70.6 kilo' dan 20 nisan 2014 te 58<kilo<60 olmak için diyet günlüğüm

selam günlüğüm artı 1 kilo ile anne gezmesini kapattımyemekler şahaneydi pişman değilim diyet son hızıyla devam ediyor duyanlar duymayanlar anlatsın fesatlar çatlasın

selam günlüğüm artı 1 kilo ile anne gezmesini kapattımyemekler şahaneydi pişman değilim diyet son hızıyla devam ediyor duyanlar duymayanlar anlatsın fesatlar çatlasın

merhaba diyet günlüğüne de beni alır mısın var mısın beraber vermeye benim hedefim de 60 altında olmak bunun için uzman bir diyetisyen arkadaşımdan tavsiyeler listeler alarak paylaşırım seninle

canım ben bir diyet grubuna yazdım ama yeterli cevap alamadım seninki hangisi bana bu konuda yardımcı olur musun siteye yeni giriş yaptım canım bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim

linkteki sayfa canım

62-75 kilo aralığındakilerin diyet günlüğü

grubumun adı

çalışacağım inşallah evet ama bu dershane olur mu bilmem

biryerden başlamak gerek ama bende görüntülü kpss den çalışıyorum bu sene çok geç başladım . Rabbim Hayırlısını nasip etsin Hepimize.Günlüğünde hayırlısı olsun kendine iyi bak Anne yemeğinin değeri pahabiçilemez olsun iyi yapmışsın:)

amin inşallah

günlüğüm günaydın 65.5 i gördüm bugün demekki zayıfladım baya eşimde sürekli çok zayıflamışsın diyor benim inadım inat yazın 60 kilonun altında olacağım amacım 58 olmak

ama bir eksiğim var oda spor yapmak unutmazsam 61 kiloya gelince spora başlıcam yada platese

bu sefer çok emek verdim kilo verirken hamile olana kadar dikkat edceğim ve asla almayacağım bu verdiğim kiloları söz veriyorum

merhaba günlüğüm bu aralar değişik ruh hallerindeyim diyet yapasım yok hiç ama son 5 kilo daha vermek istiyorum 66 kusur civarlarındayım amacım 61 kusur e inmek 1 ayda 5 kilo verip diyet işine uzun süre ara vermek amacım ama o 1 aylık süre ne zaman başlar bilmem

diyeti bayadır boşladım 66 kilo civarlarndayım yarından detoks a başlıyorum araştırmalarım sürüyor saırım meyva detoksu gibi bi rr şey arıyorum

kararmı verdim 5 günde 5 kilo diyeti paklar beni tuz sıfır olmalı baya şiştim bu ara toksinleri atmam lazım perşembe cuma cumartesi pazar pazartesi
kesilikle uyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…