70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim canım bişeyler içmek istediğinde yeşilçay yada sütle yapılmış kahve içiyorum.

kuru yemişi ise sık denilcek kadar yiyorduk çikolatayıda çok fazla yemesemde,spaungle,profiterol gibi pudingli tatlıların canavarıydım :)

Bu arada walk at home yapan arkadaşlar spor ayakkabı giyerek yapıyorsunuz dimi?

Yoksa ayaklarınızın yanmasından gece uyuyamazsınız çok zararlı çıplak ayakla yapmak.

Bu arada walk at home yapan arkadaşlar spor ayakkabı giyerek yapıyorsunuz dimi?

Yoksa ayaklarınızın yanmasından gece uyuyamazsınız çok zararlı çıplak ayakla yapmak.

evet ya birkac gündür ayaklarim alti cok agriyor topallamaya basladim ya sabah kalktigimda yürümekde zorlaniyorum,demek ciplak ayakla yaptigim icin öyle,

hugocuk sen yine zahmet olmazsa yazarsan sevinirim.gerçekten buna ihtiyacım var.önerilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var.

sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek yada çavdar az peynir ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi yiyorum. öğlen 150 gram kadar et yerim 1 dilim ekmekle. et tavuk olabilir, balık falanfarketmez. tavuksa derisi mutlaka alınacak. eğer yağ varsa yağlarında al. arada 1 meyve 2 fındık yerim. akşamda sebze yemeği, yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim ben. yemeklerime asla 1 kaşık yağdan fazla kullanmam. salatayada öyle. akşamda 1 nescafe fincanı sütlü türk kahvesi içerim 1 kaşık şekerli. genelde böyle yeme düzenim böyle. 6 haftada 6 kilo verdim. hergün mutlaka 1 saat spor yaparım. bazen 2. sabah koşar öğleden sonra dans falan ederim. haftada 2 kere dumbbelle kol ve göğüs egzersizi çalışırım. canımın çektiği şeyleri yaparım. misal bugün öğlen yemeğimde içli köfte yedim. ama haşlama olarak. kızartmadım. ve içinede yağ koymadım. kıymasıda yağsızdı. bana göre iştah açan yiyeceklerden uzak duran herkes zayıflar. iştah açan yiyeceklerle ilgili çok yazı yazdım ben. gene yazardım ama bi hayli uzun. geçmiş sayfalara bakarsan bayağı faydalanırsın canım. kepek undan diyet kek, kepek unlu iştah açmayan mantı, yaprak sarma tarifi, kebap nasıl yapılıp yenmeli falan bayağı yazdım. diyet yapmak lezzetsiz haşlanmış sebzeye mahkum olmak değildir canım. onları okur ve uygularsan çok fayda görürsün

kızlar şimdi ara öğün olarak 3 eti form bir fincanda yarım yağlı sütle yapılmış şekersiz nescafe içsem olurmu ?

hugocuk çok teşekkür ederim.aslında bakarsan aşağı yukarı bende böyle beslenmeye çalışıyoum amaaa olmuyo işte daha da dikkatli olucam bakalım geçmişede bi danışalımm:))

öglen yemegini yedim biraz önce biraz gec oldu ama neyse,bir tabak ezogelin corbasi,3 yemek kasigi pirinc pilavi yedim yarin tartilma günü ama benim tarti bozuk annemlerde tartiliyordum bu aksam onlardan almaliyim unutmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…