7 yıllık evliyim birtane bile düğün fotoğrafım yok

özel bir şirkette mühendisim. maaşım iyi ama bu herşeyi benim karşılamam gerektiği anlamına gelmiyor tabii. para harcamazsam beni bırakıp gider değil. eşimi tabii ki seviyorum zor duruma düşmesini asla istemiyorum ama her zaman her şey benim başıma kalınca da ister istemez geriliyorum.

Yazınızı okurken ciddi ciddi yutkundum
Beterin beteri vardır diyeyim en iyisi
Siz enazından fotoğraf çektirmişsiniz o kameranın karşısına geçmiş güzel zaman geçirmişsiniz. Gelinliğiniz ile salına salına fotoğraf çektirmişsiniz ben o duyguyu yaşamayı nasıl nasıl isterdim anlayamazsınız
Maddi durumumuz çok şükür iyi. Harika ötesi bir düğün yaptık. Dillere destandı diyebilirim ancak eşim fotoğraf çekilmekten nefret ettiği için bir kare,tek bir kare fotoğrafımız yok. Oysa kı ben Zamanında fotoğrafçılık yapmış fotoğraf eğitimi vermiş birisiyim fotoğraf çekmeye çekilmeye deli olurum bayılırım... nasıl içim de kaldı bilemezsiniz. Fotoğraf çekimi yaparken hep kameranın diyer tarafında gelinlikle süzülüşümü hayal ederdim...
Eşimin ise bu konu da böyle sert davranışı beni nasıl incitiyor tahmin edersiniz . Buna rağmen hala söylüyorum sürekli tartışıyoruz bu konuda. Şimdi ise hamileyim bir güzel kilo aldım...
o nedenle sözüm o kı Mutlu olmaya çalışın. Ne güzel cd de olsa fotoğraflarınız var

ortada o kadar büyük sorunlar var ki evlenmeden önce başlayıp sonra da devam eden, düğün yapmamışlar, gelinliğinizi bile ödememişler, siz fotoğraf derdine düşmüşsünüz. Bence evliliğinizi tekrar gözden geçirin.

Senin bu esin benim eski es yahu.
Tüm yükü yıkmış sana ohhh kendisi bir giydiğini bir.daha giymemeler,.etrafindakilere yemek filan ismarlamalar.
Sen ise hala düğün fotosu bekle adamdan.
Zorunlu edit..
Nisandaki konuyu hortlatmislar ayyy

Benimde albümüm yok çekilen fotoğraflar doğru düzgün bile değil o kadar tatsız şey yaşadım ki olsa ne olmasa ne yani boşver...

Herkesin elinde telefon olduğu bir dönemde fotoğrafçıya gitmeyi geçtim de siz ya da yakınlarınızdann hiç resim çeken de mi olmadı? Bu da son derece garip bence.ileride bir anı olarak kalmasını istememek sadece hafızalarda yaşatmak herkesin yapabileceği bir şey degil.rekora koşma amacınız yoktu demi hafıza konusunda?

Farkındaysanız evimde dedim, elimde yok demedim.
Save the date , düğün hikayesi hatta balayında bile hem fotoğraf hem kısa film çekimi yaptırdım.
Ailelerimize dağıttım fotoğrafları da.
Ama bir tane bile basılı görselim yok, tercih etmedim.
Evimi dekore ederken düğün fotoğraflarını dizmek zorunda değilim, zaten buram buram yeni gelin kokan hiçbir şeye yer vermedim.
Kendime ne diye bakıp durayım!
Ayrıca hafıza konusunda da ciddi ciddi rekora koşabilirim, ama övünülecek bir şeyin aksine çöp bilgi yığınlığı ve insana yükten başka bir şey değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…