7 yıllık evliyim birtane bile düğün fotoğrafım yok

Ya 7 yil olmus evleneli albumu esinden mi bekliyosun canin istiyosa yaptir. Evlenirken dugunu evi erkek yapar demedin ogrenci adamla evlendin de 7 senelik evlilikte mi hassasiyet basladi :d

Şimdi nasıl aranız?

Ah canım ya
Alışkanlık haline gelmiş eşinde
Yazdığın iki yorumdan sonra bunu eşinden beklemen en doğal hakkın he fedakarlık yapmamış olsanda bi incelikleri bu keşke akıl edip yapsa

4,5 yıl sonra nasıldüğün yaptırdınız,biraz açar mısınız?
Aşk herşeyi affeder mi ??? Bende etti. Baştan üzülüyordum hem düğünümde yaşattıkları için hem fotoğrafsız Kaldığımız için şimdi aklıma bile gelmiyor. 5. Yıl bitti.

4,5 yıl sonra nasıldüğün yaptırdınız,biraz açar mısınız?

Evlenirken düğün yapmamıştık gelinlik de giymemiştim. Eşimin de içinde kalmış
Arkadaşlarım da bu durumu bildiklerinden eşimle konuşmuşlar bi yer tutuldu ben gelinlik gibi bir elbise giydim ayakkabımın altına isim de yazdım. Gelin buketim de vardı fotoğraf çekimi de yaptırdık :) altın bile takıldı kalktık oynadık da. böyle işte :)

Ama işte bence o bu karakterleri bir kadının o fotolara önem verdiğini algılayamayabiliyor ki

Olayı unuttum şimdi eşime böyle bir şey dedim şuna kırıldım diye o da bana sen mi kırıldın diye hayretle çığlık attı

Kırk yıl düşünsem senin gibi bir kadının bunu önemseyeceğini sanmam dedi ki 18 yıldır birlikteyiz

Bakın hala kira ödemedi diyorsunuz onun kazandıkları ne oluyor para ortak olursa kira ödememesi mümkün değil ki

Sorun koşturmamasında ise de yapmayın madem zira yapıyorum ve bana kalıyor evet

ama bu sene yoğunum diye eşim yemek yapıyor mesela yani yaşam ihtiyaca göre şekilleniyor ihtiyacınız varsa yardıma desteğe paylaşmaya bunu karşı tarafa gösterin

Yine söylüyorum ama fotoyu halledin takıntınızdan kurtulun zira geçen sizin hayatınız ve mutsuz oluyorsunuz

adam sorumluluk bilincinde olsa okulunu bitirirdi...
çok da beklenti içine girmeyin adamın vurdumduymazlığını görerek evlenmişsiniz...

ayrıca düğün fotoğrafı bilmem neler bana göre gereksiz en önemlisi ağzınızın tadı yerindeyse yani mutluysanız gerisi teferruattır
bunlara kafanızı yormayın derim gereksiz yere kendinizi üzmenin anlam yok

Benim hiç resmim yok allah herkese gönlüne göre versin. Baksanıza bazı arkadaşlar gereksiz bile görüyo. Ama benim asıl anlatmak istediğimi anlamadı pek çok kişi ya da ben konuya yanlış girdim.
Ben anladım anlatmak istediğini.mesela suan bazı şeyleri yapmak için imkan var ama ne karşıdan öyle talep geliyor ne de suan yapsan o heyecanı zevki veriyor. .herşey zamanında güzel..Şuan kafaya takılan genel durumda degermiydi deyip kendini kötü hissediyorsun. Bende düğün nisan şu bu olduğunda fotoğraflarına bile bakmak istemiyorum kimsenin içim gidiyor maalesef kendi yapamadiklarim pardon yaptirilmayanlar geliyor aklıma...

eee sonra ayrıldınız mı

Ya 7 yil olmus evleneli albumu esinden mi bekliyosun canin istiyosa yaptir. Evlenirken dugunu evi erkek yapar demedin ogrenci adamla evlendin de 7 senelik evlilikte mi hassasiyet basladi :d
hassasiyet başlamadı hassasiyet hep vardı ama o zamanlar para kazanmıyor diye ben yapabildiğimi yaptım ondan bir şey beklemedim. istediğim sadece düğün fotoğraflarıydı. yani nasıl hissediyorum biliyormusun sanki onunla ben zorla evlenmişim gibi. kendinizi benim yerime koyun yokluklara birlikte göğüs germek bir yana herşeyi sizin yapmanızı bekleyen bi eş varken karşınızda böyle hassasiyetler çok normal değil mi? olmayanların hepsini sıralamıyorum. bir düğün fotoğrafım bile yok diyorum. onca yaptıklarıma karşılık olsun istemem düşünülmek istemem suç mu?

o da para kazanıyor ama nereye harcadığını vallahi bilmiyorum. ortak birşeyler yapsak kirayı ben öderim alışverişi o yapar falan bu durumda adı olmaz. ama bir evlilik hayatı düşünün ve bütün giderleri benim karşıladığımı düşünün. eşim sadece her ay kendine yeni kıyafetler ayakkabılar alır bir de arkadaşlarını yedirip içirmeyi çok sever. bunun yanında da evliliğimizin başından beri benim ya da evimiz için yaptığı harcama parmakla belki sayılır belki sayılmaz. hani diyorum ben herşeye göğüs geriyorum hiç birşeyinizi eksik etmiyorum bi tek fotoğraflarım gelsin bari oda yok

Iyi de siz okyanusu görmeyip halen bir damla su peşindesiniz

Böyle bir yaşantıda halen o fotoları istediğinize gerçekten eşiniz inanmaz

Resti çekin o zaman kapayın musluğu bu ay yapmayın harcama yeni evli değilsiniz ki siz otursun artık hayatınız çoluk çocuğunuz var

Kreş de okul da pahalı şeyler ortak yapılıyorsa çocuk her şeyi ortak olacak

Oturun evliliği gözden geçirin ama siz fotolarım demeye o da bu fotolara takma ısıtıp ısıtıp önüme koyma artık demeye devam ettikçe asıl sorunları göremeyeceksiniz

Ben borca harca çok sağdık bi insanım eşim benim gibi biri deği kredi kartına borç varsa aman canım bidahaki ay ödenir, birine borcumuz varsa az daha beklesin der durur. ben de bunları hep kendime yük edip kimseye mahçup olmamak için her ödemeyi kendim maaşımla yaparım. düşünün araba benim üzerime vergi borçlarını o ödeyecekti öyle söylemişti ödememiş maaşımdan kesti vergi dairesi. ve tabii ben çıldırdım. arabayı sen kullanıyosun tamam ortak malımız ama ben vergisini takip etmedim diye ödememiş yani onuda ben yapmalıydım. kasko gelir yaptırmaz kredi kartımı verir yaptırırım. sadece mazot alır e onsuz da gitmiyo araba:)

Erkeğin evlenirken yapması gereken düşünmesi gereken şeyleri sen üstlenmişsin.Ama ikinizden birinin gidip stüdyodan alacağı fotoları onun alması gerekirdi,onun düşünmesi gerekirdi diye almamışsın.Sorun burda düğün fotosu değil aslında.Sorun,eşinin sürekli sorumsuz olması,görevleri senin yüklenmen.
Bu kadar üzüleceğine gidip keşke alsaydın fotoları.En azından üzüldüğün şey sadece eşinin düşüncesizliği olurdu.CD varmış.Ordan baskı olarak alabilirsiniz.
Aslında inan çokta önemli değil.Evet güzel hatıra ama,insanlar ne pozlar ne düğünlerle sonrasında boşanıyor ya da mutsuz evlilik sürdürüyor.Mutluluk pozları olan evlilik varsa,gerisi önemli değil.

BENİM DE DUĞUN fotoğrafım yok hatta düğünüm bile olmadı 4 yıllık evliyim bu saatten sonra dünyanın en güzel gelinliğini de getirseler giymem ,sadece başkalarınınkine bakarım gozlerim dolar iki Dakka sonra unuturum. İçimde kalan şeyleri imtihanımdır der geçerim

Tatlim erkekler o kadar naif varliklar degil seninle empati yapamaz bu konuda. Git al albumunu istiyosan, neden kendini uzuyosun?

Ohoo
Onun size ve çocuğunuza bakması gerekirken size yüklenmiş iyice nasıl olsa karım öder deyip ödemiyor belli ki
Burada dile getirdiğinize göre bu harcamalardan memnun değilsiniz
Pardon ama neden böyle davranıyorsunuz
Para harcamazsanız sizi bırakıp gider diye mi çok sevdiğiniz için mi

Bir de tüm masraflara maaşınız yettiği için merak ettim mahsuru yoksa maaşınız ne kadar

Bence isterse 17yil gecsin,icinzde kaldiysa yaptirin. Illa evlendginiz gun olcak diye birsey yok yani o fotograf cekimlerinin. Ha ozamankiler olsa iyiydi de yoksa da yenisini cektirin.
Mesela benim de dugunumun icine edildi. 9aylik evliyiz,2.bir dugun istyorum esimden. Ben de,var olam fotograflari gormek.istemiyorum,videoyu bir kere bile izlemedm. Rezil oldu cunku dugunum,esimin ailesi tarafindan mahvedildi.. Belki ben 2.dugunu yaparm,siz de 2.fotograf cekimini.. ne olacak ki, kim ne derse desin, istedigimizi yapalim...... dunyaya kac kere geliyoruzda.
Ha sunu da soyleyeym benmde esimin dugunmus fotografmis pekde umrunda olmadi. Yani bunu biz hanimlar umursuyoruz. Bosverin,umrnda olmazsa olmasn adamin. Siz ,kendiniz icin yapin bence.

Bir ara komşular ben çocuktum, ciddi ciddi anneme gelinlik arayışına girdiler....yazık annemde 35 sene söyledi durdu,bir düğün fotomuz bile yok diye!En azından cd de varmış!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…