70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hamilelikte diyetisyene gideceğim. harfi harfine uygularum dediklerini. birde hergün 1 saat yürürüm 10 kilo alsam ses etmez eşim. sağlıklı yiyecekler yersem kızmaz ama abur cubur yer sağlıksız yağlı şeyler yersem dur der

canım ya boş ver seni sevecek insan her haliyle sevsin sevmeyen de sevmesin ya sen doğum yapınca ne olacak insan şekilden çıkıyo valla eşin nasıl tepki gösterir bilmem

Valla benim anladığım burada sevgi meselesi değil elbetteki eşi seviyo

ama yalan yere böyle iyisin boşver demeside saçma olurdu.Demekki eşine

gerçekten değer veriyo sağlığını düşünüyoki bu şekilde uyarmış.

canım ya boş ver seni sevecek insan her haliyle sevsin sevmeyen de sevmesin ya sen doğum yapınca ne olacak insan şekilden çıkıyo valla eşin nasıl tepki gösterir bilmem

hele kilo alip vermeye müsaitse vücut ,karni insanin almis basini gidiyor ,kalca desen yayiliyor ,hamileyken hamile diyorsun ama dogumdan birkac hafta sonra karin hala dururken ve o yirtiklar felan ayyyy insan resmen kendinen nefret ediyor ,yani ben böyleyim benim gibi birkac arkadaismda var ,ama bir insan hep zayifsa hemen veriyorlar dogumdan sonra arkadasim 20 kilo aldi hastaneden cikdi 8 kilom var diyordu 2 hafta sonra gördpm sok oldum ya eski formuna kavusmus

inşallah canım istediğin kiloya ulaşır sonrada hamile kalırsın

ama canin cekerse tatli felan canin bazen insanin cok istiyor napicaksin ozaman???

evet canım zayıf olan insan her halükarda veriyo zaten kiloyu çünkü metabolizmaları hızlı

ama bizim gibi metabolizması yavaş çalışan vede üstüne dikkat etmeyenler için bir kabus olup çıkıyo

bu yüzden çok dikkat etmek gerekiyo

canım eşim bana bu konuda birşey söylemez ama bu bana değer vermediği anlama gelmez

sana tamamen katılıyorum

Kızlar bu akşam itibariyle detoks programım bitmiş bulunuyor :sm_cool:

Yarın tartıya bakıcam bakalım ne kadar vermişim :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…