70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ancak uygulama süresi ve kişinin özellikleri açısından kontrollü yapılması gerekir. Egzersiz yapanlar için enerji ve besin öğeleri açısından yeterli değildir. Diyet uygulanırken öğünler kesinlikle atlanmamalıdır. Eksik yenilmemeli ve mutlaka 12-14 bardak su içilmelidir.

5 kilo fazlası olanlar için:

Kahvaltı
Çay (şekersiz),
1 kibrit kutusu peynir,
1 tatlı kaşığı bal-reçel,
salata,
2 ince dilim ekmek
Öğle
5 köfte kadar et, tavuk, balık (150 gr.)
veya 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek
veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz),
2 su bardağı yoğurt (125 gr.),
salata,
2 dilim ekmek
Saat 15.00 1 porsiyon meyve
Saat 17.00 Çay (şekersiz), 2 adet galeta
Akşam

5 köfte kadar et, tavuk, balık (150 gr.)
veya 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek
veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz),
2 su bardağı yoğurt (125 gr.),
salata,
2 dilim ekmek
Gece Boyunca 2 porsiyon meyve

Son düzenleme:

sen ikisinden birini denedinmi? ikiside sagliksiz bisey degil aslinda denemeye deger bence

Dr Alp Mamak kilo vermek için gece 24:00 ve 02:00 arasında özellikle uykuda olmanızı öneriyor. Çünkü büyüme hormonları tam bu saatte çalışıyor ve yağ yakımı hızlanıyor vücut kas yapıyor öncelikle bu saatlerde uykuda olursanız kalçalarınızın erimesine yardımcı olursunuz…
bunu biliyormuydunuz arkadaslar bende yeni gördüm ,artik erken yaticam :))

sen ikisinden birini denedinmi? ikiside sagliksiz bisey degil aslinda denemeye deger bence

yok canım ben denemedim ama denemek isteyen olur diye yazdım şimdi ben sandoaloz sakızı +elma sirkesi+beşibiryerde çayı içiyorum daha sonra deniycem denemekte fayda var kızlar bu arada 2 haftada 2.200gr verdim sandaloz sakızı ile ilgilenlere duyrulur sempatiksalakcinni

bak bu iyiymiş :ecrin_bebek:

gercekmiiiii süper ya,sandoloz sakizimi burda varmi bilmiyorum ya,olsada bende sorup cigniyormusun ,bende elma sirkeisne basladim sabah ac karnina 1 tatli kasigi elma sirkesi 1 cay kasigi bal ilik suda karistirip iciyorum birde yatarken iciyorum,ilk günler sislik yapiyormus tartida fazla cikabilinirmis dogrumuki acaba ?nezamandir sen bu iki seyi kullaniyorsun

15 gündür canım kullanıyorum sabah akşam aç karına yemeklerden yarım saat önce yalnız tatlı ve süt yasak

selam kızlar. bugün eşimle beraber motor sefası yaptık. gezdik tüm gün akşamda pizzacıya gittik. sabah kahvaltım iyidi. öğlende sadec simit yedim ama akşam 6 gibi 3 dilim pizza, az patates kızartması ve 2 tavuk chikenle 1 şişe cola içip 70 kiloya inmemi kutladık. herşey bugün çok güzeldi. bide 65 kiloya inince kutlama yapacağız. eşime bugün dedimki artık hiç kavga etmiyoruz dedim. o da elbette çünkü sen zayıflıyosun dedi. bu hafta sırt çantasına ağırlık koyup koşacağım kızlar

bu arada hayel anlattıkların beni çok üzdü. allah yardımcınız olsun canım. ama doktor ameliyat dediysa umut vardır. çünkü umutsuz vakalara ameliyat olmuyor çünkü hastalık çok daha hızlı ilerliyor demekki umut var

bakalim bende elma sirkesine basladim sen sabah ve aksammi iciyorsun elma sirkesini ?

canım ben önce sandaloz sakızını çiğniyorum ardından ılıktan biraz sıcak 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesini katıp içiyorum yemek arası beşibiryerde çayı

aramizda benim gibi emziren annelerde var internette bakinirken bir yazi buldum sizinle paylasmak istedim

selam arkadaslar, ben hem diplom Pedagog hemde Pekip uzmaniyim Bebeklerin 1 yasina kadar ki gelismesiyle ilgili ayni zamanda 3 cocuk annesiyim. Bir cok sayfalarda hanimlarin hamilelikten sonra henüz bebeklerini emzirirken diyet yapmaya basladiklarini veya baslamak istediklerini yaziyorlar. Lütfen böyle birsey yapmayin yapmak isteyenleri uyarin. Cünkü zayifladikca erittigimiz yaglarin yaninda bedenimizin depoladigi zehirli maddelerde eriyor ve bebegimizi emzirdigimiz taktirde sütümüze isleyerek bebegimize zarar verebilir!!! Lütfen hanimlar bebeklerimize zarar vermek istemeyiz degilmi? Bir kac ay sabredip öyle diyete baslamak daha mantikli.

Oh maşallah hugocum darısı benim başıma inşallah bende 65 kiloya düşünce böyle bir

kutlama yapmayı düşünüyorum bakalım.Tebrik ederim bu arada a.s.

sağol canım amaliyata gerek duyulmamış doktor çok ilelemiş diyomuş ışın tedavisi görecek heralde pazartesi belli olacak bakalım sigara çok içiyo sağolsun ondan olmuş

sana katılıyorum canım bu konuda

canım eşin beni çok sinir ediyo o seni dış görünüşünlemi değerlendiriyo anlamadım çok kırıcı eşin var ya alsanaalsanasmile

anlamadım kilo vermek mi zararlı yoksa diyet yapmak mı

evet kızlar kutlama yaptık ama bu hafta beni yoğun bir spor bekliyor. ağırlıkla koşacağım. sabah 1 saat ağırlıkla koşarım öğleden sonrada bigün kol bigün sırt çalışırım. yani 2 saate tamamlarım. arada değişiklik çok etkili oluyo. özellikle ağırlıkla koşmanın zamanında çok faydasını görmüştüm. tekrar yapmaya karar verdim

darisi bizlerinde basina insallah,bende bu kutlamayi 67 düsünce bir yapicam,bende spora yazilmisdim ,evde bazen yapamiyorum kziimda yapmak istiyor yerim daraliyor sonra oglum agliyor derken cogu kez yarim kaliyor onlar uyuynca yapayim diyorum ben bitmis oluyorum ozaman,spora gidersem biri kresde digeri anneme birakirim kimse beni rahatiz edemez diyorum,ama esim sanki spora gitimi vericekmisin bu kilolari diyor :çok üzgünüm:,off yaa kilolu olmak cok zorrrr

ya niye bu kadar kendine yükleniyosun vücudunu yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…