Yinede olumlu örnekleri de var mutlaka. İstersen bir süre deneBence de ya hiç olmaz
Cocugum 6 yasinda , enistenize allah rahmet eylesin , halanizada saglikli omurler versinBenim.halam rahmetli enistemden,8 yas büyük.
Halam hayatta hala. Ama enistemi hep susturdular o da varRahmetli iyiydi. Evlilikleri de iyiydi. Babam da severdi. Yani anlaşıyorlardı onlar. Belli olmaz bu işler. 40 yasinda olupta cok ergen davranan erkekler de var. Çocugunuz kac yasinda?
O küçükmüş daha evet ona hem abi hem baba gibi yaklasir. Adam demek ki cennet yürekli haa. Cocuk tanisti mi eş adayinizla?Cocugum 6 yasinda , enistenize allah rahmet eylesin , halanizada saglikli omurler versin
Yaş farkı ilerde sorun olmayacağını bilsem neden olmasın diyecem ama karşıdaki insanla alakalı oda erkek ahlaklı sevecen dürüst olduktan sonra ben gördüm yani hiç çocuğu olmayıp 3 çocuklu kendinden 10 yaş büyük kadınla evlenip mutlu olan siz eminim mutluluğu aradığınız için mutlulukta verirsinz karsinzdaki adamdn emin olup iyice tanıyıp sizden vazgeçmeyeceğini anlayıp öyle bı adım atın derim az çok anlarsınız zaman geçirdikce inşallah hakkinzda hayırlısı olsun.Arkadaşlar merhaba, universite tanıştığım adamla 3 yıllık sevgililik sonunda evlenmiştim cocuk dogana kadar herşey cok iyi gibiydi ama sonra ortaya cok değişik seyler cikti 7 yil boyunca hem ailesinden hemde ondan cok cektim sevgi saygi hersey bitmişti birde ateist olmuştu son 3 yıldır ogluma dini tek birşey soylesem kavga ediyirdu , bosanma surecimiz cok hizli oldu tek.celsede bosandim ailemin yanina geldim . Babam emekli olunca kendi memleketine dönmüştü burasida cok küçük bir şehir bir türlü alışamadım bütün omrunu istanbulda geçiren biri olarak.
Bosanma sonrasıda kendimi ovmek.icin demiyorum ama cok bakimli ve guzel bir kadinim disardan bosanir bosanmaz ususmeye basladi sinekler eski arkadaslar, arabalardan bir pislik evli üstelik telimi değiştim bütün sosyal medya hesaplarimi kapattim kimseyle muhattap olmamak icin , sonra surucu kursu hocaligi eğitimine katildim sertifikami aldim , egitimi veren hocanin kendi kursu vardi adam.kurs bitiminde bana öğretmenlik etti ne sevindim is buldum diye ama Adamin amaci başkaymış megerse namusuma goz dikmis asagilik adam gece 1 de bana mesaj atinca direk engelledim o.ay ise girecem diye cok mastafta etmistim iyice erkeklerden tiksinip kendimi eve kapattim. Surekli dua ettim rabbim sen karsima beni gercekten sevecek , allah korkusu olan merhameti olan birini cikar diye , sanki dualarım kabul olmuşçasına biri cikti kendisi ogretmendi , hic evlenmemis benden uzak.dursun diye neler neler ettim ama o benimle direk evlenip ogluma babalik etmek istedi simdi sorun su aramizda 9 yas var ben ondan 9 yas buyugum yanyana gelince gercekten su anda yas farkimiz belli olmuyor o baya kilolo , cok seviyorum oda cok seviyor yeminler ediyor asla ama asla swni birakmiyicam seni bu dunyada kimseye degismem diye sizce gercekten arada bu kadar buyuk yas farki varken mutlu olabilir miyiz
Ay yerim cok tesekkur ederim valla bende de hic olumsuz.seyler olmuyor kendimden daha cok guveniyorum bu guzel.orenklerode gorunce daha cok mutlu oldumValla okurken benim içime gayet güzel şeyler doğuyor. Siz bence deneyin bakın.
Ben bosanmis biri ile olmak istemiyorum erkeklere güvenmiyorum adam.olsa karisinin cougunun basinda dururdu diye dusunuyorum, ya esi olmuş yada hic evlenmemis tercihimdirBen genelde herkes ancak geçtiği yollardan geçen birini çok iyi anlar diye düşünürüm.
Mesela boşanmış çocuklu olsam aynen boşanmış çocuklu biri beni daha iyi anlar,
evladına nasıl olayım isterse evladıma öyle olur gibi fikirlerim var.
Elbette çok zor, böyle her şeyi dengi dengine tutturmak.
Öte yandan hayatta neyin garantisi var?
Her şeyi bana uygun diye evlenip olmadığını görmüyor muyuz?
Ya da görmediniz mi?
Denemek lazım diyorum o açıdan.
Güven veriyorsa kestirip atmayın.
Mutluluklar.
Ben bosanmis biri ile olmak istemiyorum erkeklere güvenmiyorum adam.olsa karisinin cougunun basinda dururdu diye dusunuyorum, ya esi olmuş yada hic evlenmemis tercihimdir
Ben resminize bakıp yorum yapabilirimSimdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?