canım ya boş ver seni sevecek insan her haliyle sevsin sevmeyen de sevmesin ya sen doğum yapınca ne olacak insan şekilden çıkıyo valla eşin nasıl tepki gösterir bilmem
canım ya boş ver seni sevecek insan her haliyle sevsin sevmeyen de sevmesin ya sen doğum yapınca ne olacak insan şekilden çıkıyo valla eşin nasıl tepki gösterir bilmem
canım hamilelikte diyetisyene gideceğim. harfi harfine uygularum dediklerini. birde hergün 1 saat yürürüm 10 kilo alsam ses etmez eşim. sağlıklı yiyecekler yersem kızmaz ama abur cubur yer sağlıksız yağlı şeyler yersem dur der
canım hamilelikte diyetisyene gideceğim. harfi harfine uygularum dediklerini. birde hergün 1 saat yürürüm 10 kilo alsam ses etmez eşim. sağlıklı yiyecekler yersem kızmaz ama abur cubur yer sağlıksız yağlı şeyler yersem dur der
hele kilo alip vermeye müsaitse vücut ,karni insanin almis basini gidiyor ,kalca desen yayiliyor ,hamileyken hamile diyorsun ama dogumdan birkac hafta sonra karin hala dururken ve o yirtiklar felan ayyyy insan resmen kendinen nefret ediyor ,yani ben böyleyim benim gibi birkac arkadaismda var ,ama bir insan hep zayifsa hemen veriyorlar dogumdan sonra arkadasim 20 kilo aldi hastaneden cikdi 8 kilom var diyordu 2 hafta sonra gördpm sok oldum ya eski formuna kavusmus
Valla benim anladığım burada sevgi meselesi değil elbetteki eşi seviyo
ama yalan yere böyle iyisin boşver demeside saçma olurdu.Demekki eşine
gerçekten değer veriyo sağlığını düşünüyoki bu şekilde uyarmış.
hele kilo alip vermeye müsaitse vücut ,karni insanin almis basini gidiyor ,kalca desen yayiliyor ,hamileyken hamile diyorsun ama dogumdan birkac hafta sonra karin hala dururken ve o yirtiklar felan ayyyy insan resmen kendinen nefret ediyor ,yani ben böyleyim benim gibi birkac arkadaismda var ,ama bir insan hep zayifsa hemen veriyorlar dogumdan sonra arkadasim 20 kilo aldi hastaneden cikdi 8 kilom var diyordu 2 hafta sonra gördpm sok oldum ya eski formuna kavusmus
avatarındaki resim kızınsa çok şeker. insan öpmeye doyamaz ne tatlı bıcırık o öyle. darısı başıma
sağol canım benim kızım ama o zaman 6 aylıktı şimdi yaşına giriyor
canım eşim bana bu konuda birşey söylemez ama bu bana değer vermediği anlama gelmez
Ama söylemeside sevmiyo anlamına gelmez
ya tabiki sevmiyo anlamına gelmez canım ya neyse boş ver
Kızlar bu akşam itibariyle detoks programım bitmiş bulunuyor :sm_cool:
Yarın tartıya bakıcam bakalım ne kadar vermişim :1rolleyes:
hadi bakalım ne kadar verdin işe yarıyosa bizde yapalım
işe yaradığı kesin gerçekten de idrarda çıkan yağları görebiliyo insan şutarafagitti
işe yaradığı kesin gerçekten de idrarda çıkan yağları görebiliyo insan şutarafagitti
yok daha neler :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?