70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayrıca kızlar 1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerekiyormuş.yani 1 saat spor yaptım kilo vereyim olmuyor maalesef.7000 kalori ne demek ya.

eee belimin inceldigini gördüm ya,icim rahatladi kendimi ödüllendirdim,ve gittim bugün kizimi krese birakdikdan sonra kendime mor kisa baharlik deri ceket aldim,beden 38-40 aldim fermuari cekildi tam oturdu üzerime,yani azicik dar oldu, nisanin sonuna dogru felan iyi olur sanirim böyle giderse.

selam,nerden aldin walk at home nettenmi indirdin ,ben indiremedim youtubeden anca bakabiliyorum oda 2 mile ye kadar var,nasil yaptin banada söylermisin

günaydın arkadaşlar çok morelim bozuk kilo veremiyorum.ayrıca kendimide tutamıyorum hergün bugün hergün daha iyi olucak diye başlıyorum ama sonuç aynı.eskiye göre frenlemiş haldeyim kendimi ama bu bana kilo kaybettirmiyor sadece yerimde sayıyorum.birde eşimin hergün bana sen diyeti bıraktın herhalde demesinden sinir geldi bana.kilo veremiyorum ya öyle zannedşyor.

kilo veremedigini nasil anliyorsun,hergün tartiliyormusun öyle yapiyorsan hic ise yaramiyor ben 1 ay öncesine kadar hergün bir aksam bir sabah tartilirdim acda kalsam 1 gram gitmiyordu bazen 1 kilo gidiyordu 2 gün sonra 1.500 geliyordu geri,tartinin pilini attim cöpe hic tartilmiyorum simdi haftada bir annemlerde ve veriyorum

ayrıca kızlar 1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerekiyormuş.yani 1 saat spor yaptım kilo vereyim olmuyor maalesef.7000 kalori ne demek ya.

bak canım evet 7000 kalori harcaman gerekir o yüzden hergün 1 kilo verilmiyo. 168 boy ve 72 kilo bi bayan hergün spor yaparak günde 2500 kalori yakıyo. bu günlük kalorisi. bunu haftaya yay bakalım kaç kalori yapar. hergün kilo verilmez asla. haftada verilir bazen hızlı bazen yavaş. günlük 1 saat sporla haftada 1 kilo verilir normal sağlıklı bi diyetle. ama sen ben hergün 1 kilo vereceğim dersen ancak o zaman 7000 kalori günlük yakman gerekir. buda saatlerce spor demek. ve buda mümkün değil canım. anladınmı. sen yanlış anlamışsın. diyet ve hergün sporla haftada 7000 kalori yakarsın. eğer öyle olmasaydı ne uzmanlar nede diyetisyenler günde en az 30 dakika yürüyüş vermezdiler. günlük 10 saat belki daha fazla yürüşüy verirlerdi

yok canım ya haftada 1 gün tartılıyorum hep aynı hep aynı.:enbuyukkk:

ayrıca vücut dinlenirken yemek yerken televizyon seyrederken bile kalori yakıyor. çünkü vücudun benzini gibi kalori. o olmazsa vücutta durur. sadece sporla kalori yakmıyoruz. uyurken bile yakıyoruz kalori. ama sporda sadece çok daha fazla hem kalori yakıyoruz hemde metbolizmayı hızlandırıyoruz. hızlanan metabolizma dinlenirken bile eskisine göre daha fazla kalori yakar

yok canım ya haftada 1 gün tartılıyorum hep aynı hep aynı.:enbuyukkk:

su cok iciyormusun ben günde 2 litre su ictimi zayifladimi anliyorum,ama cok diyet yapan insanlarda bazen kilo vermek dururmus bünye ypruluyormus,önceleri bende öyleydim annem derdi hep senin yedigini ben yesem 1 ayda 10 kilom gider ama bende gitmiyordu

ssen çok az yediğin için veremiyo olmayasın sakın. metabolizmanda yavaşlamış olabilir az yersen hergün spor yap. aç kalarak kilo verilmiyo malesef. 3 öğün ye. bi öğünün et olsun yağsız. yanında salata ekmek. diğer öğünündede sebze yemeği olsun ekmek ve yoğurtla. sabahta peynirin olsun, yumurta ekmek. arada meyve ye. ve günde 1 saat aktivite yap bakalım veriyomu vermiyomu.ama asla 2 kaşık yemek yiyip bırakma. diyetisyenler 8 kaşık falan sebze yemeği diyolar. sende en az 6 kaşık ye. ama sebze yemeklerinde en fazla 1 kaşık olsun. etinde 150 gram olsun. zayıflayamıyosan biyerde yanlış yada eksik vardır mutlaka

2 aydır hep 1,5 litreydi ama 1 haftadır 2 litre içiyorum.birde ben eski yememle kuyas yapıyorum şuan yarı yarıya düşürdüm.ama olmuyor işte.herhalde kaçamaklarımdan böyle oluyor.onlarıda kesmeliyim tamamen.o zaman bakalım sonuç ne olacak:çok üzgünüm:

yok canim simdi veriyorum eskiden öyleydim diyorum ac kalsamda gitmiyor derdim kendi kendime

ah su kacamaklar yokmu ben hala yapiyorum onlari ama eskisi kadar cnaim istemiyor

görümcemle konusdum ben 2 cocuk annesi 71 kiloyum o bekar 69 kilo ,evlenicek yakinda bogazida masallah yani 1 kilo muz yemis gecenler,kilo veremiyorum diyo,bende dedimki iste ben incelmisim sende yürüyüs yap spor yap felan diye,o biliyor cok kafama takdigimi kilolarimi,diyorki amann zayiflarsam zayiflarim zayiflamasamda önemi yok diyor,bende iyi dedim sen demekki kendi 70 kg rahat hissediyorsun bende 60 dadedim iki ayri insan dedim ,1 kilo muz yeyip karsima gecip kilo veremiyorum cok moralim bozuk diyor birde yaa

ayrica muzun 500 gr ekmek degerinde oldugnu ve basen cok yaptigni yillar önce duymusdum,ama c vitamide cok tabi

1 ayda yemesi gerektiği muzu o bir oturmaya yemiş.afiyet olsun.evlensinde görsün ben evlendim bundan 8 ay önce 63 kiloydum sonra 6 ay geçti 74 olmuşum yaaa.neyseki 4 kiloyu verdim.daha da devam edicem. hamile kalıncaya kadar böyle devam edicek.hamileliktede bırakmayı düşünmüyorum.

kilo almaya bünye müsaitse hamilelikdede cok aliniyor genelde ,ben 60 kiloyla hamile kaldim 85 le gittim digerindede 59 kaldim yine 85 le gittim ,hep hayran kalmisimdir hamileleikde 10 kg aldim dogumdan sonra 7-8 gitti iste diyenlere ,hamilelikde nekadar saglikli besleneyeim dedikce insanin yasakli seyleri dahada cok cani cekiyo:icecream:

ve insan doymak bilmiyormuş hamilelikte benim başıma ne gelicek aceba zaten iştahlıyım.ama artık kilo almaktan gözüm korktu çünkü vermekte zorlanıyorum.çok dikkat etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…