• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yillik evliyim ve ayrilmak uzereyiz hatami yapiyorum?

sorayalunden

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
6
0
6
İzmir
Merhaba arkadaslar benim buyuk bir sorunum var dogrumu yapiyorum yanlismi bilmiyorum bana biri fikir verin lutfen.
7 yillik evliyim ve esimden bosanmak uzereyim.

Son düzenleme:
Okurken daraldım, içim şişti.. Bir de hala özlüyorum,susup otursaydım demişsin ya pess..

Canım sen evli misin adamın kölesi mi?! Sana yapmadığını bırakmamış,ailene düşman olmuş,sen ne ailene yakınsın ne onlara (eşin de dahil) ortada kalmışsın.. Ama hiçbir zaman eşinle aile olamayacaksın.. parana da konmuş,alacağını almış... şiddet görmüşsün,evden kovulmuşsun..

Ben 5yıldır evliyim ve şu anda ayrıldık. Emin ol bana yaptığı şeyleri söylediğimde hep sen delisin,hastasın dedi durdu..ki senin yaşadıklarının 10da 1i bile olmadı... kendimden şüpheye düştüm.. Sonra düşündüm ve ben ne yapıyorum dedim.. Bu cümleyi nasıl kurabilir diye!ben kendimden emin olmaz saygı duymazsam o hiç saygı duymaz dedim ve dik durdum..

En doğrusunu yapıp ailenin yanına gelmişsin. Yeniden başlamak diye bir şey yok..Adam zaten istemiyor,rica minnet gel demiş..kendi kendine dönmeye kalkarsan daha kötüsünü yaşarsın.. :ssz:

Sakın pişman olma.. Sen üzerine düşeni fazla fazla yapmışsın..hatta o kadar fazla yapmışsın ki sülalece tepene çıkmışlar.. Aman kaç kurtar kendini :ssz:

Son düzenleme:
Okurken ben daraldım siz nasıl yaşarken daralmadınız? Hala eşim beni seviyor diyorsunuz bu adamın size saygısı yok sizi sevse ne olacak?

Adam ve ailesi sizi kölesi yapmış. Ailenizde arkanızdaymış zaten kaçın kurtarın kendinizi bu manyak aileden.

canım benım ya ne cok seye maruz kalmıs ve ses cıkarmamıssın neden
konumun ondan yuksekken bıle ezdırmıssın kendını en azundan esıt durumda olsaydınız
sımdı bıle gelmesını beklemen bana cok sacma geldı
halanla gorusursen tabıı o senın gozunu acacaktı ondan ıstemedıler
amcanlar arayıp neden senı sevıyor demısler kı ne kadar yanlıs
gel bakalım bı konusalım senınle deselerdı tuturdu pacaları
sımdıde ıcı rahat orda
ben yerınde olsam derım kı
ortak paramız ıcın hakkımı helal etmıyorum haram olsun gelme kal orda
bak nasıl tutusurdu ama yapmazsın sanırım
yapmayacgını bılıyor orda
eger restını cekmezsen hep ezılır cok kaybedersın....

Merhabalar.
Çok uzun olmuş ama azmettim ve bitirdim.
Konuya gelecek olursam bu heriften ne köy olur ne kasaba.Seni sindirerek alisinin her dediğini seninde benimsemeni istiyor.Kusura bakmayın ama 7 sene çok bile sabretmişsiniz.Sen gittin sen gelicen ne demek.Hemde kendisi haksızken.
Annesinin yanında size şiddet göstererek annesine gün doğmuş fırsat bulmuş zaten.Barışsanız bile size aynı şekilde davranmayacağını nerden biliyorsunuz?Yada aynı şekilde davranması sizi daha üzmeyecekmi?
Evliliğinin boyunca yaşadıkları düşün ve kararını öyle ver.

Biz kadınlar alttan alıp sustuğumuzda,hatasını anlasın büyüklüğümü görsün diye düşünüyoruz...
Oysa erkekler,ezdim,yerini, haddini anladı,kimin sözü geçer gördü kafasındalar.. Tabi bu onları daha da şımartıyor.. :ssz:

çok bile sabretmişsin hiç arkanama dönüpte pişman olma bu ilişki için ben nerde hata ya da eksiklik yaptım deme o ne yaptı die sorgula birazda barışsanda yine aynı şeyler yaşanıcak diye düşünüyorum bi kere soğukluk girdi mi araya daha düzelmio bence böleside senin hayırlı olmuş seni sinir hastasıda eder bunlar

Arkadaşım boşanmak istememeni bir yere kadar anlayabilirim ama bu bu şekilde olmaz.

Eşin seni şuanda gözden cıkarmış durumda, bankada da parası var, Almanyaya döndüğünde senin koşa koşa ona gideceğini de biliyor. Biraz dik duramaz mısın? Bütün bir yıl calısıp koskoca iki ay tatili ankarada gecirme fedakarlığında bulunmuşsun. Koskoca bir ev parasını adamlara hibe etmişsin. Kadir kıymet bilen mi var yok, teşekkür eden mi var yok.

Biraz sakin, kendini geri çek.

Okurken bile tahammül edemedim,sen bi de bunlari yasamissin.

Gercekten soruyorum,her iliskiyi böyle mi saniyorsun acaba,yani kocam istedigini yapar ben mecburum cekmeliyim.

Merak etme kocan kesin döner sana.Biraz havasini atsin annesine,ailesine.Sonra döner ,e senin gibisini nerden bulacak.

Cok mu safsin, cok mu asiksin bilmiyorum.Ama hayat böyle gecmez, önünde ne güzel günler olacak ,yazik etme kendine.

Gerci o """cani istedigi zaman """seni yine kandirir , barisirsin sen onla.Bir kez geliniyor dünyaya iyi düsün karar ver.

Yazdiklarini bir kez daha oku nasil bir hayatin var bak bir bakalim,hala barisirsan o zaman sikayet etme .

kocanı sevdiğin için birirnin sana kalk git demesini bekliyorsun anlaşıılan , yaşadıklarının devamını ve daha fazlasını yaşamak istiyorsan buyur git ama kocanın değişmesini beklemek büyük bir aptallıktan başka birsey olmayacaktır kusura bakma .....

hala kendi haklılığını savunup sana suçlu olduğunu kabul ettirmeye çalışıp kendi ayaklarınla dönmeni bekliyor - neden ?

aynı seylere devam edip sana aynı baskıları uygulamak için - seni sevse kendi çıkıp gelmez miydi
hiç bir şart öne sürmeden

çocugunda yok anlaşılan ( bizce, iki evli bayan arkadaş okuduk yazını ) arkana bile bakma ,
kıcına tekmeyi sen vur ki aklı başına gelsin

bütün bunların üstüne o seni boşamaktan çekinmeyecektir, birde bunun bunalımını yaşama
annesi onu bir güzel işliyordur hiç merak etme.

eğer ki bu evlilik düzelecekse de eşinin hatasını anlayıp kendini affettirmesi lazım senin değil

eğerki sen beni affet durumuna düşersen daha da büyük sıkıntılara girmiş olursun çünkü eşin hatasını anlamıycaktır

hele şu an annesinin yanında onunda dolduruşuyla anlaması imkansız

biraz bırak bakalım arama sorma , almanyaya döndüğünde durum ne olucak

Yazdiklarini oturup kendin tekrar oku daha dusunucek birsey kalmaz eminim.
Hatta cocugun yoksa okumana bile gerek yok zaten. Birak parasida evide onun olsun. Allah haksizi goruyor zaten merak etme.

Bence hayatının en buyuk hatasını o adam müsvettesine geri dönerek yaparsın!!!
beni seviyor diye de kendini kandırma,gelmiş senınle yaşamış,gezmiş tozmuş
ailesıne para yardımı yapmış,para biriktirmiş o paranın üstüne yatmış,şimdi sana eyvallahı yok tabi...
kaç kurtar kendını bu adamdan ve seni zerre kadar önemsemeyen ailesinden,sanıyorum sende bütün bunları hakettiğini düşünmüyorsun?????

Sen bu kafayla gidersen daha çok gidersin onun ayağına,daha çok kuklası olursun.Hala kendini sorguluyor,suçluyorsun.Bir de hala sinirli olmadığı zaman çok iyi diyorsun.Ama sinirli olduğu zamanları ne yapacaksın.Yahu adam boğazına satırla dayanmış,aile mahreminiz kalmamış,annene küfretmiş,onun yüzünden annenle arana mesafe koymuşsun.Bu yetmemiş gibi birikiminizi ev alsın diye babaya gödermiş.Siz alamıyorsunuz ya.Sana cimrilik yapıp,ailesine oluk gibi akıtmış.İzne gittiğinde sana hapis hayaı yaşatmış.Halana gitmek caiz değilmiş.O ne be!!! caiz???? kendi yaptıkları çok mu caizmiş.Kayınvalidenin sana hayvan muamelesi yapmasına aşağılamasına,valizini fırlatıp seni kovmasına göz yummuş.Sen eşyamısın,malmısın,onların kuklası,sağılacak inekmisin.Kusura bakma ama bu olayda ben sana kızdım.Bir de şans isteyip arıyorsun onu.Senin sayende Almanya ya gelmeseydi,o ve ailesi Ankara da bugüne dek gördükleri parayı görürlermiydi.Gurbetlik çekemiyorsa gitsin hadi.Türkiye de kursun iş.Sen köle olmaya devam et.Pohpohla pohpohla.Başka erkek yok çünkü.Mazalllah böyle bir erkek hayatından çıkarsa mahvolursun aman neler kaybedersin neler.Hatta git özürdile.Ne de olsa sen kavga çıkarmamalıydın dimi.Sadece halana gitmek istemiştin dimi.Çok büyük suçKır dizini otur kocanın yanında.Senin ailen,sen kimsin ki.Ver birikiminizi onun ailesine.sen mi bileceksin biriktirmeyi.Sizler böyle pohpohlayıp aciz kaldığınız sürece daha çoooookkkk ezilirsiniz.Bir başkası gelir bunlara haddini bildirir o zaman o insanı el üstünde tutar karım karım diye peşinde dolanır.Sen devam et.

evet hata yapıyosun halen o adamı arıyosun mesaj atıyosun
atarsan ararsan adamın bi yerleri kalkar
nasılsa bu beni bırakamıyor moduna girer
seninki o modda
o şimdi kendini hint kumaşı gibi görüyor

hayır hata yapmıyorsun arkadaşım yaşadıkların zor şeyler gercekten cok üzülerek okudum, eşinede acayip sinir oldum ne demek evde olup biten her ayrıntıyı ailesine anlatmak yaa erkeklere en yakıştıramadıgım şey bu, biz kadınlar bile ailelerimize evimizin içini yansıtmayız cogu zaman ki ben hiç yapmam gerek yok yanii, senin duşundan temizliginden tasarruf edip ailesine para göndermek ne demek, yıllarca çalışp biriktirdiginizi bi seferde babasının eline yatırmak ne demekmiş, seni akrabalarına göndermemek ne demek, annesinin gözünün önünde seninle tartışmak sana vurmak ne demek ayy cok gerildim yaa cok bile dayanmışsın bence birde hala benmi hatalıyım diyorsun?? yazık etme kendine...

Arkadaşım benim yorumlarım sert biraz ama benim adam olamamış adamlara böyle abuk sabuk davranan ailelere inan hiç tahammülüm yok
kendini neden ezdiriyorsun seni ezmesine çiğnemesine neden izin veriyorsun parayı kayınpederinin hesabına aktarmasına nasıl izin verirsin hesap ortak hesaptır umarım hemen bu adamdan boşan banka hesap hareketlerinide mahkemeye sun o parayı kurtar yarısı senin ispatlarsan bişey yapamaz sen onun ayağına kapanacağına yalvaracağına o sana yalvarsın dönüpte bakma bile sen ona ve ailesine köle olmuşsun çok özür diliyorum hem etinden hem sütünden faydalanıyorlar posanıda sıyırır bunlar avukata sor para üstüne tedbir konulabilirmi eşim benden gizli kaçırmış babasının üstüne göndermiş de vardır mutlaka bişiler orda kanunlar bizimkilerden çok daha iyi ama hemen bişiler yap iş işten geçmeden harekete geç sonra hem biten evliliğine hem giden parana kırılan gruruna kaybettiğin boşa geçirdiğin 7 seneye aynı anda yanarsın

Back
X