ya bende dün regl oldum ama daha önceleri tatlı isterdim iştahım daha açık olurdu bu sefer öyle olmadı kilo vermeyede devam ettim üsttelik zemuszemus
arkadaşlar varya resmen öldüm yorgunluktan. bahar temizliğine başladım. ama ara koridroda koşu bandı vardı. kapıdan girince göze batıyodu diye aldım onu küçük odaya. mübarek öyle ağırki. küçük odadan koltuk ve bi çekyat çıkarayımda araya koyayım dedim. valla çekyat kapıdan çıkmadı. eşim işte. zaten olsada yardım etmez sağolsun. suyunu bile benden ister. bu sefer çektayın ve koltuğun yan kısımları sükülüp takılıyo. onları söktüm. ittir kaktır getirdim araya ama bu seferde koşu bandı kapıdan sığmadı. onu ittire kaktıra soktum. ev darmadağan oldu resmen. onu topladım sildim süpürdüm derken anca oturdum. sabah
kolay gelsin canım.ayyy benide bekliyor temizlik haftasonu artık çalışınca böyle oluyor.ertelemek zorundayız.
bende aslında halı temizlemeye vermek istiyodum ama yakın bi arkadaşım vermiş. neyse temizlendi diye eve getirmişler bakmış hiç yıkanmamış. sonra aramış halı yıkama fabrikasını demişki böyle böyle. eve gelip halıyı alıp yine gitmişler. sonra getirmişler arkadaş bi bakmışki halı yine pis ama bu seferde parfüm sıkıp yollamışlar :roflol: ondan güvenemiyorum. kendim
ariel leke çıkarıcı ile yıka hatta lekeli yerlerine dök ve biraz beklet.muhteşem temizliyor.pırıl pırıl olur halıların
naber betül bittimi işin. ben bugünlük bitirdim. diyetin nasıl gidiyo. kaçamak yaptınmı bu hafta
ne güzel canım demekki etrafındakilerin çenesini kapatacaksın süper. bahar srndromuna dikkat canım
yani bahar yorgunluğu. halsizlik uyku gibi belirtileri oluyo. bu dönemde iştahta açılıyo yada kapanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?