70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen ebruli. benim eşimde öyle. sanki diyetteyken aç kalmak gerek. eskiden başımın etini yerdi ama zayıfladığımı gördükçe çenesi sustu. şimdilerde bişey demiyo. sadece spor yapmadığım zaman dırdır eder. şimdilerde beni resmen bana bıraktı. eskiden hep derdi ya sen zayıflamaya başlasan ben ses etmem derdi. hakikaten öyle oldu. kedi gibi pustu resmen. hiç karışmıyo hain pisicik ömrümü yedi

burdayız canım. bu gün öğlen ton balığı ve 1 dilim ekmek yedim kepekli. sabahta fiks kahvaltım aynıydı. akşama fırında kabak mücveri yaypıyorum

arkadaşlar 3 tane kabağı rendeledim. suyunu salsın diye bekledim. sonra iyice sıktım suyunu. ardından 1 yumurtanın beyazını koydum içine. bol dereotu ve maydonoz ve taze yeşil soğan koydum. ardından çok az süt ve yaklaşık 1 avuç kepek un koydum. kuru nane ve kekikte ekledim. şimdi fırına verdim. yaparken tadına baktım güzeldi. yemyeşil oldu valla bakınca insanın gönlü açılıyo. kabak mücvere bayılırım ben ama kızartmasını gerçekten sevmem. yağ içinde oluyo ve kabak tadını insan alamıyo. fırında yağsız güzel oluyo bence. üzerine kşarda serpmek isterdim ama malesef diyet engel şimdilik. kaşarda bayağı kalori var ve fırın tepsisinede en az yarım bardak koymak gerekiyoki tadı gelsin. olsun böylede güzel olur. ekstra kaşardan kalori alacağıma akşam sütlü kahveden alırım daha iyi. hem keyifte yapmış oluyorum

eşimede şöyle bol peynirli fırın makarna yapıyorum.aslında beyaz makrnayı sevmem ben. kepekli makarna severim ama fırın makarnaya asla hayır diyemem ama napayım bakmıyorum o tarafa doğru. valla maydonozlu, kaşarlı falan ama napalım bakmak yok o yana. aslında kepekli makarnadan fırın makarnada olur. haşlanmış kepekli makarnaya az süt, maydonoz, yağsız peynir ve 1 yumurta ile sos yapıp. makarnayla harmanlayıp fırınlarsak olur ama bende bugünlük kabak mücveri var. daha lezzetli bence. yanındada yoğurt ve bi dilim ekmekle akşam yerim. enginarda aldım çok severim. bikaç gün sonrada tavuklu enginar yaparım

arkadaşlar eskiden annem karnıyarık yapardı ama fırında değil tencerede. kızartmada değil ve üstelik o kadar hafif ve lezzetliydiki resmen parmaklarımızı yerdik babamla

patlıcan karnıyarık için 1 yemek kaşığı yağla haşlanır. yumuşayan patlıcanların içine yağsız hazırladığımız kıymalı iç eklenir ve tencereye dizilip su eklenerek pişirilir. gayet güzel oluyo. yada karnıyarık haşlanınca içi eklenip fırınada verilebilir. üzerine kepek undan hazırlayacağımız beşamel sos eklenebilir. kıymalı iç yerine tavuk yada diğer seviğimiz etler yağsız hazırlanmak şartıyla eklenebilir. alternatif çok

pardon eksik yazmışım patlıcanlar 1 yemek kaşığı yağ ile suda haşlanır diyecektim

burda kepek undan kek yapıp deneyenler olmuş ve güzel oldu demişlerdi. açıkçası çok sevindim ben. demekki kepek un beyaz unu aratmıyo kızlar. demekki biz hem zayıf kalacağız hemde herşeyi yiyebileceğiz. yaprak sarmasınıda deneyin derim. benim babannem köylü kadın. pirinçten anlamaz. yaprak dolmasını bulgurdan yapar. fakirlik o zaman çokda yağ kullanamaz garip. böyle bayramlarda toprak kaplarda yaprak dolması pişirirdi bize. bulgurlu falan. üzerinede sarımsağı dövüp tencerenin ağzını kapatırdı. çiğ sarımsak buharda pişerdi ve mükemmel olurdu. yağıda az ama ömrüm boyu bidaha öyle lezzetli yaprak dolması yiyemedim bi daha

aslında arkadaşlar yufka hep beyaz undan yapılıyo. keşke kepek undan yapılsa. aslında evde vakti olan iyi yufka açıyosa yapabilir kepek undan incecik. arasınada yağsız ıspanak koyup çok güzel börek olur yada peynir falan.

ya kızlar bu aralar canım karbonhidratlı şeyler istiyo galiba. tabi pizza börek çörek değilde böyle kepekli undan yapılan yiyecekler falan istiyo. daha doğrusu galiba canım yaprak dolması çekiyo benim. evde yaprak yok. yapılacak yemeklerimin sebzeleride dolapta. şimdi yapsam onu yiyince diğer sebzelerin günü geçer ve bozulur. en iyisi haftaya yaprak alıp şöyle yağsız bulgurlu bi yaprak dolması yapayım üzerinede bol sarımsak dökerim sos olarak yoğurtla yerim

arkadaşlar ben çalıştığım için sabah kahvaltısı yapamıyorum ama onun yerine 3 gündür sütle beraber mısır gevreği yiyorum hani şu reklamları dönüyo ya devamlı onlardan bu diyete aykırı değil dimi??

yok canım değil tabiki. 1 kase ye. üzerinde yazar ne kadar yemen gerektiği. ben sevmiyorum öyle şeyler ondan yemem

arkadaşlar mücver pişmiş. gayet güzel gözüküyo. eşimin fırın makarnada pişmiş. baktımda makarnada yağlar böyle resmen pişerken gözüküyo yani. akşama yer artık

öfff aslında benim kpss çalışmam gerek ama ev buz gibi ders çalışmak istemiyo canım. sabahta 6 da kalktım. biraz 1 saat uyuyayım ardından kalkıp ders çalışırım artık. şimdilik bys

slm kızlar nasıl gidiyo diyetler bn sadece akşam yemeği yemiyom ve regl olmama rağmen 1 kilo gitmiş evdeki spor aletlerimi kullanamıyom kızımdan fırsat kalmıyo ama bgn hava gzl prensesimi kanguruya koyup yürüyüşe çıkcam brzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…