7 yil süren işkence evlilik ve sonrasinda tanıdığım adam

Bence yaş farkı sorun değil. Ama onun hiç evlenmemiş ve çocuksuz olması senin 7 yıl evli kalman ve bir oğlun olması sorun. Büyük konuşmayım ama boşansam asla Bekar biriyle evlenmem çok zor hele çocuk için çok çokzor

Siz 50 o 40 yasında olsaydı bence hic bir sorun yoktu
Ama 26yasında daha cocuk o
Evliliği becerebilecegini bile düşünemiyorken bide oglunuza babalık yapıcak olması fikri bana inandırıcı gelmiyor malesef
Umarım kendi yasınıza uygun cok daha iyi birini bulursunuz

Ben 10 yaş farka kadar okeyim
Kadin erkek farketmeksizin
Zira 30 yasinda bir kadin da gayet cocuksu olabilir veya 20lerinde olan bir adam oldukca olgun olabilir....bu kisisel birsey...

Bu karşınızda ki insanın samimiyeti ile alakalı. Size paranız, malınız, mülkünüz için yanaşıyor olabilir mi? Yaşamadan bilemezsiniz. İkinci evliliğini yapıp çok mutlu olan arkadaşlarım da var. Aynı şeyleri yeni baştan yaşayıp mutsuz olanlar da var. Yaş farkından ve hayat tecrübesinin sizden az olması sebebiyle bana olmaz gibi geliyor. İnşallah hakkınız da hayırlısı olsun.

Ben bosanmis biri ile olmak istemiyorum erkeklere güvenmiyorum adam.olsa karisinin cougunun basinda dururdu diye dusunuyorum, ya esi olmuş yada hic evlenmemis tercihimdir

aynı şeyi karşı taraf da sizin için düşünürse yani kadın olsa da çocuğunu babası ile bir arada tutsaydı adamı yönetseydi şeklinde

bana çok keskin yaklaşıyorsunuz gibi geldi olaylara

bekar birinin bir çocuğa baba olurum modunu anlayamıyorum zira çocuğu isteyerek yapan 9 ay bekleyen erkekler bile zor baba oluyor duruma alışıyor

bir süre daha görüşün zaman verin karşılıklı

bir de evlilik gibi olaylarda dini vs referans almayın Allah korkusu var iyi birisidir gibi genellemeler ilerleyen süreçlerde sıkıntı yaratabiliyor

9 yas çok fazla ayrıca evlenmemiş biri çocugu uz var ben olumsuz bakıyorum

Butun problem dis gorunus mu sizce? Ne kadar olgun olursa olsun 9 yas cok fazla. Evlenince anlayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…