70 kiloyum temmuzda evleniyorum 6 kilo vermek istiyorum sizce başarırmıyım?:gitme:
elbette başarırsın 6 kilo neki. ben 6 haftada verdim 6 kilo. sende verirsin ama sporda yap hergün. haftada en az 5 gün yap. diyette yap gider
nası spor yapcam sabahları bi 20 dkk kadar yürüyorum işe gitmeden ama işyerimde hep oturuyorumşu titreşimli aletlerden alsammıki akşamları artık off step aletim var olmadı ip atliim bilmiyorumkismile
merhaba hanımlar şu detoksa başladım bugün 2 gündür atıştırmayı kaçamağı iyi abarttım detokscuğumun (hihoyyyt) linki budur : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
sabah normal kahvaltımı ettim peynir yumurta domates salatalık falan filan, 2 saatte bir de soğuk çorbayı içiyorum tadını çok beğendim zevkli oluyor zorlanmıyorum oleeey :sm_cool:
ben su içemiyorum ööle 10 bardak filan ,ama sıcak suyu içiyorum sıcak içsem bi zararı olmaz dimi
20 dakika az. vücut anca yağ yakmaya başlıyo 20. dakikada. günlük 1 saat yürü yada dans falan. o bele takılan kemer kan dolaşımını hızlandırır ve sporla yağları yakmaya faydalı olur ama tek başına asla eritmez. suyuda nasıl istiyosan öyle iç
EVET EN AZ Bİ SAAT AKŞAM EVEGİDİNCE YÜRİİM 1 SAAT SONRADA KEMERİ TAKİİM KOYDUM KAFAMA YAPICAM etrafımdakiler pek inanmıyorlar amasiz destek oldunuz saolun :):çok üzgünüm:
EVET EN AZ Bİ SAAT AKŞAM EVEGİDİNCE YÜRİİM 1 SAAT SONRADA KEMERİ TAKİİM KOYDUM KAFAMA YAPICAM etrafımdakiler pek inanmıyorlar amasiz destek oldunuz saolun :):çok üzgünüm:
aramıza hoşgeldin .sporu bırakmazsan kiloların çabucak gider.akşamları evde yapabileceğin walk at home var bilgisayardan indir yapması zevkli hiç sıkmaz seni ben onu yapıyorum gayet iyi gidiyor.
Arkadaşlar haftalık kilo çizelgesinde yer almak isteyenler özelden bana başlangıç kilosu,bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu yazsın.
Bu hafta cumartesi de herkes tekrar özelden bana ne kadar kilo olduğunu tartılıp yollasın.
Bu hafta bakalım kim kaç kilo verecek?haftanın birincisi kim olacak?
:hooray: bu kupa kimin olacak? alkisalkisalkis
öm atamıyorum burdan yazsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?