70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya çok şükür girebildim opuyorumnanaktan baya bağımlışlık yapmış burası yav kaydirigubbakcemile3

hakkaten ya sürekli zorluyorum giremiyorum siteye şimdi bağlanabildim oleey hihoyyyt
akşamı da fazla kaçırdım zaten ton balığı vardı salatayla yedim çok ağır olmaz ama fazlaydı biraz laelaelaelaelae

Kilo veren arkadaşlar

Arzum.d..................72.........................68............................66,5..-1,5 :hooray: a.s.

Kate_34...................75...........................72.........................70,6...-1,4

Hayell......................73...........................69,5...................... 68,3...-1,2

Hugocuk..................77............................72..........................71...-1

SultanSena..............73........................ 68,8.........................68,3...-0,5

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Aynı kiloda kalanlar

monaroza............77..........................74...

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Ethos
...................... 81...........................79,7..

Özlemilker...............90............................79....

Bbetül.................... 73..........................71,8...

Pembelii.................76...........................74,6...

Lilie......................83,7..........................73,6...

zuzum24...............79.............................71..

Nesibe26...............75.............................72,5..

YaSelin.................77..............................73...

Yeni başlayanlar

Feyza85................73.

Myocean...............71.

Lollipop.................70.

Son düzenleme:
Bu arada hayellcim sen bu işi biliyormuşsun bu hafta sana devrediyorum bu işi ben pek anlamıyorum anlaşılan bu işten.

Son düzenleme:

kızlar ben kendi kilomu düzelttim.giremedim hiç hata verdi durdu.burdan cevepla yazın kendi kilonuzu düzenleyin.BU ARADA KATE CİM SOGOL.a.s.

BıSE Bı ÖNERıM VAR HAFTA SONU YOGUN OLDUGU ıÇıN GıREMıYORUZ HATA VERıYO.TARTILMA GÜNÜ BAŞKA BıR GÜN OLSUN.YADA AYNI GÜN TARTILALIM AMA PAZARTESı LıSTE YAZILSIN.ÖNERıSı OLAN VARSA. buyrunnnnnnnnn.

Bu arada hayellcim sen bu işi biliyormuşsun bu hafta sana devrediyorum bu işi ben pek anlamıyorum anlaşılan bu işten.

yok canım güzel olmuş ben sadece örnek olsun diye alıntı yaptım seni kırdıysam özür dilerim :çok üzgünüm:

Merhaba.Ben de katılabilir miyim? 73.5 kiloyla C.tesi başladım. Yediklerime dikkat ediyorum. Bir de bitkisel ilaç kullanıyorum ama ismini vermek yasak galiba. Hedefim 52 kilo. Temmuza kadar 21 kilo vermek istiyorum. Geçen sene 85tim. 3-4 ayda 15 verdim. Bir ara aldım birazcık. Şimdi incecik olana kadar devam edicem. Boyum 1.62. PKO sendromum var. O da biraz etkiliyor tabii.

hoşgeldin a.s. canım aramıza inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Kilo veren arkadaşlar

Arzum.d..................72.........................68............................66,5..-1,5 :hooray: a.s.

Kate_34...................75...........................72.........................70,6...-1,4

Hayell......................73...........................69,5...................... 68,3...-1,2

Hugocuk..................77............................72..........................71...-1

SultanSena..............73........................ 68,8.........................68,3...-0,5

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,8.........................71,2...-0,6

Aynı kiloda kalanlar

monaroza............77..........................74...

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Ethos
...................... 81...........................79,7..

Özlemilker...............90............................79....

Pembelii.................76...........................74,6...

Lilie......................83,7..........................73,6...

zuzum24...............79.............................71..

Nesibe26...............75.............................72,5..

YaSelin.................77..............................73...

Yeni başlayanlar

Feyza85................73.

Myocean...............71.

Lollipop.................70.

jasmincim bende pkoluyum tedavi ile hamile kaldım ve çok kilo aldım.doğum yapalı 1 seneyi geçti ama veremiyorum.sen nasıl verdin 15 kiloyu?

yok canım güzel olmuş ben sadece örnek olsun diye alıntı yaptım seni kırdıysam özür dilerim :çok üzgünüm:

yok canım neden kırılayım gerçekten sen daha iyi biliyorsun sonuçta grupta benim daha 2. haftam o yüzden dedim sen yap diye :1hug:

günaydın yurdumun güzel tombişleri nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan kızlar bugün misafirlerim gidiyolar

nihayet hayel nihayet rahatlarsın. rahat bi nefes alırsın. herşeyini ona göre planlar ve uygularsın

nihayet hayel nihayet rahatlarsın. rahat bi nefes alırsın. herşeyini ona göre planlar ve uygularsın

aynen canımya çok sıkıcı geçti 15 gün ben hizmet ettim eltim oturdu valla geçen eşim iş arkadaşı ile eşi gelmişlerdiya kadın benimle beraber mutfaktan hiç çıkmadı ama eltim içerde öylece oturdu bende dayanamadı canın sıkılmasın gel yanımıza dedim o da yok canım sıkılmıyo dedi ya eşim çok kızdı o ev sahibi sayılır onun yardım etmesi gerekirken misafir yardım ediyo o da oturuyo diye çok öfkelendi neyse bitti gidiyolor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…