70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tosticim ben yağlardan kurtulmak derdim. yoksa kilo falan değil. boy kilo oranına bakmam ben. insanın ideal kilosuna 3 kilosu kalmıştır ama vücut öyle demez. bazı yerlerde yağ oranı fazladır. göbek kalça gibi vs.. ideal kiloya ulaşılsa bile oralar hala yağlıdır. ve bence iş daha bitmemiştir. o yüzden kiloya bakmam fazla yağım varmı ona bakarım

tosticim ben yağlardan kurtulmak derdim. yoksa kilo falan değil. boy kilo oranına bakmam ben. insanın ideal kilosuna 3 kilosu kalmıştır ama vücut öyle demez. bazı yerlerde yağ oranı fazladır. göbek kalça gibi vs.. ideal kiloya ulaşılsa bile oralar hala yağlıdır. ve bence iş daha bitmemiştir. o yüzden kiloya bakmam fazla yağım varmı ona bakarım

tabı kı canım haklısın bebeiş var mı bebeş

çok haklısın canımŞeniz

yok canım bende çocuk daha. ben sporcuyum zaten 2 senedir spor yapıyorum. spor salonuna hiç gitmedim. evde koşuyorum ben. 6 haftada bende 6 kilo verdim ve büyük oranda yağlarım gitti. gayet memnunum. şuanda kilo vermesem bu halde kalsam bile gayet iyi bence. yağım çok değil sadece az göbek kaldı. ama kaslıyım. böylee bile gayet iyi

kendimize güvenımız tam yanı ne güzel ama o kılo bıraz fazla değilmi canım ya bende yapılı bırıyım ama 65 kılo bana fazla bende yağlı degılım ama sonuçta bır bayan için fazla bence

canım benim 72 kilo yağ ve kas ağırlığı. ne kadarı kas ne kadarı yağ bilmiyorum ben. zaten yağ yakmak için kardiyo egzersizleri yapıyorum hergün. yağlarım tamamen gitsin yeter bana. 65 kilo olduğum zamanıda bilirim şimdiden çok daha fazla yğım vardı anladınmı canım. ben sana örnek verdim yaptıklarımın ne kadar faydasını gördüm bunu anlatmak istedim. ben tüm beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim. ve hergün mutlaka zaten spor yapan biriyim dolayısıyla ben 60 a inerim zaten

canım benim 72 kilo yağ ve kas ağırlığı. ne kadarı kas ne kadarı yağ bilmiyorum ben. zaten yağ yakmak için kardiyo egzersizleri yapıyorum hergün. yağlarım tamamen gitsin yeter bana. 65 kilo olduğum zamanıda bilirim şimdiden çok daha fazla yğım vardı anladınmı canım. ben sana örnek verdim yaptıklarımın ne kadar faydasını gördüm bunu anlatmak istedim. ben tüm beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim. ve hergün mutlaka zaten spor yapan biriyim dolayısıyla ben 60 a inerim zaten

bişey demedım canım kızma inmek isteyen iner tabi sadece 72 kılo bayan için fazla ne olursa olsun kas yada yağ ayrıca bayanda fazla kasta hoş olmuyor

güzel canım boyun var senın baya bende 167 boy 65 kılo nasıl sence yağ oranı az bende

sende 1.67nin yani boy ölçünün altında bi kg dasın,şuanda senin kg iyi bence ama 67 yi geçersen ozaman kilon belirginleşmeye başlar.şuanda seninde kg iyi bence.

Son düzenleme:
yok canım niye kızayım sen yanlış anladın. ben zaten artık böyle kiloya falan takmıyorum. ben gerçekten kası severim. ağırlık kaldırırım koşarım falan. zevk meselesi işte napayım bende kas delisiyim işte. zayıf olmak derdim değil. amacım tüm yağlardan kurtulup kaslı kalmak. o yüzden işim sizden daha zor galiba. herkesin isteği farklı. ben daha çok hollywood oyuncuların fiziklerini beyeniyorum. çok aşırı zayıf değiller ama kaslılar ve yağ yok bence müthiş. ben yolu yarıladım sayılır

ayrıca arkadaşlar herkesin fiziği farklıdır. aynı boyda aynı kiloda olan iki insanın fiziğide farklıdır. kimisinin göbeği, kiminin baseni, kiminin kalçalarında fazla yağ birikmiştir. kimi alt bedene kimi üst bedene kilo alır. o yüzden aslında ideal kilo kişiye göre değişir. boy 170 olur kilo 60. tüm beden zayıftır ama göbek vardır. işte aslında yanlışta burdadır. kilo vermek demek yağ vermek demektir. bu yüzden maksimum yağ kaybı ve minimum kas kaybı olmalıdır. ne kadar çok kas demek o kadar çok kalori yakmak demektir. zaten bunları daha önce uzun uzun anlattım size. herkes depo yağlardan kurtulur inşallah

Back
X