slm kızlar bugun çok kötü bir gündü :çok üzgünüm: eşimin babası akciğer kanseriymiş çok üzüldüm eşim daha bilmiyo kayınbabam da bilmiyo onlar başka birşey sanıyolar üstelik kayınbabam benim dayım çok kötüyüm eşimden saklaması hem acı verdi hem de beni çok üzdü kızlar dayım için dua ederseniz sevinirim pazartesi amaliyat demiş doktor ama çok ilerlemiş ne olacak bilmiyorum çok kötüyüm ya 2 yıl öncede kanserden dedemi kaybetmiştim onu son kez göremedim üstelik memlekete gitiğim zaman mezarına gidecektim ama gidemedim yapamadım dedemi toprak altında olduğunu görmek istemedim sanki o hep yaşıyo insan öldüğünü görmeyince kabüllenemiyo işte şimdide dayım ALLAHIM DERDİ VEREN SENSİN DERMANINI DA VER YARABBİM SEN KİMSEYİ DARDA KOYMA SEN BİZLERE YARDIM ET DAYIMA GÜÇ VER SABIR VER ALLAHIM
slm kızlar bugun çok kötü bir gündü :çok üzgünüm: eşimin babası akciğer kanseriymiş çok üzüldüm eşim daha bilmiyo kayınbabam da bilmiyo onlar başka birşey sanıyolar üstelik kayınbabam benim dayım çok kötüyüm eşimden saklaması hem acı verdi hem de beni çok üzdü kızlar dayım için dua ederseniz sevinirim pazartesi amaliyat demiş doktor ama çok ilerlemiş ne olacak bilmiyorum çok kötüyüm ya 2 yıl öncede kanserden dedemi kaybetmiştim onu son kez göremedim üstelik memlekete gitiğim zaman mezarına gidecektim ama gidemedim yapamadım dedemi toprak altında olduğunu görmek istemedim sanki o hep yaşıyo insan öldüğünü görmeyince kabüllenemiyo işte şimdide dayım ALLAHIM DERDİ VEREN SENSİN DERMANINI DA VER YARABBİM SEN KİMSEYİ DARDA KOYMA SEN BİZLERE YARDIM ET DAYIMA GÜÇ VER SABIR VER ALLAHIM
Kızlar bugün detoksta son günüm dua edin bu günüde güzel bi şekilde atlatayım :)
Bu arada sabah tartıya bi baktım 6 lı rakamları gördüm çok mutluyum demekki azmin elinden hiç bişey kurtulamıyo bayanssulusmile
ne güzel canım 60 lara ben de inebilsem keşke bi an önce :sinifsinif:
tebrik ediyorum seni.dediğin gibi azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz :hooray:
önceki sayfalarda anlattın mı bilemiyorum canım ama bu yaptığın detoks nasıl bir şey merak ettim işe yarıyorsa ben de yapayım
hayel çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin üzüldüm
bu arada bugün kilo bildirimi yapacak mıydık unuttum ben
tamam katecim yarın tartılıp atayım sana o zaman
kızlar slm ben bebişten dolayı pek giremiyo
hayell allah şifa versin bende ağustosta dedemi kaybettim kanserden çok sarsıldım dün anneannemlerdeydim sanki yan odadan çıkacakmış gibi geldi hep hala öldüğünü kabullenemrdim
ben bu hafta regl olmama ve çarşamba günü doğum gününde yediklerime rağmen 1 kilo vermişim ufaklık bırakmıyo sporda yapabilsem dahaçok gitçek şimdi bile huysuzlanıyo kucağımda
sizlerede kolay gelsin
hepimiz vercez kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?