selam herkese bende simdi disari cikicam gitmisden eczanede bir tartilayim ,acaba kac kilo düsmem gerek ,tok karnina ,üzerimde kot,spor ayakkabis,tshirt,deri ceket bunlarla kac kilo inmem gerek tartidan?
valla bilmiyorum canım. en iyisi uygun fiyatlı bi tartı al. ben 10 ytl ye aldım hep ona göre tartılıyorum evde. kalın giyinmiş tartılıyorum ve soyunup tartılıyorum 1 kilo fark ediyo bende
benimde digital vardi kimi arkadasim cok cikartiyor bu felan demisdi,birde ben cok tartiliyorum diye attim pilini sabredemiyordum ,hmm acaba digitalde kalsammi yoksa normal paskül iyimi?
ya hugocuk tariflerin güzelde eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyon kaydirigubbakcemile3
ben normal baskülden memnunum. sonuçta 5 kilo bile fazla gösterse hep aynı tartıda tartılınca zayıflama belli oluyo
meraba benim tartım dijital.normal tartılar iki kilo eksik tartıyo.ben evde tartılıp çokıyorum annemde tartılıyorum iki kilo eksik.tabi dediğiniz gibi aynı tartıda tartılınca sorun yok sonuçta veriyosun küloyu.ben öglen yemek yapmadım bir tembellik gidiyo.iki dilim ekmek lor peynir yedim.nasıl çokmu?
bide hugocum kpss ye hazrırlancam yazmışsın.hangi bçlüm canım merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?