bu arada görmedim hogocum.yazıyı.ben artık eskisi gibi misafirliğe gitmiyorum.gelen de yok bu ara.ama geçen gittim ve sebze vardı yogurtlu ondan yedim.bide 3 4 tane kurabiye yedim.çay içtim gerisine el sürmedim.kararlıyım bu sefer.kiloda vermişim açken 70.60 e kadar düşüyrum.tokkende 71.40 oluyo en fazla.çok mutlu oluyorum verdikçe.
betülcüm senin boyun ve kilon kaçtı. kaç kilo olmak istiyodun
böyle bisey olamaz ,kilo vereyim diye hirslandikca dahada cok hayal kirikligina ugruyorum,yaklasik 2 aydir kendi tartimi kullanmiyordum hep ayni cikiyorum diye hafta bir iki gün anneme gittimi o baskül tartilar varya ondan vardi annemde onda tartiliyordum en son gittimde 70.800 cikmisdi ,benim tartimda digital bugün pilini tekrardan aldim ve tartildim 73.000 cikdim inanamadim aglicakdim sinirden ,ben sanirim annemin tartisiyla kendimi kandirdim bunca zaman ,gerci pilini attimdan beri 3 bucuk kilo gitmis ama yinede az ,onca spora ragmen ve cokda diyete dikkat etmesemde emzirdigim icin aksam 6-7 den sonra bisey yemiyorum .demek dahada dikkat etmem gerek yarin yediklerimi iyice gözden gecirerek devam edicem su icmeyide 3 litreye cikardiyorum
bak canım su iki litre yeter sana. fazlasına gerek yok.. spor diyosun sen 2 aydırmı spor yapıyosun. günde 1 saat yapıyomusun spor.
günaydın cicoşlar olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?