7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

Normalde çiçek felan sevmem ben ev dekorunda ama iş marifette bitermiş .. Tv odasındaki o tv nin olduğu yerdeki duvar kağıdı o oda okadar sıcak geldiki bana
çok beğendim eviniz çok hoş güle güle oturun

Cok begendim gercekten cok zevkliymissiniz. Okurda bir gun evlenirsem sizde kesinlikle fikir alicam :))

hah bak şimdi gördüm ,çok teşekkürler canım güzel yorumun için ..

ahhh canımmm yaaa, rica ederimm, gerçekten pırıl pırıl ve sımsıcak bir evin var ve çok düzenli herşey yerli yerinde çok ve evin konusunda hassas olduğun bellii :))

canım benim çok teşekkürler ,evet o odamı bende seviyorum ,duvar kağıdını ablam beğendi bende kırmadım yaptırdım ama yapıldıktan sonra bende çok beğendim ,gözüm acayip alıştı ona ..

çok güzel canım güle güle oturun çocuk odasının perdesini nerden aldınız kızlarımın odasına perde almak istiyorumda

evinz çok hoş maşallah,evinizi görünce bu tertip ve düzen için ne kadar zaman harcıyorsunuz diye düşünmeden edemedim açıkçası.güle güle oturun

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin.maşaşllah ev süper... yatak odası halınızın markası nedir?

dinarsu canım markası ,beğenmene sevindim ,bu arada mesaj kutun dolmuş ,bi boşaltırmısın ,mesaj atıcam ..

senin gibi çok zevkli olduğuna inandığım bir ablam var o da bana dinarsu al mutlaka demişti.model olarak konuşmadık henüz.ama ben de bu modelden allırım

mesaj atabilrsin sildim

senin gibi çok zevkli olduğuna inandığım bir ablam var o da bana dinarsu al mutlaka demişti.model olarak konuşmadık henüz.ama ben de bu modelden allırım

mesaj atabilrsin sildim

canım benim dinarsu ve kaşmir benim halılarım genelde çok memnunum ,mesaj attım canım ..

evinz çok hoş maşallah,evinizi görünce bu tertip ve düzen için ne kadar zaman harcıyorsunuz diye düşünmeden edemedim açıkçası.güle güle oturun

canım çok teşekkür ederim ,inan bana işten gelir gelmez işlere girişiyorum ,bazen saat gece 2 lere 3 lere kadar ev işi ile uğraşıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…