70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben 70.800 olmusum

Kilo veren arkadaşlar

Pembelii.................76...........................74,6.........................73.....-1,6 :hooray: a.s.

Arzum.d..................72.........................68............................66,5..-1,5 a.s.

Kate_34...................75...........................72.........................70,6...-1,4

Hayell......................73...........................69,5...................... 68,3...-1,2

Ethos...................... 81...........................79,7.......................78,5...-1,2

Hugocuk..................77............................72..........................71...-1

SultanSena..............73........................ 68,8.........................68,3...-0,5

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,8.........................71,2...-0,6

YaSelin..................77..............................73.........................72,2...-0,8

zuzum24...............79..............................71...........................70,8..-0,2

Nesibe26...............75.............................72,5.........................71,9..-0,6

Aynı kiloda kalanlar

monaroza............77..........................74...

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Özlemilker...............90............................79....

Lilie......................83,7..........................73,6...

Yeni başlayanlar

Feyza85................73.

Myocean...............71.

Lollipop.................70.

Son düzenleme:
selam hanımlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetiniz? kaçamak yapan var mı aranızda?

ben bugün birazcık kaçamak yaptım
ama yarın telafi edicem mutlaka.daha çok spor yapcam yoksa vicdan azabı çekerim :çok üzgünüm:
çok hırs yaptım bu sefer ya vericem mutlaka bu kiloları ha gayret kaydirigubbakcemile2

evet ben ,bugün 3 tane yagda kizarmis icli köfte götürdüm,sinirden oda ,tüm hafta 200 gram verdim yaklava:

Zuzum canım albeni çikolatanın bir reklamı varya bahanesi çok diye onu anımsadım birden

Sıkma canını tatlım bu hafta sporlarını biraz daha çok yaparsın bide yediklerine biraz daha dikkat edersen çok güzel kilo vericeksin gör

Son düzenleme:

ne yedin pembelim merak ettim klava:

bende kilo verdim ama ankaradaydım bildirim yapamadım....... gerçi annem sağolsun diyetimi 4. gününde bitirdi... neymiş annede diyet olmazmış çok süzülmüşüm manken mi olacakmışım... sanırım verdiğimide geri aldım sayesinde:)) korkuyorum basküle çıkmaktan...

olsun canım tekrar verirsin

ya ben hala iyileşemedim öksürmekten helak oldum ne yapmam gerek ne olur yardımcı olun bana ölüyorum ya... şurup murup hak getire hiç faydası olmadı...

evet haklisin hemen birakiyorum kendimi bahanede hazirda bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…