7 yil süren işkence evlilik ve sonrasinda tanıdığım adam

Cocugum 6 yasinda , enistenize allah rahmet eylesin , halanizada saglikli omurler versin

Cocugum 6 yasinda , enistenize allah rahmet eylesin , halanizada saglikli omurler versin
O küçükmüş daha evet ona hem abi hem baba gibi yaklasir. Adam demek ki cennet yürekli haa. Cocuk tanisti mi eş adayinizla?

Yaş farkı ilerde sorun olmayacağını bilsem neden olmasın diyecem ama karşıdaki insanla alakalı oda erkek ahlaklı sevecen dürüst olduktan sonra ben gördüm yani hiç çocuğu olmayıp 3 çocuklu kendinden 10 yaş büyük kadınla evlenip mutlu olan siz eminim mutluluğu aradığınız için mutlulukta verirsinz karsinzdaki adamdn emin olup iyice tanıyıp sizden vazgeçmeyeceğini anlayıp öyle bı adım atın derim az çok anlarsınız zaman geçirdikce inşallah hakkinzda hayırlısı olsun.

benim yakinimda bir ornek var,
adam kadindan 8 yas kucuk, hic evlenmemis ve zengin diyebiliriz.

kadin evlilik ve sorunlu bosanma sureci yasamis, 2 cocuklu ve orta gelirli.

on kusur yildir birlikteler, kumru gibiler maasallah.

ama adami anlatsam, tum kk aska gelir, o kadar kibar, o kadar gonlu yuce biri, ve kadindan daha olgun gercekten de :)

iclerinde ne sorunlar yasadilar bilemeyiz tabi ki, sadece olabilir mi olabiliyor gayet de :)

Ben genelde herkes ancak geçtiği yollardan geçen birini çok iyi anlar diye düşünürüm.
Mesela boşanmış çocuklu olsam aynen boşanmış çocuklu biri beni daha iyi anlar,
evladına nasıl olayım isterse evladıma öyle olur gibi fikirlerim var.
Elbette çok zor, böyle her şeyi dengi dengine tutturmak.
Öte yandan hayatta neyin garantisi var?
Her şeyi bana uygun diye evlenip olmadığını görmüyor muyuz?
Ya da görmediniz mi?

Denemek lazım diyorum o açıdan.
Güven veriyorsa kestirip atmayın.
Mutluluklar.

Ben bosanmis biri ile olmak istemiyorum erkeklere güvenmiyorum adam.olsa karisinin cougunun basinda dururdu diye dusunuyorum, ya esi olmuş yada hic evlenmemis tercihimdir

Ben bosanmis biri ile olmak istemiyorum erkeklere güvenmiyorum adam.olsa karisinin cougunun basinda dururdu diye dusunuyorum, ya esi olmuş yada hic evlenmemis tercihimdir

Böyle önyargı yapmayın ama..
Kadınların hepsi kusursuz mu?
Az da olsa şanssız adamlar da var..
Yüzü bir kez gülmedi diye suçu ne?

Gençlik ve güzellik maalesef geçici zaman acımasız.
Erkekler daha da acımasız dikkatli olun ve iyi bir karar verin ileri de pişman olmayın.

Ben resminize bakıp yorum yapabilirim

Şimdi ailesine yaş farkınızı söylememesini istemişsiniz ancak ilk mesajınızdan anladığım kadarı ile çocuğunuz en az 7 yaşında. Belki 8. Dolayısı ile çocuğunuzu gördüklerinde aradaki yaş farkı da zaten çıkacak ortaya. Nasıl ki evvelce evlendiğinizi söyledi iseniz, yaş farkını da söylemek gerekirdi. Sonuçta annesi istemese bile evliliğe karar verecek olan erkeğin kendisi ama enazından siz aileye karşı doğruluktan şaşmamış olurdunuz.

Şimdi sonlara doğru bir mesajda gördüm ki çocuğunuz 6 yaşındaymış. Yine de herzaman doğru olmaktan yanayım.

Onun hiç evlenmemiş olması sizin basindanizdan evlilik geçmiş olması nedeniyle ilerde kavga ettiniz diyelim bunu sizin kafanıza kakabilir .yaş farkoda baya varmış 3 yada 4 olsa neysede 9 çok fazla bence.

Bu işler yemin etmekle olmuyor
Ezanı şahit tutan yalan yere yemin eden dini üzerine yemin eden manyaklarla dolu bu ülke

Erkekler köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabi yaparlar. Emin ol evlenip bi kaç yıl geçince akli başkasına kaymaya başlar yaş farkını evlenip boşanmanı çocuğunu herşeyi başına kakmaya başlar. Olmayacak duaya amin deme üzme kendini

Ben konu sahibini biraz aceleci buluyorum. Başından kötü tecrübe geçmiş çocuk sahibi 30 yaş üstü bir kadın olarak belki işleri biraz daha ağırdan almak daha temkinli olmak gerekir gibi. Ama sanki çocuk tamam dese bugün düşünmeden koşacak gibi bir tavrı var.

Mutlu olmanı çok isterim. İnşallah bizler yanılalım. İnsan hep olumlu şeyleri duymak istiyor ama ben senin hatalı davrandığını düşünüyorum.

Valla zor bir süreç.. çocuğun ailesı ne diyecek bu duruma? Birde kaynana faktöru war .... resmınıxı merak ettım gönderirmisiniz

Eşimin bir arkadaşı iş yerinden bi kızla evlendi. 9 yaş vardı aralarında kız 36 oğlan 27 idi. Kız evlenir evlenmez ikizlerini doğurdu. Bir problem olmadı.
Ablam ve eniştemin arasında da 6 yaş var. Aileler istedi evlendiklerinde eniştem de çok gençti. Ablam da öyle genetik olarak çok genç gösteriyor. Hiç bir sorun olmadı. Eniştem aynen dedikleri gibi kilo aldı, saçı döküldü.ablam hep daha genç duruyor onun yanında.
Yine bir tanıdığımın eşi vefat etmişti 5 yaş küçük bekar bir erkekle evlendi. Bi kızı vardı adamdan da bir oğlu oldu. Babası ölen kız adama baba diyor....
Yani ben yaşa hiç takılmadım. Türkiye’nin büyük çoğunluğunda erkekler büyük. Aldatma olmuyor mu yani. Bence bu aldatma kişilik meselesi.
Bence sizdeki temel problem 9 yaşındaki oğlunuz. O ne düşünüyor? Bi travma yaşamasın çocukcağız. Beraber o adamla vakit geçirsinler bakalım iyi geçinebilecekler mi? Genelde erkekler özellikte ergenlikte öz babası bile olsalar erkek çocuklarıyla daha çok çatışıyor.
Ben yaş konusuna hiç takılmıyorum. Zaten geldiniz 35 yaşına. Yaşıtlarınız ya dul ya evli çoğunlukla. Çevreyi boşverin. Mutluluk sizin de hakkınız....

hakkımızda hayırlısı ama şunu da göz önünde bulundurun erkek arkadaşınız Muşta zorunlu hizmet yapıyor anladigim . şu anda orda yalnız ve bu yalnızlıkla size de tutunmuş olabilir . çoğu öğretmen arkadaşım o bunalımla mesleğin ilk yıllarında yanlış evlilik yaptılar. adam boşluktan her şeye tamam diyor olabilir henüz hayata dair bir tecrübesi yok ve orda ciddi anlamda tek başına. bekleyin gozlemleyin ama zor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…