• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ondan olabilir betülcüğüm. bazende iştah açılması olabiliyormuş. yediklerimize dikkat edersek sorun olmaz ama arada yapılan kaçamak olursa diyet zorlaşır bu dönemde. yorgunluktan kollarım ağrıyo ya. bana az müsade eşim gelmedi daha. 1 saat şekerleme yapayım sonra girebilirsem burda olurum yine

hayell verilerin doğruysa vücüut kitle endeksinin nerdeyse altındasın niye diyet hala yapıyosun boyun kaç

bende anlamadım yanlışlık mı yaptım biryerde bu arada boyum 1.60 en son kutucuğa boyu yazıyoruz değil mi ilk kutucuğa 1 ikinci kutucuğa 60 öyledeğil mi :uhm:

Son düzenleme:
hugocuk maşallah canım ya temizlikler yapılmaya başlamış ohhhhh ne güzel mis gibi olmuştur evin şimdi.... bende yapacağım ama şu okulun işleri azcık hafiflesin sonra ... bu hafta sonu annem gelecek zaen yapamam haftaya bende yatak odasından başlayayım diyorum bakalım... halıları bende bulunduğum yerde veriyorum ve açık renk ne olur dikkat edin diyorum gerçekten sağ olsunlar pırıl pırıl getiriyorlar ben memnunum kendim hiç yıkamadım yerimde yok zaten öyle olmasada yapamam ya kollarımın hiç canı yok çok çabuk ağrıyor......

valla şu bahar olayı bende de var habire canım birşeyler çekip duruyor yapmayım diyorum ama birkaç gün sonra yine canım çekiyor şimdilik hep erteliyorum inşallah sabrederim yoksa sonum çok fena:)))

valla şu bahar olayı bende de var habire canım birşeyler çekip duruyor yapmayım diyorum ama birkaç gün sonra yine canım çekiyor şimdilik hep erteliyorum inşallah sabrederim yoksa sonum çok fena:)))

evet canım ya bendede eskiden çok olurdu. bugün canım lahmacun çekti. aslında canım istemedi. aklıma geldi. hemen anladım bahar sendromu. kızlar ben halıları hiç yıkamaya vermedim ne kadara yıkıyolar. bi halı kaç para merak ettim. ayrıca 2 senedir kol çalıştığım için benim kollarım çok güçlü. hakikaten en güçlü olan yer kollar. tek başıma kocaman çekyatı kaldırdım söktüm taktım. koşu bandını diğer odaya götürdüm. guclubacismile

evet canım ya bendede eskiden çok olurdu. bugün canım lahmacun çekti. aslında canım istemedi. aklıma geldi. hemen anladım bahar sendromu. kızlar ben halıları hiç yıkamaya vermedim ne kadara yıkıyolar. bi halı kaç para merak ettim. ayrıca 2 senedir kol çalıştığım için benim kollarım çok güçlü. hakikaten en güçlü olan yer kollar. tek başıma kocaman çekyatı kaldırdım söktüm taktım. koşu bandını diğer odaya götürdüm. guclubacismile

tebrikler canım ama onu aslında beline güç vererek yapıyorsun.kendine dikkat etmezsen belinden olursun.ende sen gibiydim aannem rahatsız olduğundan hepsini tek başıma yapardım ve bir sürü ağırlık kaldırırdım sonra ne oldu halı silerken bel fıtığı oldum.hala da çekiyorum.sağlığın çok önemli bunu sende iyi biliyorsun lütfen böyle ağırlıkları kaldırmak iyi bişi sanma.ayrıca eşine yaptır ne yap et o yapsın canım.

aslında evet bende iyi bişey olmadığını biliyorum ama eşim tüm gün çalışıyo vakti yok. yap desem boşver dursun öyle der. napayım mecbur kaldım

slm ben geldim.tombiklerin en güzelleri.nası gidiyo bakalım ben zorla bitirdim işlerimi.bi kısmınıda yarına bıraktım.kedi var balkonda korktum biraz.çamaşır ascaktım neyse .ya ben su içtikçe midem bulanıyo.halbuki suyu seviyorum susadıgım için içiyorum.hasta mı olcam acaba.sizdede oluyomu ?

kızlar ip atlama sıkılaştırımı günde ne kadar atlasam acaba bilen varmııı

duydum ben çok fazla kas çalışıyo diye.bence az dan başla çoka dogru git.yoksa zorlanırsın.ben ip atlıcaktım ama malum zıplarken sezeryan yerim bişe olur diye başlamadım hiç.opuyorumnanaktan

Back
X