ya içeriği kötüydü ya da arkadaş çok abartıyorkurs sahibi size mesaj atmış sadece. bu nasıl namusunuza göz dikmek oluyor?
O kesinlikle aorun etmiyor ama ben saha once bosandigim icin ailem.cok korkuyor yasi kucuk ssni bosar yok bilmem daha tanimadan binlerce yorum yapiyorlar ozellikle anneme kalsa bir daha asla evlenmiyicem onunla yasamaliymisim ama daha gencim bir omur boyle gecermi korkuyla yasanir miSevdiğiniz insan annesine aranızda ki yaş farkını söylememiş bunu bilmesine gerek duymamış ...bu doğal karsilayacagim birşey.Ama siz kendi ailenize farkı "küçülterek" soylemissiniz. Bunu yapmanız sizin de bu farkı çok buldugunuzu bana düşündürdü. Ben ilerde eşiniz yapmasa da bu konuyu sizin mesele haline getireceginizden ,kendi huzurunuzu kaciracaginizdan endişe ederim.
Adam 50li yaslaridan gecenin 1 inde bana dediki seni mudur yapicam , sen kursun en guzel kizydin yok bilmem abartmak gibi niyetim asla yok direk engeli bastim icerik ne olursa olsun evli bir adam.gecenin 1 inde yaninda calistirdigi kisiye mesaj atamaz bu kadarya içeriği kötüydü ya da arkadaş çok abartıyor
konu sahibi yaş farkı çok fazla hem nerden tanıştınız bu beyle ailesi biliyor mu?
Ogluma.matematik dersi veriyor oglum onu cok seviyorben yasa takilmam normalde,
ama bir yil once bosanmissiniz, bu adamla tanisikliginiz da pek uzun sureli degil,
bence resmilesmeden sevgilik surenizi uzatin, once birbirinizden emin olun, sonra aileleri ikna etmeyi dusunursunuz.
Cocugunuzun hayatina da bu kadar kisa sure sonra birini sokmayin, daha yeni alisiyordur bosanma durumlarina. o da tepki gosterebilir, hele ki dedesi ananesi, kendi babasi tepki gosterirse onlarin tepkilerini kopyalar, cok uzulursunuz.
Agirdan alin.
Rabbim mutlulugunuz daim etsin ins :)benim çok yeni daha ama şükürler olsun mutluyum.. 1 yıl olacak evleneli.. hem de benden 13 yaş küçük kendisi.
1,5 yıl içinde tanıştık ve evlendik.
10 yaş büyük 5 yaş küçük fark etmiyor.. o çatı altına girmeden kimse kimseyi tanıyamıyor maalesef.. bu şu an seni seven isteyen adam için geçerli bir durum değil... kim hayatına girse bu riskin var.. bilemezsin aynı çatı atında yaşamadığın sürece bilemezsin kimin ne olduğunu. ayrıca şunu da belirtmek isterim ki.. her evlilikte sorunlar oluyor kavgalar tartışmalar küslükler.. önemli olan aşılmaz sorunlar çıkmasın karşımıza.. gerisi bir şekilde tatlıya bağlanabiliyor:) iç sesine kulak ver.. artıları eksileri topla.. hangisi ağır basıyorsa kararını bu yönde ver.. benim eşim 13 yaş küçük benden ben de onun yanında küçük duruyorum kendisi iri yarı kimse anlamıyor. ki ben neler görüyorum adamla kadının yaşı bir, hatta kadın kaç yaş küçük adamdan ama annesi gibi duran birbirine ne kadar zıt görüntüsü olan çiftler gördüm.. çok şükür bende böyle bir durum yok.. sen de de yokmuş.. gönüller anlaşırsa yaşın bir önemi yok bence..
yaş farkı çok fazla ve bu kişi bi erkeğe göre olgunlaşma yaşına henüz gelmemiş.. Fikirlerinin zamanla değişme ihtimali yüksek yani verdiği sözlerden bi süre sonra muhtemelen pişmanlık duyabilir.. Aşkın yaşı yoktur ama evliliğin ve ilişkinin yaşı var bence.. tabi yine de siz bilirsiniz..O 26 ben 35
amin.. darısı başınıza :)Rabbim mutlulugunuz daim etsin ins :)
Simdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair
Benden 3 yas buyuktu bana hayati zehir etti birkere bile kadiigi.i hissetmedim hic gulmedi yuzum aldatti ailesine ezdirdiben diğerleri gibi düşünmüyorum. Eski eşinle aranda kaç yaş vardı? Senden büyük olması veya yaşıt olmanız seni mutlu mu etti? Olayın yaş ile ilgisi yok. Insanlikla ilgisi var.
Benim tek endişem oğlun. Üveyik durumları bana ters. Babalık yaparım filan demiş ama bilmiyorum. Yaş farkından önce oğlunu düşünmelisin.
Yaşınız 35 yani zaten gencsiniz:) bu yaş göstermekle ya da göstermemekle alakası olmayan birşey malaesef.Simdi ben genetik olarak cok sanli biriyim yasimi hic gpstermiyorum hatta nazar etmesinlee.diye daha kucuk diyorum , bir daha asla cocuk dogurmam diyordum e dogal olarak o.cocuk istiyor hemde 2 tane simdilik beni tek.korkutan cocuk dogurmakyeni meme kucultme ameliyati oldum bir daha buyucekler diye odum patliyor
insalllllllah Allah yüzünüze gulerBenden 3 yas buyuktu bana hayati zehir etti birkere bile kadiigi.i hissetmedim hic gulmedi yuzum aldatti ailesine ezdirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?