70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kac kere tartiliyorsun sabah aksammi,yoksa haftadami?

ben aaslında haftada tartılıyorum ama.kilo verince merak ediyorum.açken kaç kiloyum tokken kaç diye.sabah kahvaltıdan önce bide sonra tartılıyorum.

haftada 1 tartılmak en mantıklısı. hergün tartılır aynı kiloda görürseniz kendinizi moraliniz bozulur konsantrasyon düşer

hugocum arkeolog olman hoşuma gitti.izlerim böyle sinema filmlerinde.hep ilgimi çekmiştir.özel şirketlerde yok sanırım çalışma imkanı kpss yi biliyorum .çok bela bişey.benim kuzenim fen ögertmeni.90 puan alması lazımmış ama her sene 85 te kalıyo.mesleginide ücretli, öğretmenlik olarak yapıyo.kolay gelsin tüm hazırlananlara

anladım canım. heralde 2 aya 10 kilo verirsin canım. azimli ol yeter. ve gerçekten ama gerçekten şu başkalarının yaptığı beyaz undan kurabiye, kek falan yeme. onlara sırf 250 grama yakın sadece margarin giriyo. bunu unutma. eğer gerçekten seviyosan kendin evde yap kepek unlu. ve misafirliği giderken yanında götür. çok ciddiyim. ben bi ara yapıyodum. hatta hiçbişey yapamasam misafirliğe gitmem gerekse simit alıyodum ve öyle gidiyodum. 1 simitle 1 öğünümü geçiriyodum. sende misafirlikte ya evden aç gitme. evde ye ne yiyeceksen yada gittiğinde yanında götür yiyeceğini. baştan ya az ye bişey olmaz derler baktın sen kararlısın ses etmezler. yap evde kepekli kuru meyveli kekini götür yanında

ya ben bayılırım simite.sadece simit peynir çay başka hiç bişe aramam.beni tanıyanlar bilir.betül deyince aklımıza simit un kurabiyesi baharatlı cips ve dido.ama cips hamile keldıgımdan beri yemedim.kilo alırım diye yemicemde.çikolatayı haftada bir yiyorum.kurabiye simitte nadir.

böyle bisey olamaz ,kilo vereyim diye hirslandikca dahada cok hayal kirikligina ugruyorum,yaklasik 2 aydir kendi tartimi kullanmiyordum hep ayni cikiyorum diye hafta bir iki gün anneme gittimi o baskül tartilar varya ondan vardi annemde onda tartiliyordum en son gittimde 70.800 cikmisdi ,benim tartimda digital bugün pilini tekrardan aldim ve tartildim 73.000 cikdim inanamadim aglicakdim sinirden ,ben sanirim annemin tartisiyla kendimi kandirdim bunca zaman ,gerci pilini attimdan beri 3 bucuk kilo gitmis ama yinede az ,onca spora ragmen ve cokda diyete dikkat etmesemde emzirdigim icin aksam 6-7 den sonra bisey yemiyorum .demek dahada dikkat etmem gerek yarin yediklerimi iyice gözden gecirerek devam edicem su icmeyide 3 litreye cikardiyorum

bak canım su iki litre yeter sana. fazlasına gerek yok.. spor diyosun sen 2 aydırmı spor yapıyosun. günde 1 saat yapıyomusun spor.

ayrıca internette emziren anne diyetleri var. onları uygula. diyetisyen vermiş canım. diyetisyenin verdiği sonuçta daha iyidir. sen niye moral bozuyosunki. emziriyosun şuanda bu avantajını iyi kullan. emzirerek ve sağlıklı beslenerek manken gibi olursun. ama sütün kesilmesin diye doğru beslenmen gerek. senin yerinde olsam internetten emziren anne diyetini alır ve yarın uygulamaya başlardım

bak canım su iki litre yeter sana. fazlasına gerek yok.. spor diyosun sen 2 aydırmı spor yapıyosun. günde 1 saat yapıyomusun spor.

2 aydir spor yapmiyorum ama 14 günü gecti yapali günde toplam yarim saat yapiyorum,bir yarim saat daha eklicem yarindan itibaren,acaba spora baslayalimi o 3 bucuk kiloyu verdim diyorum ,takip edicem artik kendi tartimla bakalim spora göre dahami cok dahami az vericem.yani 3 ayda toplam benden 13 kilo gitmis oluyor dogumdan hemen sonrasini saymiyorum onun icin 6 kilo gitti toplam off ya cok sinirmi bozuldu simdi 2 kilo fazladan hesaplicam ya:a015:

bak canım spor 14 gün daha yeni sayılır. bende 2 aydır yapısunda 3 kilo verdin sandım. ayrıca dediğim gibi emziren anne diyetini oku. diyetisyen tavsileri var internette onları oku ve günde bi seferde en az45 en fazla 1 saat spor yap.

kızlar selam sitede sorun vardı yine. ben bugün sabah hafif akşam kaçamaklı düzensiz oldu yine hayırlısı bakalım bu hafta 500 gr versem aferin dicem kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…