7 yil süren işkence evlilik ve sonrasinda tanıdığım adam

Sevdiğiniz insan annesine aranızda ki yaş farkını söylememiş bunu bilmesine gerek duymamış ...bu doğal karsilayacagim birşey.Ama siz kendi ailenize farkı "küçülterek" soylemissiniz. Bunu yapmanız sizin de bu farkı çok buldugunuzu bana düşündürdü. Ben ilerde eşiniz yapmasa da bu konuyu sizin mesele haline getireceginizden ,kendi huzurunuzu kaciracaginizdan endişe ederim.

O kesinlikle aorun etmiyor ama ben saha once bosandigim icin ailem.cok korkuyor yasi kucuk ssni bosar yok bilmem daha tanimadan binlerce yorum yapiyorlar ozellikle anneme kalsa bir daha asla evlenmiyicem onunla yasamaliymisim ama daha gencim bir omur boyle gecermi korkuyla yasanir mi

ben yasa takilmam normalde,
ama bir yil once bosanmissiniz, bu adamla tanisikliginiz da pek uzun sureli degil,
bence resmilesmeden sevgilik surenizi uzatin, once birbirinizden emin olun, sonra aileleri ikna etmeyi dusunursunuz.
Cocugunuzun hayatina da bu kadar kisa sure sonra birini sokmayin, daha yeni alisiyordur bosanma durumlarina. o da tepki gosterebilir, hele ki dedesi ananesi, kendi babasi tepki gosterirse onlarin tepkilerini kopyalar, cok uzulursunuz.
Agirdan alin.

ya içeriği kötüydü ya da arkadaş çok abartıyor

konu sahibi yaş farkı çok fazla hem nerden tanıştınız bu beyle ailesi biliyor mu?
Adam 50li yaslaridan gecenin 1 inde bana dediki seni mudur yapicam , sen kursun en guzel kizydin yok bilmem abartmak gibi niyetim asla yok direk engeli bastim icerik ne olursa olsun evli bir adam.gecenin 1 inde yaninda calistirdigi kisiye mesaj atamaz bu kadar

Ogluma.matematik dersi veriyor oglum onu cok seviyor

Rabbim mutlulugunuz daim etsin ins :)

Bunu kimse bilemez. Olur olmaz diyen herkes kendi fikrini söylüyor.

Ben kadının 8-9 yaş büyük olduğu 3 çift biliyorum, üçüde yıllardır oldurmuş ilişkilerini.

Sanki erkeğin 2-5 yaş büyük olduğunda sorunsuz bir evlilik olacağının garantisi mi var?

Hayattan beklentilere bağlı.
İşinde gücünde 31 yaşında bir çocuklu orta halli bakımlı bir kadınım. 35 yaşında iken 26 yaşında bir erkeği baştan çıkarabilirim, sevişebilirim buna güvenim tam. Ama evliliğe yürüyecek özgüveni kendimde bulamam.

Ben 26 yaşındayken dünyaya çok farklı bakıyordum. Şu an hele çocuktan sonra bambaşka bakıyorum. Siz kendinizde o özgüveni, karşınızdakinde o inancı olgunluğu görebiliyorsanız ne ala... Hayırlısı olsun.

YAŞA gitsin bak pınar altuğla kocasına 10 yaştan fazla var nasıl mutlular yıllardır.o biraz ADAM olmakla alakalı

yaş farkı çok fazla ve bu kişi bi erkeğe göre olgunlaşma yaşına henüz gelmemiş.. Fikirlerinin zamanla değişme ihtimali yüksek yani verdiği sözlerden bi süre sonra muhtemelen pişmanlık duyabilir.. Aşkın yaşı yoktur ama evliliğin ve ilişkinin yaşı var bence.. tabi yine de siz bilirsiniz..

Siz nasil gorundugunuzden endiseli gibisiniz ama bence görünüşün zerre önemi yok.
Olmaz. Erkeklerin en olgunum diyen ayni yaşı yakalayabilir.
Biz eşimle aynı yastayız. Kendi yasiti arkadaşı yok desem yeridir.
Benden çok daha olgun. Ama olmadık yerlerde patlak veren şeyler oluyor.
Hissettiriyor kendini.
Özellikle çocuktan sonra.
Anne olunca kadın bir kaç yas birden atiyor
Bence sizin işin oluru yok pek.
İyice emin olmadan adım atmayın

Yş problem değil belkide sizin sevginizden şüphe ettim.insan seviyorsa gerçekten kilo falan bakmaz ama içinize oturmuşki bir sorunmuşçasına yazmışsınız

ben diğerleri gibi düşünmüyorum. Eski eşinle aranda kaç yaş vardı? Senden büyük olması veya yaşıt olmanız seni mutlu mu etti? Olayın yaş ile ilgisi yok. Insanlikla ilgisi var.
Benim tek endişem oğlun. Üveyik durumları bana ters. Babalık yaparım filan demiş ama bilmiyorum. Yaş farkından önce oğlunu düşünmelisin.

Benden 3 yas buyuktu bana hayati zehir etti birkere bile kadiigi.i hissetmedim hic gulmedi yuzum aldatti ailesine ezdirdi

Çok fazla yaş farkının yanında sizin yaşanmışlıklarınız da fazla.
Bir çocuğunuz var, 7 yıl evlilik yaşamışsınız.
Hiç oluru yok gibi.
Adamın şuan size duyduğu o aşkın alevi biraz söndüğünde sorunlar başlayacaktır.
Onun da çevresi rahat vermez.
Büyük konuşmak istemem ama kendinden 9 yaş büyük çocuklu biriyle evlenmesini istemezdim çocuğumun.
Bir de yaş aralığı uygun değil.
Hani 40 ı geçersin de neyse.
Daha 26 yaşında genç bir adam.
Alamaz o sorumluluğu.
Üzer sizi.

Yaşınız 35 yani zaten gencsiniz:) bu yaş göstermekle ya da göstermemekle alakası olmayan birşey malaesef.

Üzgünüm yaş farkı fazla gibi geldi. Elbette ki aşkın yaşi yoktur ama erkekler kadınlara göre çok geç olgunlaşır. Belki ilk zamanlar sıkıntı yaşamazsınız ama bu evlilik müessesi bir kaç yıllık değil ne yazık ki.
Eşim 37 yaşında ben 24 yaşındayım. Inanın 37 yaşındaki adam bile bazen çocukça davranıp beni zıvanadan çıkarabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…