7 yıllık ilişkim dün bitti canım yaniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Buraya yazmak istedim 24 yaşındayım 7 yıllık bi ilişkim vardı düne kadar benim,sevgilimin okulunun bitmesini bekliyorduk okul olduğu için ne söz ne nişan yapmadılar okulun bitmesini bekledik okulu 6 ay uzadi şimdi diplomaya almaya okuluna gitti bi kaç güne diplomasını alacak ama iş bulamıyor bu sefer de gecen sene annesigil geldiler subat gibi cocuklar beklesinler okul var diye aradan neredeyse bi sene geçti sevgilim bana Ocak Şubat gibi yapacaz sözu diyordu dünde bu konuları konuşuyorduk ben ona demistim artık yeter bu seferde sözünü tutmazsan Ocak Şubat gibi olmazsa benim de sabrım bi yere katar diye dün sordu işte olmazsa beni terk mi edecen falan filan beni tehdit etmiştin diye bende o zman bana bi zaman şöyle şu zman de sözünü tut nereye kadar benim de bi sabrım var dedim iş yok güç yok nasıl evlenecez diyor ben zaten evlilik istemiyorum sadece adı konsun istiyorum bunu anlatamıyorum bi türlü dedim.
Sizi biliriz söz olsa bu sefer düğün diye başlarsınız dedi sanki ben tek taraflı seviyorum tek ben sözlenecem kendi kendime bunu siz söylediniz sözle düğün arası az olur diye ben 5 6 aya istemiyorum zaten dedim diyelim ki bulamadım beklemeyecek misin dedi ne kadar bekleyeyim sen söyle dedim ne diyim subata kadar olmazsa zaten sen ayriliriz diye söyledin kendin bilirsin dedi bendee olmazsa olmasın yeter artik bıktım dedim bak sen le açık konuşacam şubat gibi olacak mı olmayacak mi dedim olacak dedik ya diyor ama o günde gelecek gorecez bi bahane bulursan görüşürüz ne anlarsan anla dedim keşke hiç beklemeseydin zengin koca bulaydin beklemezdin dedi bende konuyu saptırma dedim.
Konu belli derdiniz belli sizin konu tam olarak bu para para çok İstiyorsanız beklemeseydiniz dedi sonra bende yazıklar olsun sana ne diyorsun sen dedim maddi durumumuz iyi değil biraz sonra ben bunu aradım reddetti ikinci sefer tekrar aradım açtı ne diyordun sen senin dediğini kulağın duyuyor mu dedim oda ben öyle bişey demedim parasız nasıl olacak dedim dedi kıvırdı hayır öyle değil diye.
Yazıklar olsun dedim umurumda değilsin artık benim de bi sabrım var dedim bende sen benim umrumda değilsin asıl diyip yüzüne kapattim kızlar uzun oldu k.bakmayın ama içimi dökmek istedim o kadar çok içim acıyor ki..
Bana en çok koyanda sizin derdiniz para demesi ben bugüne kadar ondan hiç para istemedim büyük hediyeler almadım mesaj atar mı onuda bilmiyorum kendince o haklidir yine kesin sadece ağlıyorum sürekli sonra bi an yazdığı aklıma geliyor sinirlenip susuyorum ama tek bildiğim artık bana ciddi olmadan gelmesin eğer barışmak isterse adını koysun öyle gelsin ben çok yoruldum artık çevre baskısından bu yaşanılanlar benim yasindakilerin çocukları var benim istediğimse sadece bir söz onca yıl var kolay silip atılmıyor bi başkasını düşünemiyorum dahi..

Son düzenleme:
belliki ciddiyete binmesinden kaçıyor, böyle biriyle yola çıkılmaz, başındayken bitmesi daha hayırlısı gıbı gelıyor bana...

Görende 40 yaşında falan sanacak seni 24 yaşında çocuğu olan kim var allahaşkına ya.Bi kadın olarak nasıl nişan yapalım diye tutturursunuz aklım onu hiç almıyor zaten çocuk belliki hazır değil niye zorluyosunuz?Kartları açık oynamışsınız oyun tutmamış ağlamaya gerek yok şimdi

daha 24 yaşındasın, üniversiteden yeni mezunsun. bu yaşların tadını çıkarman lazım önce. ne çocuğu bu yaşta yapma lütfen? biliyorum uzun ilişkilerde böyle baskı oluyor, ama ne gerek var onlara uymaya? bana da yapıldı zamanında, hiç dinlemedim ki iyi ki de dinlememişim diyorum şimdi. iş yok, güç yok daha ortada. bunlar olmadan nasıl evlenilecek, nasıl düzen kurulacak? bunlar olmadan anca evcilik oynarsınız. düşünce bakımından haklı ama bunu dile getiriş bakımından haksız sevgilin.

Buraya yazmak istedim 24 yaşındayım 7 yıllık bi ilişkim vardı düne kadar benim,sevgilimin okulunun bitmesini bekliyorduk okul olduğu için ne söz ne nişan yapmadılar okulun bitmesini bekledik okulu 6 ay uzadi şimdi diplomaya almaya okuluna gitti bi kaç güne diplomasını alacak ama iş bulamıyor bu sefer de gecen sene annesigil geldiler subat gibi cocuklar beklesinler okul var diye aradan neredeyse bi sene geçti sevgilim bana Ocak Şubat gibi yapacaz sözu diyordu dünde bu konuları konuşuyorduk ben ona demistim artık yeter bu seferde sözünü tutmazsan Ocak Şubat gibi olmazsa benim de sabrım bi yere katar diye dün sordu işte olmazsa beni terk mi edecen falan filan beni tehdit etmiştin diye bende o zman bana bi zaman şöyle şu zman de sözünü tut nereye kadar benim de bi sabrım var dedim iş yok güç yok nasıl evlenecez diyor ben zaten evlilik istemiyorum sadece adı konsun istiyorum bunu anlatamıyorum bi türlü dedim.
Sizi biliriz söz olsa bu sefer düğün diye başlarsınız dedi sanki ben tek taraflı seviyorum tek ben sözlenecem kendi kendime bunu siz söylediniz sözle düğün arası az olur diye ben 5 6 aya istemiyorum zaten dedim diyelim ki bulamadım beklemeyecek misin dedi ne kadar bekleyeyim sen söyle dedim ne diyim subata kadar olmazsa zaten sen ayriliriz diye söyledin kendin bilirsin dedi bendee olmazsa olmasın yeter artik bıktım dedim bak sen le açık konuşacam şubat gibi olacak mı olmayacak mi dedim olacak dedik ya diyor ama o günde gelecek gorecez bi bahane bulursan görüşürüz ne anlarsan anla dedim keşke hiç beklemeseydin zengin koca bulaydin beklemezdin dedi bende konuyu saptırma dedim.
Konu belli derdiniz belli sizin konu tam olarak bu para para çok İstiyorsanız beklemeseydiniz dedi sonra bende yazıklar olsun sana ne diyorsun sen dedim maddi durumumuz iyi değil biraz sonra ben bunu aradım reddetti ikinci sefer tekrar aradım açtı ne diyordun sen senin dediğini kulağın duyuyor mu dedim oda ben öyle bişey demedim parasız nasıl olacak dedim dedi kıvırdı hayır öyle değil diye.
Yazıklar olsun dedim umurumda değilsin artık benim de bi sabrım var dedim bende sen benim umrumda değilsin asıl diyip yüzüne kapattim kızlar uzun oldu k.bakmayın ama içimi dökmek istedim o kadar çok içim acıyor ki..
Bana en çok koyanda sizin derdiniz para demesi ben bugüne kadar ondan hiç para istemedim büyük hediyeler almadım mesaj atar mı onuda bilmiyorum kendince o haklidir yine kesin sadece ağlıyorum sürekli sonra bi an yazdığı aklıma geliyor sinirlenip susuyorum ama tek bildiğim artık bana ciddi olmadan gelmesin eğer barışmak isterse adını koysun öyle gelsin ben çok yoruldum artık çevre baskısından bu yaşanılanlar benim yasindakilerin çocukları var benim istediğimse sadece bir söz onca yıl var kolay silip atılmıyor bi başkasını düşünemiyorum dahi..
çocuk İŞSİZ iyi misin arkadaşım
benimki de işsiz paşa paşa bekliyorum valla
tek kelime etmedim daha iş bul neden bulmuyorsun vs diye
destek olmak lazım bu onların zor zamanları..

24 yaşındayım, okulum bitmedi, birinin aşkından ölsem de evlilik konusunda adım madım atmam.
Söz olunca ne olacak ki? Bu sefer de evlilik için baskı göreceksiniz. Baskılar hiç bitmez, evlenirsiniz çocuk diye baskı yaparlar. Laf söz olmasın diye hareket edilmez. Başka birinin aklıyla da alelacele bir şeylere başlanmaz.
He ben artık evlenmek istiyorum, ama sevgilim istemiyor diyorsan da ona saygı duyup başka adaylara bakacaksın. Yani hemen evlenmek isteyen birilerine.

Bende facebook üzerinden kapattım whatsahap son görülmemi kapattım kolay kolay yapmam ben bunları ama hala da seviyorum nasıl oluyor anlamıyorum onlarında maddi açıdan durumları çok iyi değil biliyorum ama beni de anlasın Biraz artık ya dediği laflara bi baksın annesiyle falan aramiz çok iyidir görüşür konuşuruz ama bilemiyorum anneme dahi söylemedim bunu ama o kadar huzursuzum ki duramıyorum evde bu arada ben mezun olalı 3 sene oldu sevgilim 1 sene geç gitti üniversiteye 6 ayda okulu uzadı.Ben sadece söz istiyorum cevrevde kardeşimin yaşıtlarının çocukları var ya

bu baskının mantığı ne? Adın ne önemi var 7 yıldır birliktesiniz zaten, iş olmadan sözlenseniz nolcak? Ben de bekledim, lise-üni-kpss ve eşim atandıktan 2 yıl sonra da evlendik, ben de atandım evlendikten sonra, birinizin bile işi yok tabii ki adı konmıcak

Bende facebook üzerinden kapattım whatsahap son görülmemi kapattım kolay kolay yapmam ben bunları ama hala da seviyorum nasıl oluyor anlamıyorum onlarında maddi açıdan durumları çok iyi değil biliyorum ama beni de anlasın Biraz artık ya dediği laflara bi baksın annesiyle falan aramiz çok iyidir görüşür konuşuruz ama bilemiyorum anneme dahi söylemedim bunu ama o kadar huzursuzum ki duramıyorum evde bu arada ben mezun olalı 3 sene oldu sevgilim 1 sene geç gitti üniversiteye 6 ayda okulu uzadı.Ben sadece söz istiyorum cevrevde kardeşimin yaşıtlarının çocukları var ya
sen çalışıyor musun?

Cocuk haklı.işsiz gücsuz napmasini bekliyorsun.dedigi gbi bi yola girildi mi devami gelecek.ne kadr bekleyeceksnz sonucta sozlu sekilde ailelern baskısı olacak..evlenmek kolay degil cok buyuk maddi kulfeti var cocuk belli ki sıkntıli..zaten isi gucu yok onun stresinde parasiz pulsuz adama ille de ismi konsun diye baskı yapiyorsun..bu kadar ısrardan sonra yanlıs anlamasi normal..biraz da sinirle soylemis gbi geldi bana paragoz vs.cok takilma derim.cocukta bi hata goremedim ben.seven insan bekler yuk olmaz.acelen anlamsiz geldi..

Kusura bakmada sen haksızsın.İş güç olmadan nasıl evlenıceksın.Baban vercekmı gelınce onada şaşırdım dogrusu işsiz adama kımse kız vermez.Çocuga destek olacagına baskı kurmussn bıde ustune tehdıt etmıssn ayrılmakla.Ben bekleyemem dedıgınde onun ne demesnı beklıyosun.Evlenen arkadslarnn kocaları işsiz mi bak bi bakalım.Söz olsa bu seferde düğün diye baskı yapcanız cocuga

peki bunlar doğru mu sence? kardeşinin yaşıtları belli ki senden küçükler. buna hazır olmayan biriyle evlenip nasıl mutlu olmayı bekliyorsun? bunlar hep aranızda sorun olarak kalır. kaldı ki yok bilmem nerden son görülme kapadım falan filan çocukça şeyler. nasıl evlilik düşünebilirsin? çevre baskısından mantıklı düşünemiyorsun bence. söz vs. olunca sevgilin bir anda iş bulamayacak, üstünde daha da büyük yok olacak aksine. hemen iş bulacağının garantisi nerden?

yazık ya hiç yokuna bıten bır ılıskı olmus, okulu yenı bıtıyor bıraz anlayıs gostermelıydın, sen calısıyor musun o calısıyor mu hayır neyle evlenıceksınız söz nısan neyle olucak onlar bıle parayla, wallaha kaç yıl aglarsın ben sana soylemeyeyım aç forumları oku bıten ılıskının ardından falan yaz oku neler cekıceksın. bence buna bır dur de veya kısmetınız belkı boyle bır sey demeyeyım.

Back
X