70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ev buz gibi üşüyorum arkadaşlar galiba hasta olacağım. güya sırt çalışacaktım nerde battaniyeden çıkmak istemiyorum. sabah 45 dakika dans ettim o kadar yani. o da çok hareketli olamadım

ev buz gibi üşüyorum arkadaşlar galiba hasta olacağım. güya sırt çalışacaktım nerde battaniyeden çıkmak istemiyorum. sabah 45 dakika dans ettim o kadar yani. o da çok hareketli olamadım

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN EĞER İÇEBİLKRSEN BİR PARMAK KADAR çay bardağının dibinde yani üzüm sirkesi iç. Zor içmek ama halsizliği alıo

selam arkadaşlar.kahvaltım yine aynıydı bu gün:2 tane etimek,1yumurta,1domates,1salatalık,4zeytin..2bardak şekersiz çay..

ev buz gibi üşüyorum arkadaşlar galiba hasta olacağım. Güya sırt çalışacaktım nerde battaniyeden çıkmak istemiyorum. Sabah 45 dakika dans ettim o kadar yani. O da çok hareketli olamadım

dikkat et kendine hugocuk geçmiş olsun.sıcak bişeyler iç.

sağolun kızlar. canımda böyle halsiz kalınca hep bişeyler ister. simit yemek istedi valla. şöyle sıcacık yesem düzelirim sanki. bende 1 simit aldım yarın sabah kahvaltıda ısıtır yerim napayım. bu arada gittim yün atlet aldım kendime. giydim sıcacık. hafta sonuna kadar böyle olucakmış öyle dediler.

var elektrikli sobam. onu yakıyorum zaten. ama işte mutfatı yemekti derken üşütmüşüm. aslında dünde vardı ama bu kadar halsizlik yoktu. bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo. ama yün atleti iyi akıl ettim. üzerine kalın pijamalarımı giydim. onun üzerindede hırka var. tam 3 kat ve anca ısındım

1 saat sonra eşim gelir. bugün eşim mantı yiyecek. bende barbunya yemeği. yani üşütmüşüm herşeyi canım çekiyo ama yemeyeceğim

1 saat sonra eşim gelir. bugün eşim mantı yiyecek. bende barbunya yemeği. yani üşütmüşüm herşeyi canım çekiyo ama yemeyeceğim

tesadüfe bak :) aynen canım bende eşime mantı yapıyım diye düşünüyordum bu akşam için ,bende bi kaşık alırım herhalde:) mantı yaparsam bende ya çorba salata yada yemek salata yapıcam kendime.

yarın eşime içli köfte yapacağım. kendimde çok severim. kendimede yağsız hazırlarım içini. suda haşlarım. 2 tane yerim öğlen ayranla

benim akşam yemeğim barbunyam var etli. yanında salata ekmek ve çok azda yoğurt yerim heralde 1 ekmekle

geçmiş olsun canım dikkat et kendine kötü olursun kalürifere alışınca zor alişılıyo.çabucak hasta oluyor insan.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım dikkat et kendine kötü olursun kalürifere alışınca zor alişılıyo.çabucak hasta oluyor insan.opuyorumnanaktan

aynen canım. ya ben battaniyede dururum yine olurda malum kuşlar var. onlar için istiyorum en çokta hafta sonu gelsede yansa. valla kuşlara bişey olucak hasta falan olucaklar diye ödüm kopuyo. şimdilik daha bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…