Okudum Rabbim.kabul etsinAhsen555
eczhnm
Mrvyvz4832
olive_bluto
Gelbemucizem
sweetgirlcandy
H M
Katfarseyma
Cicsk
Life light
ISSIZZ
Merayyy
burcusami
Hemsirecik
Canikox
A ayse2325
C Cemreww
K Kelebek-bek
edaecoo
Omur-un Hatunu
LaRisaCca
C Capanin Gururu Teyom
Mehfam
pink21
B Bademmm388
Hmyr06
Oriana
B bebeqimyoldamrc
@Mihribaalin
ManyakPrenses
B Birgaripbeste
S Sabr-Sukur-Dua
Burcu2614
Gereksiz06
B Bozobrgul
GeminiWoman
Magnifiaque
M Maviayyy
Mavim25
BankacI26
cukulatam
hasbeee
mhndsbayan
Pembe Lotus
Ecmel-vera
merve
Tubaasare
Madamoisellee
Canım sorun değil tabi ki ben herkesin okuduğuna güveniyorum. Ama bi aksilik olur filan Allah korusun yardım ederiz diye etiketliyorum.merve bu akşam geç kaldım özür dilerim iki arkadaşımıza da okudum Allahım tez vakitte kucaklarına sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun
Yok kuzum etiketle tabii iyi yapıyorsunCanım sorun değil tabi ki ben herkesin okuduğuna güveniyorum. Ama bi aksilik olur filan Allah korusun yardım ederiz diye etiketliyorum.
Okudum canim ❤eczhnm
olive_bluto
Hemsirecik
Omur-un Hatunu
Oriana
S Sabr-Sukur-Dua
Burcu2614
B Bozobrgul
Magnifiaque
cukulatam
Madamoisellee
Yetişiyor mu beybiler? Yardım lazım mı?
Allah evlat hasretini dindirsin. Kızına cennette kavuşmak nasip olsun.Ismim Burcu kızlar ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım bize..ben 2 ay önce 4 aylik kızımı suyumun bitmesi sonucu kaybettim cok zor günlerden gecerken burası bana cok iyi geldi.. Elimden tek gelen dua etmekti şimdi herkeisn duasina katilmak herkesin duasinda yer almak cok güzel..
Okudum ama tlfda sıkıntı var diye yazamadımeczhnm
olive_bluto
Hemsirecik
Omur-un Hatunu
Oriana
S Sabr-Sukur-Dua
Burcu2614
B Bozobrgul
Magnifiaque
cukulatam
Madamoisellee
Yetişiyor mu beybiler? Yardım lazım mı?
Aminnn inşallah aglarim ama yaaaKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun tesbih çeken elleriniz zikir eden dilleriniz dert görmesin Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı Salih amelli evlatlar mutluluğu huzuru daim olan yuva nasip etsin dualarımız ibadetlerimiz kabul olsun iyi ki varsınız
Ismim Burcu kızlar ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım bize..ben 2 ay önce 4 aylik kızımı suyumun bitmesi sonucu kaybettim cok zor günlerden gecerken burası bana cok iyi geldi.. Elimden tek gelen dua etmekti şimdi herkeisn duasina katilmak herkesin duasinda yer almak cok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?