hayell canım nerelerdesin
canım ben hedefimi küçülttüm 65 olayım ilk önce sonra ne verdiysem artık diyet elimden geldiği kadar az yemeye çalıiıyorum küçük kaçamaklar oluyo tabi ama abartmıyorum spora bi ara başlarım:)):hulya:
Spora başlamazsan sarkmalar olabilir canım hem kilo verme sürecinde sporun çok büyük bir
katkısı var daha çabuk kilo veriyo insan.Küçük kaçamaklarıda haftada 1 yapmaya özen
gösterirsen hedefine o kadar çabuk yaklaşırsın.Benim hedefimde şuan için 65 ama asıl
hedefim 60 hele bi 65 e geleyim Allah'ın izniyle 60 ıda görücem inşallah.
İyiyim bende geçen hafta kilo veremedim diye diyeti bozdum baya bişey yedim sonra bide baktım ki 500 gr gitmiş tekrar gaza gelip yeniden başladım ve en güzel tarafı artık insanlar farkediyo kilo verdiğimi .
valla spora başlamaya fırsat bulamadım 15 gündür misafirlerim vardı şimdide evi temizliycem o da bir kaçgün sürer heralde biraz takıntılıyımda sempatiksalakcinni en kısa zamanda başlıycam spora
Eee canım senin misafirlerin varmış misafir olunca spor yapamıyo insan ama sen spor
yapmış kadar olmuşsundur mutlaka yemek çay bulaşık falan derken.Kendimden biliyorum
uzun süreli misafirim geldiğinde spor yapmış gibi yoruluyodum her gün.
aynen canım ya valla bugün halim yok çok yorulmuşum yeni farkettim birde bütün işleri ben yaptım eltim hiç yardım etmedi şimdide evin temizliği üfffffff
Diğer sayfalarda okudum canım eltin hiç yardımcı olmamış sana çok üzüldüm.
Bilmiyorum ben nereye gidersem gideyim mutlaka yardımcı olurum çok rahatsız olurum
birinin bana hizmet etmesinden.Hele 15 gün kalıyosam o evde düşünemiyorum bile
hepinize iyi geceler
canım sen kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo verdin?bi de neler yapıyorsun?Galiba benim önce beyin olarak hazır olmam lazım.Onuda nasıl hazır etceksem.ama henüz hazır değil orası kesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?