70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet dış görünüşe çok önem veriyo. ona görede o haklı bana göre ben. amana boşver ben takmıyorum kendim için verdim 7 kilo.

anlamadım kilo vermek mi zararlı yoksa diyet yapmak mı

:uhm: onu bende anlamadim acikcasi :))) ama diyet yapmak herhalde bir insan yesede zayifliyorsa bu onun sucu degilki kilolar kendiliginden gidiyorsa ,zaten emziren anne normal besleniyorsa asiriya kacmadan normalde haftada 300 gramm verirmis istesede istemesede.

canım sadece 6 kilo ağırlıkla koşacağım. ya ben 2 yıldır yapıyorumya alışkın vücut. hemde bu hafta pizza yedimya ondan

evet benim bi arkadaşım bir ayda istemede 12 kilo birden vermiş
üstelik bende diyet yapmadan 15 kilo verdim

emzirirken peki hiç diyet yapmadan zayıflayan çok arkadaşlar. bunlar ne olacak peki. istemesee zayıflıyo mesela. ben inanmadım pek. tamam süt kesilir diye diyet yapılmaması gerek dense tamamda böyle olunca inandırıcı değil gibi.

bende zannedersem hastalık var. aynada baktıkçada kilolu görüyorum kendimi. herkesi kilolu görüyorum. benim eşim sesini kestiyse o zaman herşey iyidir. sesinide kesti ama bende var bu konuda bi arıza. buna eminim.

evet dış görünüşe çok önem veriyo. ona görede o haklı bana göre ben. amana boşver ben takmıyorum kendim için verdim 7 kilo.

Canım şöyle bişey var eşin herşeyden önce senin sağlığını düşünüyo bana göre

hem çocukta düşünüyomuşunuz şimdi 77 kiloyla hamile kalmak var bi de 65 kilo ile hamile

kalmak var dimi ama? Zayıfladıktan sonra hamile kalıp doğru beslenmek en doğrusu bence.

bende bugün 2 kücük güvec sütlac yedim hala suclu hissediyorum kendimi ( walk at home yaptim biraz önce yagaya dönüsmeden kurtaririm belki diye :roflol:

bende zannedersem hastalık var. aynada baktıkçada kilolu görüyorum kendimi. herkesi kilolu görüyorum. benim eşim sesini kestiyse o zaman herşey iyidir. sesinide kesti ama bende var bu konuda bi arıza. buna eminim.

canım ya boş ver seni sevecek insan her haliyle sevsin sevmeyen de sevmesin ya sen doğum yapınca ne olacak insan şekilden çıkıyo valla eşin nasıl tepki gösterir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…