hoşgedinnn a.s.a.s.
Merhaba arkadaşlar ben 4 çocuk annesi çalışmayan bir bayanım ard arda 3 doğum gerçekleştirdim. İki kızım ve iki tane ikiz oğlum var. Son doğumumda ikiz oğlum oldu.ÇOCUKLARIMI ÇOK SEVİYORUM İYİKİ DE doğurmuşum.ama doğumlardan sonra 82 kiloya kadar çıktım çocuklardan fırsat buldukça KK takıldım başarı öykülerini okudukça şevkim artı, bir yıldır azim ediyorum. Zayıflamak için mutlaka YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM .En önemlisi bir tarif vereyim{lahanayı küçük küçük doğrayın bir tencerede kaynyan suya küçük küçük doğradığınız lahanayı birazcık tuz ,çok az salça,1 tatlı kaşığı yağ ve de yarım limon sıkın.10 DAKİKA KAYNATMAYA DEVAM EDİNİZ.}Bunu haftada dört gün akşam yemeklerinden önce bir kase için inanın çok faydasını göreceksiniz.Ben 82 kilodan 67 kiloya düştüm daha devam ediyorum 55 düşmek hedefim. hiçde tadı iğrenç değil. bu çorbayı içince iştah kontol altınna alınıyor. Öyle olmasaydı 16 kilo verbilirmiydim. hepinize başarı diliyorum yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar ben 4 çocuk annesi çalışmayan bir bayanım ard arda 3 doğum gerçekleştirdim. İki kızım ve iki tane ikiz oğlum var. Son doğumumda ikiz oğlum oldu.
varakacım tebrik ediyorum seni çok iyi vermişsin yinede ama lahana yemeği ama diyet adı her neyse çok güzel vermişsin.bende yapıcam senin bu yaptığını emin ol.vereliniortak
ben artık aranızdan ayrılıyorum çünkü 69 oldum :))))
BİSE Bİ ÖNERİM VAR HAFTA SONU YOGUN OLDUGU İÇİN GİREMİYORUZ HATA VERİYO.TARTILMA GÜNÜ BAŞKA BİR GÜN OLSUN.YADA AYNI GÜN TARTILALIM AMA PAZARTESİ LİSTE YAZILSIN.ÖNERİSİ OLAN VARSA. buyrunnnnnnnnn.
cok güzel vermisin ,neler yaptin yazarmisin
allah bagislasin,bu lahana yemegiyle nekadar zaman icinde 16 kilo verdin,ayrica emziriyormuyudun yani emzirmeye bir zarari varmi,bende 3 ay önce dogum ettim doguma giderken 86 ydim ,ciktigimda 79 suanda 70.800 kg ama 10 kilo daha vermek istiyorum o 10 kiloyu veridkden sonra 2-3 kiloda az dikkat ettimi gider diye düsünüyorum.
Kilo veren arkadaşlar
Pembelii.................76...........................74,6.........................73.....-1,6 :hooray:a.s.
Arzum.d..................72.........................68............................66,5..-1,5 a.s.
Kate_34...................75...........................72.........................70,6...-1,4
Hayell......................73...........................69,5...................... 68,3...-1,2
Ethos...................... 81...........................79,7.......................78,5...-1,2
Hugocuk..................77............................72..........................71...-1
SultanSena..............73........................ 68,8.........................68,3...-0,5
Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1
Bbetül.................... 73..........................71,8.........................71,2...-0,6
YaSelin..................77..............................73.........................72,2...-0,8
zuzum24...............79..............................71...........................70,8..-0,2
Aynı kiloda kalanlar
monaroza............77..........................74...
Kilo bildiriminde bulunmayanlar
Özlemilker...............90............................79....
Lilie......................83,7..........................73,6...
Nesibe26...............75.............................72,5..
Yeni başlayanlar
Feyza85................73.
Myocean...............71.
Lollipop.................70.[/QUcanım ben bildirmiştim fakat özelden mesaj atamadığım için kaybolmuş herhalde kilom 71.9
selam kimse yk galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?