70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar ben 4 çocuk annesi çalışmayan bir bayanım ard arda 3 doğum gerçekleştirdim. İki kızım ve iki tane ikiz oğlum var. Son doğumumda ikiz oğlum oldu.ÇOCUKLARIMI ÇOK SEVİYORUM İYİKİ DE doğurmuşum.ama doğumlardan sonra 82 kiloya kadar çıktım çocuklardan fırsat buldukça KK takıldım başarı öykülerini okudukça şevkim artı, bir yıldır azim ediyorum. Zayıflamak için mutlaka YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM .En önemlisi bir tarif vereyim{lahanayı küçük küçük doğrayın bir tencerede kaynyan suya küçük küçük doğradığınız lahanayı birazcık tuz ,çok az salça,1 tatlı kaşığı yağ ve de yarım limon sıkın.10 DAKİKA KAYNATMAYA DEVAM EDİNİZ.}Bunu haftada dört gün akşam yemeklerinden önce bir kase için inanın çok faydasını göreceksiniz.Ben 82 kilodan 67 kiloya düştüm daha devam ediyorum 55 düşmek hedefim. hiçde tadı iğrenç değil. bu çorbayı içince iştah kontol altınna alınıyor. Öyle olmasaydı 16 kilo verbilirmiydim. hepinize başarı diliyorum yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim

allah bagislasin,bu lahana yemegiyle nekadar zaman icinde 16 kilo verdin,ayrica emziriyormuyudun yani emzirmeye bir zarari varmi,bende 3 ay önce dogum ettim doguma giderken 86 ydim ,ciktigimda 79 suanda 70.800 kg ama 10 kilo daha vermek istiyorum o 10 kiloyu veridkden sonra 2-3 kiloda az dikkat ettimi gider diye düsünüyorum.

katecim ben 2 gündür giremiyom siteye.hep error veriyor.o yüzden bildiremedim kilomu.78.5 olmuştum cumartesi.

selam kızlar, ya benim tartı kafayı yedi sanırım bi gün normal tartıyor bi gün 3 kilo fazla, sadece bana değil evdeki herkese aynı muameleyi yaptı gıcık tartı.. :1ninca: dijital alıcaz bakalım, para durumunu ayarlayabilirsek..

kim var kim yok gözükmüyor yine.kimler var göremiyourm ama herkese slm nasıl gidiyor diyet hatunlar.opuyorumnanaktan

cok güzel vermisin ,neler yaptin yazarmisin

inanirmisin her sene yaz geldiginde bi basliyodum yok isvec dieti yok karbonhidrat dieti artik bikmistim bunlardan,bu sefer kafaya koydum hic biseyimden kismiycam dedim kendi kendime sabahlari kahvaltimi yapiyorum abartmadan.öglen yemegimi yiyorum her hangi bi sebze yemegi pisiriyorum kendime.aksamda ya meyve yada bitkisel cay iciyorum.hafta sonularida kacamaklar yaptim hep su an hala diete devam ediyorum.sabahlari bir saat kosuyorum zaten buna güvenerek yiyorum.her gören nekadar cok zayiflamissin diyo giden sadece 4 kilo ama spor yaptigim icin vücudum cok sikilasti.göbgimi göbegimi eritmek icinde 50 defa sinav yaptiriyorum karnima.cok faydasi oluyo inanin karnim dümdüz oldu.simdilik bu kadar .sormak istediginiz bir sey olursa cevap yazarim yine.sevgiyle kal.hoscakal

emzirme döneminde lahana çorbası içmedim çünkü bebeğe gaz yapar.emzirirken zaten hiç bir çabam olmadı.zayıflamak aklıma bile gelmiyordu. İkizlerle sadece uğraşıyordum dünyandan bir haberdim. ikizler. 17 aylık olunca süten kestim . 24 aylık olunca 82 ye çıktım. SONRA bir baktımki karşım da aynada bir fok balığı duruyor.ancak ikizlerim iki yaşına gelince kendimle ilgilendim kendime önem verdim.OZAMAN ZAYIFLAMA KARARI ALDIM.1 YILDIR YAĞLARIMDAN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM

Kilo veren arkadaşlar

Pembelii.................76...........................74,6.........................73.....-1,6 :hooray: a.s.

Arzum.d..................72.........................68............................66,5..-1,5 a.s.

Kate_34...................75...........................72.........................70,6...-1,4

Hayell......................73...........................69,5...................... 68,3...-1,2

Ethos...................... 81...........................79,7.......................78,5...-1,2

Hugocuk..................77............................72..........................71...-1

SultanSena..............73........................ 68,8.........................68,3...-0,5

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,8.........................71,2...-0,6

YaSelin..................77..............................73.........................72,2...-0,8

zuzum24...............79..............................71...........................70,8..-0,2

Aynı kiloda kalanlar

monaroza............77..........................74...

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Özlemilker...............90............................79....

Lilie......................83,7..........................73,6...

Nesibe26...............75.............................72,5..

Yeni başlayanlar

Feyza85................73.

Myocean...............71.

Lollipop.................71,9.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…