çok.

Son düzenleme:
Ben de varım o grupta.
Facebooka emzirme sanatı grubu harici girmediğim için farkında değildim biri eklemiş listemden arada denk geliyorum.
Sülük,hacamat,açlık orucu sadece bu üçünü yeterli görüyorlar.

Başı agriyana da ruh sağlığı bozulana da hemen hacamat yaptır sülük yaptır karaciğerin temizlensin açlık orucuna başla...

Yetişkin birey aklını kullanır yapar ya da yapmaz ama 7 yaşındaki çocuğa yapılan sey istismardır.

Açlık tabi ki vücudun yenilenmesi için kullanılan çok etkili bir yöntem. Ama hastalığın iyileşmesi maddi ve manevi bütüncül bir yaklaşımı gerektirir. Hastalığın iyileştirilmesi için ilaç tedavisi yanında uygulanması yarar getirebilir ama küçücük çocukta uygulanması sizce mantıklı mı? Ayrıca Aidin Salih hanımefendiyi savunan güruh kadına dini düşüncelerinden dolayı destek veriyor. Bütün hastalıkların sadece açlıkla geçebileceğine inanıyorlar yani modern tıbbı ilacı doktoru reddediyorlar. Benim eleştirdiğim nokta bu. Mesela ona göre 1 yaşından küçük bebekler bal yemeliymiş. Bağışıklık sistemi tam oluşmayan bebeğe bal vermek ne kadar mantıklı tartışılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…