monaroza günaydın senın boy kılo kaç yenıyım ben
hoşgeldin canım ben biraz şişmanım

boy 1.58 kilo 74
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
monaroza günaydın senın boy kılo kaç yenıyım ben
hoşgeldin canım ben biraz şişmanım
boy 1.58 kilo 74
tosticim ben yağlardan kurtulmak derdim. yoksa kilo falan değil. boy kilo oranına bakmam ben. insanın ideal kilosuna 3 kilosu kalmıştır ama vücut öyle demez. bazı yerlerde yağ oranı fazladır. göbek kalça gibi vs.. ideal kiloya ulaşılsa bile oralar hala yağlıdır. ve bence iş daha bitmemiştir. o yüzden kiloya bakmam fazla yağım varmı ona bakarım
tosticim ben yağlardan kurtulmak derdim. yoksa kilo falan değil. boy kilo oranına bakmam ben. insanın ideal kilosuna 3 kilosu kalmıştır ama vücut öyle demez. bazı yerlerde yağ oranı fazladır. göbek kalça gibi vs.. ideal kiloya ulaşılsa bile oralar hala yağlıdır. ve bence iş daha bitmemiştir. o yüzden kiloya bakmam fazla yağım varmı ona bakarım
bebeişin var mı canım yaş kaç
günaydın arkadaşlar a.s.
evet canım bi oğlum var yaş 23
canım benim 72 kilo yağ ve kas ağırlığı. ne kadarı kas ne kadarı yağ bilmiyorum ben. zaten yağ yakmak için kardiyo egzersizleri yapıyorum hergün. yağlarım tamamen gitsin yeter bana. 65 kilo olduğum zamanıda bilirim şimdiden çok daha fazla yğım vardı anladınmı canım. ben sana örnek verdim yaptıklarımın ne kadar faydasını gördüm bunu anlatmak istedim. ben tüm beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim. ve hergün mutlaka zaten spor yapan biriyim dolayısıyla ben 60 a inerim zaten
günaydın canım senın boy kılo kaç
1.71 boy kg 70,71 yeni başladım 2hafta evvel,bu hafta kg bildirimi yapıcam.
güzel canım boyun var senın baya bende 167 boy 65 kılo nasıl sence yağ oranı az bende