70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese bende simdi disari cikicam gitmisden eczanede bir tartilayim ,acaba kac kilo düsmem gerek ,tok karnina ,üzerimde kot,spor ayakkabis,tshirt,deri ceket bunlarla kac kilo inmem gerek tartidan?

selam herkese bende simdi disari cikicam gitmisden eczanede bir tartilayim ,acaba kac kilo düsmem gerek ,tok karnina ,üzerimde kot,spor ayakkabis,tshirt,deri ceket bunlarla kac kilo inmem gerek tartidan?

valla bilmiyorum canım. en iyisi uygun fiyatlı bi tartı al. ben 10 ytl ye aldım hep ona göre tartılıyorum evde. kalın giyinmiş tartılıyorum ve soyunup tartılıyorum 1 kilo fark ediyo bende

valla bilmiyorum canım. en iyisi uygun fiyatlı bi tartı al. ben 10 ytl ye aldım hep ona göre tartılıyorum evde. kalın giyinmiş tartılıyorum ve soyunup tartılıyorum 1 kilo fark ediyo bende

benimde digital vardi kimi arkadasim cok cikartiyor bu felan demisdi,birde ben cok tartiliyorum diye attim pilini sabredemiyordum ,hmm acaba digitalde kalsammi yoksa normal paskül iyimi?

ya hugocuk tariflerin güzelde eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyon kaydirigubbakcemile3

benimde digital vardi kimi arkadasim cok cikartiyor bu felan demisdi,birde ben cok tartiliyorum diye attim pilini sabredemiyordum ,hmm acaba digitalde kalsammi yoksa normal paskül iyimi?

dijital basküller daha güzel gr mı bile gösteriyo kaydirigubbakcemile2

ben normal baskülden memnunum. sonuçta 5 kilo bile fazla gösterse hep aynı tartıda tartılınca zayıflama belli oluyo

ya hugocuk tariflerin güzelde eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyon kaydirigubbakcemile3

sorma hayell içerde fırın makarna var. çokta severim yani hiç dayanamam ama napayım yan bakmıyorum bile. ama haftaya karnıyarık ve yaprak sarma yapacağım çünkü çok canım çekti. yağsız yaparsam ve bulgurlu bişeycik olmaz

betül burdaymış. betül napıyosun bırakabildinmi hamur işlerini. misafir olaylarını düzene sokabildinmi. bugün neler yedin

meraba benim tartım dijital.normal tartılar iki kilo eksik tartıyo.ben evde tartılıp çokıyorum annemde tartılıyorum iki kilo eksik.tabi dediğiniz gibi aynı tartıda tartılınca sorun yok sonuçta veriyosun küloyu.ben öglen yemek yapmadım bir tembellik gidiyo.iki dilim ekmek lor peynir yedim.nasıl çokmu?

evet en iyisi ben yine gidip pili alayim bir bakim kac kilo oldum 70.800 gecmis gibi hissediyorum kendimi ya bakalim hayirlisis

bu arada görmedim hogocum.yazıyı.ben artık eskisi gibi misafirliğe gitmiyorum.gelen de yok bu ara.ama geçen gittim ve sebze vardı yogurtlu ondan yedim.bide 3 4 tane kurabiye yedim.çay içtim gerisine el sürmedim.kararlıyım bu sefer.kiloda vermişim açken 70.60 e kadar düşüyrum.tokkende 71.40 oluyo en fazla.çok mutlu oluyorum verdikçe.

lor peyniri çok iyidir canım. ekmekte kepekli yada çavdar yada tam tahıllıysa sorun yok canım. arada banada oluyo tembellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…