70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız. benden iyilik. dün akşam kaloriferler yandı nihayet. ev sıcacık şimdi. valla soğuk evde spor yapmak çok zor oluyodu. sabah yumurta kepek ekmek ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim. öğlen ton balık ve 1 dilim ekmek yiyicem. akşamada yeşil mercimek ve yoğurt yerim. bugün 1 saat koşarım artık. malumya 1 haftadır doğru dürüst koşamadım. dansla geçiştirdim hep. bu arada artık göbek gitti sayılır. en azından hala yağ olsa bile düzleşti kızlar. sarkmada yok. heralde 2 aya manken gibi olurum. eşime akşam dedimki çocuk ne zaman yapacağız. o da yaparız dedi. bende önümüzdeki kışa girerken yapalım dedim. o da o kadar uzun sürmez dedi. bende dedimki hazirana kadar tüm kilolarımdan kurtulurum ondan sonra dedim olur dedi. çocuk istiyorum alllahın izniyle nasipse olur. bu arada ev ısınınca benim kuşlarda hareketlendi. neyseki ev soğukken hasta olmadan atlattılar allaha şükür. kendimden çok onları düşündüm. onlar hasta olacağına ben olayım dedim. valla kaç aydır bizimle beraberler. o kadar çok alıştım ve seviyorumki diğer odada olunca resmen arıyorum onları. yoklukları hissediliyo.

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................71.........................65...........

Ethos...................... 81...........................78,5......................58............

Hayell......................73...........................68,3......................65.............

Kate_34...................75...........................70,6.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,2........................53................

SultanSena..............73........................ 68,3.........................62...............

Arzum.d..................72.........................66,5.............................58....................

Pembelii.................76........................73............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................72,2..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................73...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,5.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Son düzenleme:
iyi ne güzel canım. benimde evde kaloriferler yandı artık. bende birazdan koşacağım. haftayada halıkar perdeler falan yıkarım artık

iyi ne güzel canım. benimde evde kaloriferler yandı artık. bende birazdan koşacağım. haftayada halıkar perdeler falan yıkarım artık

ya buralarda hava bozuk birkaç gündür şiddetli rüzgar esiyodu halılarımı yıkamaya gönderemedim inşallah bu hafta sonu

günaydın arkadaşlar dün akşam 1,5- saat yürüdüm sonrada 2 kase çorba içtim.1 havuç ve kuru kayısı yedim.yalnız bu sabah kepek ekmeği yanımda getirmedim diye 1 parça normal ekmekle çökelek ve 2-3 zeytin yedim yanına çay-arada da galeta yedim ....öğleni çok hafif geçirecem.

heyyyyyyyyyyyt açılın grubun tavanı geldi :))) 79.6 ile ben de aranızdayım..80 e yazmak istemedim kendimi daha iyi hissedecem burda olursam beni de alın aranıza:Saruboceq:

heyyyyyyyyyyyt açılın grubun tavanı geldi :))) 79.6 ile ben de aranızdayım..80 e yazmak istemedim kendimi daha iyi hissedecem burda olursam beni de alın aranıza:Saruboceq:

hoşgeldin a.s.buradan kilo veremeden çıkış yok ama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…