anlamadım kilo vermek mi zararlı yoksa diyet yapmak mı
:uhm: onu bende anlamadim acikcasi :))) ama diyet yapmak herhalde bir insan yesede zayifliyorsa bu onun sucu degilki kilolar kendiliginden gidiyorsa ,zaten emziren anne normal besleniyorsa asiriya kacmadan normalde haftada 300 gramm verirmis istesede istemesede.
sana katılıyorum canım bu konuda
canım sadece 6 kilo ağırlıkla koşacağım. ya ben 2 yıldır yapıyorumya alışkın vücut. hemde bu hafta pizza yedimya ondan
evet benim bi arkadaşım bir ayda istemede 12 kilo birden vermiş
üstelik bende diyet yapmadan 15 kilo verdim
simdi kac kilosun bende diyetsiz 11 kilo verdim az dikkat ederek tam diyet demeyelimde 2 kilo verdim,
evet dış görünüşe çok önem veriyo. ona görede o haklı bana göre ben. amana boşver ben takmıyorum kendim için verdim 7 kilo.
kim birinci oldu bu hafta kate listeyi göremedim??
simdi kac kilosun bende diyetsiz 11 kilo verdim az dikkat ederek tam diyet demeyelimde 2 kilo verdim,
kızlar doğumda giden kilodan mı bahsediyosunuz anlamadım 11 kilo yu ne kadar zamanda verdin
bende zannedersem hastalık var. aynada baktıkçada kilolu görüyorum kendimi. herkesi kilolu görüyorum. benim eşim sesini kestiyse o zaman herşey iyidir. sesinide kesti ama bende var bu konuda bi arıza. buna eminim.
dogumdan hemen sonra bende 6 kilo gitti 5 de nasil gitti anlamadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?