O 26 ben 35
Cevabim aynı olmaz.
Bunların beyni zaten zor gelişiyor
26 yasinda çocuktur daha ...
Haha katılıyorum. Erkeğe yaş gerekiyor... 20 li yaşlarda genelde akılları fikirleri başka şeylerde oluyor.. 30 dan sonra insan oluyorlarCevabim aynı olmaz.
Bunların beyni zaten zor gelişiyor
26 yasinda çocuktur daha ...
Ben bunu anlayacak.olgunluktayim bosanali 1 yil oldu bir yil icinde ne köpekler bana asildi yuz bile vermedim sirf bana kimse o gozle bakmasin diye butun sosyal.medya hesaplarımi sildim , ama o baska bana bakislari bile askla asla yalan soylemez ben kendimi.kullandiricak biri hic degilim oda oyle biri degilBence bu iş olmaz...
Yaş farkı ciddi...
Çocuk çok genç, yaptığı şeyin sonucunu hesaplayabilecek olgunlukta değildir...
Çevre baskısı kesin olur...
En kötü ihtimal ki hiç düşünmek istemiyorum, faydalanmaya çalışıyor olabilir...
Biz cok iyi anlasiyoruz annesine bosandigimi.soyledi ama.yas farkini soylemedi ne bilim benim ailemde cok karsi ama.cok seviyorum , yasadigim sehirde dedikoducu tek basima sokaga bile cikamiyorum dogru düzgünUmarim sonra uzulmezsiniz anlasirsiniz canim.
Ben bunu anlayacak.olgunluktayim bosanali 1 yil oldu bir yil icinde ne köpekler bana asildi yuz bile vermedim sirf bana kimse o gozle bakmasin diye butun sosyal.medya hesaplarımi sildim , ama o baska bana bakislari bile askla asla yalan soylemez ben kendimi.kullandiricak biri hic degilim oda oyle biri degil
Ah ah :) keşke her küçük yaşta çalışan, kendi parasını kazanan gerçekten olgun olsa.. kadınlar daha erken yaşlanıyor maalesef. Şu an 30 larda herşey güzel. Ama bunun ilerisi de var. Her açıdan düşününSimdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair
Ah şu çevresel faktörler yokmu ya sinir ediyor adami benim bir tanıdığım kuzenimin arkadasi kadin 35 civari senle oglan 26 aynidi kadinin 3 çocuğu vardi evlendiler bukisilen magzacidi çok sevdi birakmadi kadini ondanda çocukları oldu hem kendi cocugu hemler kadinin buyuttu oglan mutlular da.Biz cok iyi anlasiyoruz annesine bosandigimi.soyledi ama.yas farkini soylemedi ne bilim benim ailemde cok karsi ama.cok seviyorum , yasadigim sehirde dedikoducu tek basima sokaga bile cikamiyorum dogru düzgün
Ciddi misimizAh şu çevresel faktörler yokmu ya sinir ediyor adami benim bir tanıdığım kuzenimin arkadasi kadin 35 civari senle oglan 26 aynidi kadinin 3 çocuğu vardi evlendiler bukisilen magzacidi çok sevdi birakmadi kadini ondanda çocukları oldu hem kendi cocugu hemler kadinin buyuttu oglan mutlular da.
Simdi ben genetik olarak cok sanli biriyim yasimi hic gpstermiyorum hatta nazar etmesinlee.diye daha kucuk diyorum , bir daha asla cocuk dogurmam diyordum e dogal olarak o.cocuk istiyor hemde 2 tane simdilik beni tek.korkutan cocuk dogurmakInsallah derim bole bir mutluluk bimde bir çıkar bazen gercekten ciddi bir yola girince işler değişiyor zamanlar o yas ole bir skinti oluyorki inşallah olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?