Kilo veren arkadaşlar
Arzum.d..................72.........................68............................66,5..-1,5 :hooray: a.s.
Kate_34...................75...........................72.........................70,6...-1,4
Hayell......................73...........................69,5...................... 68,3...-1,2
Hugocuk..................77............................72..........................71...-1
SultanSena..............73........................ 68,8.........................68,3...-0,5
Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1
Bbetül................73............71.80..........71.200..
Aynı kiloda kalanlar
monaroza............77..........................74...
Kilo bildiriminde bulunmayanlar
Ethos...................... 81...........................79,7..
Özlemilker...............90............................79....
Pembelii.................76...........................74,6...
Lilie......................83,7..........................73,6...
zuzum24...............79.............................71..
Nesibe26...............75.............................72,5..
YaSelin.................77..............................73...
Yeni başlayanlar
Feyza85................73.
Myocean...............71.
Lollipop.................70.
Bu arada hayellcim sen bu işi biliyormuşsun bu hafta sana devrediyorum bu işi ben pek anlamıyorum anlaşılan bu işten.
Merhaba.Ben de katılabilir miyim? 73.5 kiloyla C.tesi başladım. Yediklerime dikkat ediyorum. Bir de bitkisel ilaç kullanıyorum ama ismini vermek yasak galiba. Hedefim 52 kilo. Temmuza kadar 21 kilo vermek istiyorum. Geçen sene 85tim. 3-4 ayda 15 verdim. Bir ara aldım birazcık. Şimdi incecik olana kadar devam edicem. Boyum 1.62. PKO sendromum var. O da biraz etkiliyor tabii.
Merhaba.Ben de katılabilir miyim? 73.5 kiloyla C.tesi başladım. Yediklerime dikkat ediyorum. Bir de bitkisel ilaç kullanıyorum ama ismini vermek yasak galiba. Hedefim 52 kilo. Temmuza kadar 21 kilo vermek istiyorum. Geçen sene 85tim. 3-4 ayda 15 verdim. Bir ara aldım birazcık. Şimdi incecik olana kadar devam edicem. Boyum 1.62. PKO sendromum var. O da biraz etkiliyor tabii.
yok canım güzel olmuş ben sadece örnek olsun diye alıntı yaptım seni kırdıysam özür dilerim :çok üzgünüm:
yok canım neden kırılayım gerçekten sen daha iyi biliyorsun sonuçta grupta benim daha 2. haftam o yüzden dedim sen yap diye :1hug:
nihayet hayel nihayet rahatlarsın. rahat bi nefes alırsın. herşeyini ona göre planlar ve uygularsın
kızlar gunaydınn bı tombıs daha ıstermısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?