70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Spora başlamazsan sarkmalar olabilir canım hem kilo verme sürecinde sporun çok büyük bir

katkısı var daha çabuk kilo veriyo insan.Küçük kaçamaklarıda haftada 1 yapmaya özen

gösterirsen hedefine o kadar çabuk yaklaşırsın.Benim hedefimde şuan için 65 ama asıl

hedefim 60 hele bi 65 e geleyim Allah'ın izniyle 60 ıda görücem inşallah.

ıyiyim bende geçen hafta kilo veremedim diye diyeti bozdum baya bişey yedim sonra bide baktım ki 500 gr gitmiş tekrar gaza gelip yeniden başladım ve en güzel tarafı artık insanlar farkediyo kilo verdiğimi .

valla spora başlamaya fırsat bulamadım 15 gündür misafirlerim vardı şimdide evi temizliycem o da bir kaçgün sürer heralde biraz takıntılıyımda sempatiksalakcinni en kısa zamanda başlıycam spora

Kızlar bu arada geçen mehmet öz programında uyandığınızda ilk iş olarak yataktan kalktıktan sonra öne

doğru eğilip ellerinizi ayaklarınıza değdirmenizi söylemişti.

İyiyim bende geçen hafta kilo veremedim diye diyeti bozdum baya bişey yedim sonra bide baktım ki 500 gr gitmiş tekrar gaza gelip yeniden başladım ve en güzel tarafı artık insanlar farkediyo kilo verdiğimi .

ya canım nasıl hemen pes ettin sana hiç yakışmadı valla ben seni daha azimli sanıyodum pes etme beraber verelim şu kilolarıkaydirigubbakcemile

valla spora başlamaya fırsat bulamadım 15 gündür misafirlerim vardı şimdide evi temizliycem o da bir kaçgün sürer heralde biraz takıntılıyımda sempatiksalakcinni en kısa zamanda başlıycam spora

Eee canım senin misafirlerin varmış misafir olunca spor yapamıyo insan ama sen spor

yapmış kadar olmuşsundur mutlaka yemek çay bulaşık falan derken.Kendimden biliyorum

uzun süreli misafirim geldiğinde spor yapmış gibi yoruluyodum her gün.

Bel ınceltme ıçin Öneriler

Egzersizlerden randıman almak için haftada üç ila dört kez yapmanızı öneriyoruz. Ayrıca egzersiz esnasında karın, sırt ve bacak kaslarınızı sıkın.

1- Yere uzanıp sol yanınız üzerine yatın. Sağ ayağınızı sol ayağınızın üzerine atın ve sağ elinizi başınızın arkasına koyun. Eliniz ileri bakacak şekilde dirseğinize dayanarak güç alın.

2- Dirseğinizle omzunuzun bir hizada olmasına dikkat edin. Şimdi yere değen kolunuzdan destek alarak kalçanızı ve bacaklarınızı yerden kaldırın.

3- Yavaş yavaş alçalın ama yere değmeyin. 10 tekrar yaptıktan sonra bacak değiştirip tekrarlayın. Egzersiz esnasında öne eğilmeyin, omuzlarınızı kambur tutmayın.

4- Yere oturun. Dizlerinizi kendinize doğru çekin ve ayaklarınızı yerden kaldırmayın. Şimdi bir ila bir buçuk kiloluk bir dambılı iki ucundan tutun ve kollarınızı göğüs hizasında ileri doğru uzatın.

5- Kollarınızı düz tutup sol bacağınızı kaldırırken, karın kaslarınızı sıkarak gövdenizle sola dönüp dambılı aşağı indirip yere yakın tutun. Başlangıç pozisyonuna dönüp sonra sağ yanınıza dönerek devam edin. Sağ-sol değişimini yaparak 10 tekrar yapın.

6- Yere oturup bacaklarınızı sol yanınıza doğru kırın ama kendinizi kasmadan, rahatça oturun. Bu esnada sağ ayağınız da sol dizinize değsin. Sol baldırınızı sol elinizle tuttuktan sonra, sağ kolunuzu yukarı uzatın. Kendinizi zorlamadan sol yanınıza doğru esnerken sağ elinize bakın. Diğer yanınızla tekrarlayın.
alıntı

aynen canım ya valla bugün halim yok çok yorulmuşum yeni farkettim birde bütün işleri ben yaptım eltim hiç yardım etmedi şimdide evin temizliği üfffffff

aynen canım ya valla bugün halim yok çok yorulmuşum yeni farkettim birde bütün işleri ben yaptım eltim hiç yardım etmedi şimdide evin temizliği üfffffff

Diğer sayfalarda okudum canım eltin hiç yardımcı olmamış sana çok üzüldüm.

Bilmiyorum ben nereye gidersem gideyim mutlaka yardımcı olurum çok rahatsız olurum

birinin bana hizmet etmesinden.Hele 15 gün kalıyosam o evde düşünemiyorum bile

valla ya sabır dedim durdum ne yapalım yapıcak birşey yoktualsanaalsanasmile

iyi geceler kızlarrrr...... kaçamaklar ara ara olur insanız sonuçta ama abartmamak gerek tabi...

canım ya sen boşver onu bunu takma kafana sanki onlar doğum yapmamış mı... hem 15 kilo gitmiş gerisi de gelir ... yardımcı olacakları yerde kıskandılar sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…