Kilo veren arkadaşlar
Arzum.d..................72.........................68............................66,5..-1,5 :hooray: a.s.
Kate_34...................75...........................72.........................70,6...-1,4
Hayell......................73...........................69,5...................... 68,3...-1,2
Hugocuk..................77............................72..........................71...-1
SultanSena..............73........................ 68,8.........................68,3...-0,5
Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1
Aynı kiloda kalanlar
monaroza............77..........................74...
Kilo bildiriminde bulunmayanlar
Ethos...................... 81...........................79,7..
Özlemilker...............90............................79....
Bbetül.................... 73..........................71,8...
Pembelii.................76...........................74,6...
Lilie......................83,7..........................73,6...
zuzum24...............79.............................71..
Nesibe26...............75.............................72,5..
YaSelin.................77..............................73...
Yeni başlayanlar
Feyza85................73.
Myocean...............71.
Lollipop.................70.
selam hanımlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetiniz? kaçamak yapan var mı aranızda?
ben bugün birazcık kaçamak yaptım
ama yarın telafi edicem mutlaka.daha çok spor yapcam yoksa vicdan azabı çekerim :çok üzgünüm:
çok hırs yaptım bu sefer ya vericem mutlaka bu kiloları ha gayret kaydirigubbakcemile2
kac kilo nekadar sürede verdin?
evet ben ,bugün 3 tane yagda kizarmis icli köfte götürdüm,sinirden oda ,tüm hafta 200 gram verdim yaklava:
ben bugün birazcık kaçamak yaptım
ama yarın telafi edicem mutlaka.daha çok spor yapcam yoksa vicdan azabı çekerim :çok üzgünüm:
çok hırs yaptım bu sefer ya vericem mutlaka bu kiloları ha gayret kaydirigubbakcemile2
ne yedin pembelim merak ettimklava:
Kızlar sporlarınız ne alemde hergün kaç dakika yapıyorsunuz?
bende kilo verdim ama ankaradaydım bildirim yapamadım....... gerçi annem sağolsun diyetimi 4. gününde bitirdi... neymiş annede diyet olmazmış çok süzülmüşüm manken mi olacakmışım... sanırım verdiğimide geri aldım sayesinde:)) korkuyorum basküle çıkmaktan...
olsun canım tekrar verirsin
Zuzum canım albeni çikolatanın bir reklamı varya bahanesi çok diye onu anımsadım birden
Sıkma canını tatlım bu hafta sporlarını biraz daha çok yaparsın bide yediklerine biraz daha dikkat edersen çok güzel kilo vericeksin gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?