pembeli tebrik ederim canım haftanın 1.si senmişsin maşallah valla...alkisalkisalkis
kiloyu cok kafaya takiyorum ,olmayinca sinir olup yiyorum yemesem cok iyi olcak ya,lahana suyuna baslamayi düsünüyorum günde 2 bardak icip 5 günde 3 kilo verenler varmis ,aslnda korkuyorumda emziriken bisey olrmu diye ama kiloluda yasamak zor ,evden disari cikamiyorum ,insanlarin laflari cok incitiyor insani,gecen hastanede yatmisdik ogluma gecmis olsuna gelnelr aaa senin göbek kalmis gitmezki o diyorlar,dogum edeli 3 ay oldu dogumdan sonra toplam 15 kilom gitti ,daha ben neyapayim be insafsiz diceksin olmuyor ,birde siritarak aaa senin göbek gitmez artik demeleri yokmu.
kiloyu cok kafaya takiyorum ,olmayinca sinir olup yiyorum yemesem cok iyi olcak ya,lahana suyuna baslamayi düsünüyorum günde 2 bardak icip 5 günde 3 kilo verenler varmis ,aslnda korkuyorumda emziriken bisey olrmu diye ama kiloluda yasamak zor ,evden disari cikamiyorum ,insanlarin laflari cok incitiyor insani,gecen hastanede yatmisdik ogluma gecmis olsuna gelnelr aaa senin göbek kalmis gitmezki o diyorlar,dogum edeli 3 ay oldu dogumdan sonra toplam 15 kilom gitti ,daha ben neyapayim be insafsiz diceksin olmuyor ,birde siritarak aaa senin göbek gitmez artik demeleri yokmu.
slm kızlar
kek, börek, çörek :kedi::kedi::kedi:
ama eriticeemmm
sporumu yapıcam hatta birazdan stepper yapıcam yarım saat kadar yoksa içim rahat etmiycek bugün
hoşgeldina.s.
sağol canım nasılsın nasıl gidiyo
sağol canım nasılsın nasıl gidiyo
kızlar ben su içemiyorum ne yapsam su içerim
ne yap biliyor musun her 1 bardak su içtiğinde bir kenara yaz bu şekilde daha çok su içersin.
Benim mutfakta çetelem var buzdolabında her su içtiğimde bir çizik atıyorum gün sonunda kaç bardak içtiğim belli oluyo bu şekilde
Hayelcim senin hedefe az kalmış canım 3 kilo versen 65 olucan yani 2 hafta sonra sen 65
olucan inşallah.
Bu arada senin nasıl gidiyo spor diyet ne alemde kaçamak yapıyor musun?
iyi canım sen nasılsın
artık havalar güzel yürüyüşlere de başladım
steppır da aldım inşallah daha ızlı vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?