ÇÖREKOTU İLE ZAYIFLAMA: Çörek otunu, yemeklerden 30 dk önce, ya çiğneyerek, ya da, öğütüp, 1 bardak su ile içmmek suratiyle, ayda 4-5 kilo vermek mümkündür. Aynı zamanda, keten tohumu da zayıflamaya yardımcıdır. Yemeklerden 30 dak önce 1 tatlı kaşığı, keten tohumu 1 bardak su ile yutulur
sen ikisinden birini denedinmi? ikiside sagliksiz bisey degil aslinda denemeye deger bence
Dr Alp Mamak kilo vermek için gece 24:00 ve 02:00 arasında özellikle uykuda olmanızı öneriyor. Çünkü büyüme hormonları tam bu saatte çalışıyor ve yağ yakımı hızlanıyor vücut kas yapıyor öncelikle bu saatlerde uykuda olursanız kalçalarınızın erimesine yardımcı olursunuz…
bunu biliyormuydunuz arkadaslar bende yeni gördüm ,artik erken yaticam :))
yok canım ben denemedim ama denemek isteyen olur diye yazdım şimdi ben sandoaloz sakızı +elma sirkesi+beşibiryerde çayı içiyorum daha sonra deniycem denemekte fayda var kızlar bu arada 2 haftada 2.200gr verdim sandaloz sakızı ile ilgilenlere duyrulur sempatiksalakcinni
gercekmiiiii süper ya,sandoloz sakizimi burda varmi bilmiyorum ya,olsada bende sorup cigniyormusun ,bende elma sirkeisne basladim sabah ac karnina 1 tatli kasigi elma sirkesi 1 cay kasigi bal ilik suda karistirip iciyorum birde yatarken iciyorum,ilk günler sislik yapiyormus tartida fazla cikabilinirmis dogrumuki acaba ?nezamandir sen bu iki seyi kullaniyorsun
15 gündür canım kullanıyorum sabah akşam aç karına yemeklerden yarım saat önce yalnız tatlı ve süt yasak
bakalim bende elma sirkesine basladim sen sabah ve aksammi iciyorsun elma sirkesini ?
selam kızlar. bugün eşimle beraber motor sefası yaptık. gezdik tüm gün akşamda pizzacıya gittik. sabah kahvaltım iyidi. öğlende sadec simit yedim ama akşam 6 gibi 3 dilim pizza, az patates kızartması ve 2 tavuk chikenle 1 şişe cola içip 70 kiloya inmemi kutladık. herşey bugün çok güzeldi. bide 65 kiloya inince kutlama yapacağız. eşime bugün dedimki artık hiç kavga etmiyoruz dedim. o da elbette çünkü sen zayıflıyosun dedi. bu hafta sırt çantasına ağırlık koyup koşacağım kızlar
bu arada hayel anlattıkların beni çok üzdü. allah yardımcınız olsun canım. ama doktor ameliyat dediysa umut vardır. çünkü umutsuz vakalara ameliyat olmuyor çünkü hastalık çok daha hızlı ilerliyor demekki umut var
aramizda benim gibi emziren annelerde var internette bakinirken bir yazi buldum sizinle paylasmak istedim
selam arkadaslar, ben hem diplom Pedagog hemde Pekip uzmaniyim Bebeklerin 1 yasina kadar ki gelismesiyle ilgili ayni zamanda 3 cocuk annesiyim. Bir cok sayfalarda hanimlarin hamilelikten sonra henüz bebeklerini emzirirken diyet yapmaya basladiklarini veya baslamak istediklerini yaziyorlar. Lütfen böyle birsey yapmayin yapmak isteyenleri uyarin. Cünkü zayifladikca erittigimiz yaglarin yaninda bedenimizin depoladigi zehirli maddelerde eriyor ve bebegimizi emzirdigimiz taktirde sütümüze isleyerek bebegimize zarar verebilir!!! Lütfen hanimlar bebeklerimize zarar vermek istemeyiz degilmi? Bir kac ay sabredip öyle diyete baslamak daha mantikli.
selam kızlar. bugün eşimle beraber motor sefası yaptık. gezdik tüm gün akşamda pizzacıya gittik. sabah kahvaltım iyidi. öğlende sadec simit yedim ama akşam 6 gibi 3 dilim pizza, az patates kızartması ve 2 tavuk chikenle 1 şişe cola içip 70 kiloya inmemi kutladık. herşey bugün çok güzeldi. bide 65 kiloya inince kutlama yapacağız. eşime bugün dedimki artık hiç kavga etmiyoruz dedim. o da elbette çünkü sen zayıflıyosun dedi. bu hafta sırt çantasına ağırlık koyup koşacağım kızlar
aramizda benim gibi emziren annelerde var internette bakinirken bir yazi buldum sizinle paylasmak istedim
selam arkadaslar, ben hem diplom Pedagog hemde Pekip uzmaniyim Bebeklerin 1 yasina kadar ki gelismesiyle ilgili ayni zamanda 3 cocuk annesiyim. Bir cok sayfalarda hanimlarin hamilelikten sonra henüz bebeklerini emzirirken diyet yapmaya basladiklarini veya baslamak istediklerini yaziyorlar. Lütfen böyle birsey yapmayin yapmak isteyenleri uyarin. Cünkü zayifladikca erittigimiz yaglarin yaninda bedenimizin depoladigi zehirli maddelerde eriyor ve bebegimizi emzirdigimiz taktirde sütümüze isleyerek bebegimize zarar verebilir!!! Lütfen hanimlar bebeklerimize zarar vermek istemeyiz degilmi? Bir kac ay sabredip öyle diyete baslamak daha mantikli.
evet kızlar kutlama yaptık ama bu hafta beni yoğun bir spor bekliyor. ağırlıkla koşacağım. sabah 1 saat ağırlıkla koşarım öğleden sonrada bigün kol bigün sırt çalışırım. yani 2 saate tamamlarım. arada değişiklik çok etkili oluyo. özellikle ağırlıkla koşmanın zamanında çok faydasını görmüştüm. tekrar yapmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?