- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Biz cok sasirdik ama kadin evliyken konuştu bu oglanla bekar di kocasondan gizli bilac kisolende konuştu örnek davranis değil ama oglan herseyine raziyim deyip goyindirip o haldeyken bile cocuklarini gördüm yani bırakıp kacti o kişilen evlendi cocuklarida aldi simdi rahat yasiyorlar gayet senin ki en azimdan böle durum olmadi ama yas olarak örnek verdim.Ciddi misimizcok sevindim.boyle guzel bir ornek gormek
Sen biraz daha tanu bakalim açık ol evlilil yaşamış bir insansın tecrübe olarak başıma kalkarsin ilerde yuzume vurulcaksa pismanlik lar olcaksa olmasin dersin ilk evlilillerde bile oluyor bu ufak tartismada bile kalbini gecmisden yastan ötürü kircalsa plmasin sen yinede agoz yikla yarin birgün yasla sıkıntı olursa ters giden seyler olursa olmasin de her konudan konuş.Simdi ben genetik olarak cok sanli biriyim yasimi hic gpstermiyorum hatta nazar etmesinlee.diye daha kucuk diyorum , bir daha asla cocuk dogurmam diyordum e dogal olarak o.cocuk istiyor hemde 2 tane simdilik beni tek.korkutan cocuk dogurmakyeni meme kucultme ameliyati oldum bir daha buyucekler diye odum patliyor
amin ins bizde boyle olacagiz eminimEsimin bir akrabasi kendinden 12 yas buyuk bosanmis biri ile evlendi bir sure once. Onlarda gorunus olarak baya fark ediyor ama cocuk cok mutlu durumunda surekli esi ile ilgili guzel seyler paylasiyor. Boyle devam edermi bilemeyiz tabi. Benim sahsi dusuncem 9 yil cok fazla birde arkadasin dedigi gibi erkeklerin beyni gercekten biraz daha agirdan gidiyor. Cok seviyorsaniz yasayip goreceksiniz umarim gonlunuzce olur hersey.
iyimi kotumu ☺Benim esimin amcasida karısı 10 yas buyuk adam nasil bakıyor kadina ornek cok:)
Simdi hic ama sanki ben hic evlilik yasamamisim gibi davranıyor eski evliliginden asla bahsetmeyeceksin diyor bende etmiyorum cunku çoktan astim ,Sen biraz daha tanu bakalim açık ol evlilil yaşamış bir insansın tecrübe olarak başıma kalkarsin ilerde yuzume vurulcaksa pismanlik lar olcaksa olmasin dersin ilk evlilillerde bile oluyor bu ufak tartismada bile kalbini gecmisden yastan ötürü kircalsa plmasin sen yinede agoz yikla yarin birgün yasla sıkıntı olursa ters giden seyler olursa olmasin de her konudan konuş.
Simdi hic ama sanki ben hic evlilik yasamamisim gibi davranıyor eski evliliginden asla bahsetmeyeceksin diyor bende etmiyorum cunku çoktan astim ,
Cocugun velayeti bende asla vermem eski es bozuntusu son omrunden uyusturucaya basladi asla vermem cocugumu o adamaÇocuğunuz olduğu için görüşmek zorundasınız ama eski eşle. Kendisi bunun farkında mı? Sürekli hayatınızda olacak eski eşiniz. Tamam olur konuşmam demek yerine hastalıkta, mutlu günlerde, çocuğun gelişimi için ortak zamanlarınız olacağını ifade etmeliydiniz bence. Şu anda sizde mi çocuğunuz? Almayı düşünüyor musunuz? Evlenirseniz eski eş velayet ister mi acaba?
İkincisi ailesi nasıl? Sizi kabul edecekler mi yoksa sürekli baskı mı göreceksiniz? Bunu kaldırabilecek misiniz? Daha şimdiden kendi ailenize de yalan söylemişsiniz. Öğrenecekler elbette ki. Durumu gerçekleri çarpıtmadan açıklayın.
Kendinizi frenleyip mantıklı düşünmeniz gerektiğine inanıyorum. Şu an her şeye yüzeysel bakıyorsunuz sanki. Biraz sakinleşin tavsiyem.
Resminizi gönderir misiniz bana da merak ettim?
Ay bu durum hos degilmis evli iken kacma ne yaşadıklarını bilemem gerciBiz cok sasirdik ama kadin evliyken konuştu bu oglanla bekar di kocasondan gizli bilac kisolende konuştu örnek davranis değil ama oglan herseyine raziyim deyip goyindirip o haldeyken bile cocuklarini gördüm yani bırakıp kacti o kişilen evlendi cocuklarida aldi simdi rahat yasiyorlar gayet senin ki en azimdan böle durum olmadi ama yas olarak örnek verdim.
Arkadaşlar merhaba, universite tanıştığım adamla 3 yıllık sevgililik sonunda evlenmiştim cocuk dogana kadar herşey cok iyi gibiydi ama sonra ortaya cok değişik seyler cikti 7 yil boyunca hem ailesinden hemde ondan cok cektim sevgi saygi hersey bitmişti birde ateist olmuştu son 3 yıldır ogluma dini tek birşey soylesem kavga ediyirdu , bosanma surecimiz cok hizli oldu tek.celsede bosandim ailemin yanina geldim . Babam emekli olunca kendi memleketine dönmüştü burasida cok küçük bir şehir bir türlü alışamadım bütün omrunu istanbulda geçiren biri olarak.
Bosanma sonrasıda kendimi ovmek.icin demiyorum ama cok bakimli ve guzel bir kadinim disardan bosanir bosanmaz ususmeye basladi sinekler eski arkadaslar, arabalardan bir pislik evli üstelik telimi değiştim bütün sosyal medya hesaplarimi kapattim kimseyle muhattap olmamak icin , sonra surucu kursu hocaligi eğitimine katildim sertifikami aldim , egitimi veren hocanin kendi kursu vardi adam.kurs bitiminde bana öğretmenlik etti ne sevindim is buldum diye ama Adamin amaci başkaymış megerse namusuma goz dikmis asagilik adam gece 1 de bana mesaj atinca direk engelledim o.ay ise girecem diye cok mastafta etmistim iyice erkeklerden tiksinip kendimi eve kapattim. Surekli dua ettim rabbim sen karsima beni gercekten sevecek , allah korkusu olan merhameti olan birini cikar diye , sanki dualarım kabul olmuşçasına biri cikti kendisi ogretmendi , hic evlenmemis benden uzak.dursun diye neler neler ettim ama o benimle direk evlenip ogluma babalik etmek istedi simdi sorun su aramizda 9 yas var ben ondan 9 yas buyugum yanyana gelince gercekten su anda yas farkimiz belli olmuyor o baya kilolo , cok seviyorum oda cok seviyor yeminler ediyor asla ama asla swni birakmiyicam seni bu dunyada kimseye degismem diye sizce gercekten arada bu kadar buyuk yas farki varken mutlu olabilir miyiz
Ah tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin gercekten o kadar haklisiniz ki ben cok şımarık hi umursamaz dunya etrafımda donuyor saniyordum ilk evlendigim zamanlar hep bosanicam senden demistim simdi cok olgulanlastin fikir olarak tek.amacim mutlu , mutlu etmekSize şunu söylemek istiyorum bu benim fikrim ama cevremden tecrübeler eşliğinde oluşmuş bir fikir. Bana kalırsa iki karşı cins arasında 5 10 yaş olmalı ama kadın buyuk olmalı ama erkek buyuk olmalı farketmez. İkisi aynı yas olunca istekleri arzuları benlik duygusu otorite olgusu hep çatısıyor. Bana kalırsa bi kişinin daha olgun olması evliliği kurtatrır burda arkadaslar yazmıslarki kadın daha cabuk olgunlaşıyor bende eskiden öyle düşünürdğm ama şundan 5 10 yıl önce evliliğimde yaptığım şwyleri şimdi kesinlikle yapmama ben de olgunluk gösterememişim. Herzaman bu böyle bir taraf mutlaka daha yapıcı olmalı yoksa yurumuyor. İkisi de yapıcı ise zaten varsa böle bişey o daha süperama ben hiç karsılaşmadım. Bi şans verin. Dualar sonucunda cıkmıs biri kötü olamaz. Yaş nedir ki ya. Erkek de evlenince salıyo çayıra. Göbek falan.... Bildiğin amca oluyolar. Biz kadınlar hiç değilse daha bakımlıyız. Bir de evlenmemiş siz ise tecrübelisiniz bu da bi artı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?