70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pembeli tebrik ederim canım haftanın 1.si senmişsin maşallah valla...alkisalkisalkis

evet öyle olmuş ben de şaşırdım tartıya çıktığımda.bu kadar kilo vermeyi beklemiyordum bu hafta için :)) ama hemen kaçamak yaptım inşallah verdiğim kiloları geri almamışımdır (

kiloyu cok kafaya takiyorum ,olmayinca sinir olup yiyorum yemesem cok iyi olcak ya,lahana suyuna baslamayi düsünüyorum günde 2 bardak icip 5 günde 3 kilo verenler varmis ,aslnda korkuyorumda emziriken bisey olrmu diye ama kiloluda yasamak zor ,evden disari cikamiyorum ,insanlarin laflari cok incitiyor insani,gecen hastanede yatmisdik ogluma gecmis olsuna gelnelr aaa senin göbek kalmis gitmezki o diyorlar,dogum edeli 3 ay oldu dogumdan sonra toplam 15 kilom gitti ,daha ben neyapayim be insafsiz diceksin olmuyor ,birde siritarak aaa senin göbek gitmez artik demeleri yokmu.

ben çıkıyorum kızlar sporumu yapıcam şu yediklerim biraz olsun erisin yoksa rahat uyuyamıycam bugün.yarın görüşürüz hoşçakalınn...

ben bugün browni yedim ama ardından 5 mil walk at home yaptım.sonuçta bir kaçamağım oldu annem sayesinde

boş ver canım sen onları
sıkma canını
hepsini vericez kiloların
:teselli::teselli:

Canım öyle diyenler herkesi kendileri gibi zannediyorlar hiç takma kafana

hem senin daha kaç ay olmuşki doğum yapalı 3 ay gibi yakın bir zamanda kilo

vermek öyle kolay mı sanki.

Hem vücud anca 1 senede kendini toparlıyoki

kek, börek, çörek :kedi::kedi::kedi:
ama eriticeemmm
sporumu yapıcam hatta birazdan stepper yapıcam yarım saat kadar yoksa içim rahat etmiycek bugün

oy oyoyoyoy aklinialirimsmile

Bencede stepper ı yap ama bu hafta içinde kaçamak yapmamaya da özen göster canım

kızlar ben su içemiyorum ne yapsam su içerim

ne yap biliyor musun her 1 bardak su içtiğinde bir kenara yaz bu şekilde daha çok su içersin.

Benim mutfakta çetelem var buzdolabında her su içtiğimde bir çizik atıyorum gün sonunda kaç bardak içtiğim belli oluyo bu şekilde

teşekkürler hemen şimdi başlıyorum denemeye inşallah işe yarar.

Hayelcim senin hedefe az kalmış canım 3 kilo versen 65 olucan yani 2 hafta sonra sen 65

olucan inşallah.

Bu arada senin nasıl gidiyo spor diyet ne alemde kaçamak yapıyor musun?

canım ben hedefimi küçülttüm 65 olayım ilk önce sonra ne verdiysem artık diyet elimden geldiği kadar az yemeye çalıiıyorum küçük kaçamaklar oluyo tabi ama abartmıyorum spora bi ara başlarım:)):hulya:

bende haftaya fitness e baslicam ,her sabah 1-2 saat yapayim diyorum bebegimi anneme birakirim 3 saate yakin acikiyor 2 saat zamanim var demek 2 saatte spor salonunda bayagi biseyler yapilir herhalde,birde karnima felan poseti iyice sarayim daha cabuk erisin kati yaglar:roflol:

iyi canım sen nasılsın
artık havalar güzel yürüyüşlere de başladım
steppır da aldım inşallah daha ızlı vericem

inşallah canım sabırlı ol kısa vadede vereceğini düşünme zamana yay en azından kilo almıyosun artık zamanla zayıflayacaksın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…