70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada sabah kahvaltıdan önce beşibiryerde çayımı içtim sonra kahvaltıda 2 ince dilim kepek ekmeği arasına peynir koydum tost yaptım.Yanına da domates salatalık ve maydonoz limon karışımı salata yaptım yedim.

1 saat 8 dakikalık 5 miles olan walk at home ı yaptım şıpır şıpır terler döktüm yine ardından güzel bir duş iyi geldi.

Sonra 1 elmamı yedim.

Öğlen de 1 kase çorba 1 büyük yağsız salata ve yarım porsiyon kepekli makarna yedim.

Akşama fırında tavuk yapıcam yağsız yanına salata ve kepekli makarna koyarım.

katecim böyle yapsan daha güzel olur opuyorumnanaktan ya canım birde imzan çok rahatsız edici :kedi:

selam millet ben geldim. soğuktan battaniyeye sarıldım oturuyorum sabahtan beridir. off yani o kadar sinirleniyorumki yani şeytan diye bırak taşın git evden diye. ya bu kadar sorumsuzluk olmaz. kalorifer kazanının parçası arızalanmış o gelecekmiş diye çarşambadan beridir bekliyoruz.

sabahtan beridir donuyorum. şimdi az ateşim çıktı ısındım. varmı böyle bişey ya. ateşim çıkıp rahatsızlanınca ancak ısınabiliyorum

soğukta diyet yapmak çok zor ya. zaten yediklerin güç vermiyo. birde üstüne soğuk ev falan varya resmen işkence yani. belkide diyette olmasaydım bu kadar üşümezdim

selam kızlar.
çok mutluyumm dün tartıldım 73 kiloyu gösterdi tartı nası mutlu oldum anlatamammm devamm kiloları vermeyeeee hihoyyythihoyyyt
kate'ciğim benim de kilomu ekler misin listeye dün giremedim internete o yüzden bildiremedim kilomu kusura bakma :1hug:

selam millet sitede sorun vardı heralde ancak girebildim sabahtan beri. nasılsınız benden iyilik. diyete spora devam kızlar. şimdi öğle yemeği yiyorum. yağsız bakla yemeği yapmıştım pişince çok azyağ gezdirdim. yanındada yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek var. akşama yağsız hamsi buğulama yaptım. üzerine çok az yağ gezdirdim. akşamda hamsi salata ve ekmek yerim. eşim salataya 1 kaşık yağ koyuncada yiyor o yüzden salatayı ortak yiyoruz. 1 kaşık yağ koyuyoruz. eşimede hamsiyi kızartacağım öyle seviyo çünkü

bu hafta kaçamak yapan diyeti bozan oldumu arkadaşlar. ben bozmadım. düşünüyorumda yaklaşık 7 haftadır hiç diyet bozmadım. en başta 1 gün bozmuştum o kadar

valla ben geçen hafta bozdum diyeti çünkü sinirlenmiştim okadar yürümeme ve dikkat etmeme rağmen sadece 100 gr gitmişti.Bu hafta görmeliydiniz lahmacunlar kolalar ohhhhhhhh dünya varmış dedim.Ama tüm bunlara rağmen 500 gr vermişim .Şimdi tekrar gaza geldim bu hafta dikkat edeceğim.

sitede gerçekten sorun var arkadaşlar sabahtan beri girmeye çalışıyorum olmuyo bir türlü.

Bu arada dün tartı aldım ben.Daha öncelerde tartılmaya öğlen gidiyodum haliyle üzerimde kaşe mont ayakkabılarla 73 kilo gelmiştim o zaman.1 kilo kaban ve ayakkabı sayarsak 72 oluyodu ama yinede ben 73 yazmıştım.

Ama bu sabah aç karınla tartıldığımda 70,6 kilo geldim ve çok mutluyum demekki isteyince oluyomuş.

hogo akşama bende hamsi yapıcam kız yeni ayıkladım hamsileri ama benim eşim tavada seviyo eğer ikna edebilirsem onu fırında bugulama yaparım bende domatesli soğanlı maydonozlu miss gibim

arkadaşlar hazır siteye bağlanabilmişken bişey sorucam,ben sabahları genelde,2 dilim etimek,bir haşlama yumurta,biraz peynir,bir domates,bir salatalık,4,5 zeytin yada bir tatlı kaşığı reçel yiyorum.sizce bu kahvaltı toplam kaç kaloridir?2 dilim etimek çokmu sizce?

Son düzenleme:

etimeğin kalorisi üzerinde yazıyodur canım ama çok fazla kalorili bişey olduğunu sanmıyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…