70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo veren arkadaşlar

Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4 :hooray: a.s.

Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1

Hugocuk..................77............................71..........................70...-1

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6

YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2

Myocean...............71...............................71..........................70.....-1

zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2

Aynı kiloda kalanlar

.............................

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

monaroza............77..........................74...

Özlemilker...............90............................79....

Lilie......................83,7..........................73,6...

Nesibe26...............75.............................72,5..

Pembelii.................76...........................73

Arzum.d..................72.........................66,5

Ethos...................... 81........................78,5

SultanSena..............73........................ 68,3

Feyza85................73.

Lollipop.................71,9.

Yeni başlayanlar

Spell42
...........................75

tebrik ederim kate,ay kendimie bakdim en son sirayi kimseye vermemisim, insallah haftaya 1 kilo verenlerin arasina girerim insallah

günaydın cicoşlar. bu sabah 6 da kalktım. kuşlar uyurken oturma odasını temizledim. sabah kahvaltıda 1 yumurta, 1 dilim peynir ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle. öğleye 150 gram tavuk yerim ekmekle. akşama evde 2 tane enginar var. onu yapayım diyorum patatesli. enginar az. patates koyarım içine. 1 yemek kaşığı yağ koyarım akşam salatayla yerim 1 dilim ekmekle. bugün 1 saat koşarım. yarım saat olunca içine ağırlık koyduğum sırt çantasını takıp yarım saat daha koşar 1 saate tamamlarım artık /B]

günaydin,canim sen findik ezmesini sevdigin icinmi yoksa diyette bir etkisi var diyemi yiyorsun??

ben fındık ezmesini hem sevdiğim için yiyorum hemde sporcu sitelerde duymuştum spor yapanlara faydalı diye. ondanda yiyorum

ben daha önce diyetle ilgili bi kitap okumuştum. kitapta fıstığın göbek yağlarını yakmaya ve beli ilceltmeye faydası olduğunu okumuştum am ne kadar doğru bilemem tabi. fıstık ezmeside iyide ben fındık ezmesini daha çok seviyorum. o yüzden yiyorum. ayrıca faydalıymış diyede duymuştum. dün pizza yedim diye akşam eve gelince tabiki karnım şişti. ne zamandır yemeyince rahatsız oldum ve akşam sinameki çayı içtim. şişkinliktende kurtuldum iyi oldu

katecim tebrikler canım kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı kilo vermeyenlerin başına

kızlar kilo çizergesini şöyle bir inceledim de herkes başlangıç kilosunun altına inmiş buna çok sevindim pes etmeyin sakın kızlar gidecek bu kilolar

akşama güya patatesli enginar yapacaktım ama malesef enginarlar çok küçüktü. bende karnıyarık yaptım. enginarlarıda karnıyarığın içine ufak ufak doğrayıp koydum. 50 gram kadar kıyma, soğan, sarımsak falan içini hazırladım hiç yağsız. sonra patlıcanları doldurdum. tencereye koydum. üzerinede 1 kaşık zeytinyağı ekledim sadece. görünüşü güzel bakalım tadı nasıl akşama anlarım. akşam iki tane karnıyarık ve yoğurt yerim 1 dilim ekmekle artık. 5 kilom kaldı o da gittimi tamam. daha spor yapamadım. yemek falan oyaladı beni. eşimede tavuk kanat kızarttım bol yağda. aslında ben eskiden çok ızgara yapıyodum. özellikle tavuk kanat ızgara. en sevdiğim yemekti ama malesef tavuğun kanadında çok yağ var ya. geçen fırına verdim tavuk kanadı üstelikte hiç yağ koymadım ama varya ona rağmen tepsi yağ içinde kaldı. neyseki artık tavuk kanadı yapmıyorum. bu hafta bi ara kebap yapacağım yağsız teflonda. kıymayı baharatla, soğanla, sarımsakla hazırlar birgün dinlendirir teflonda yağsız yaparım. eşimde sever ama onunkine iç yağ kullanıyorum. bakalım kasaptan bulabilirsem iç yağ onada yapıcam

ya ben nasıl zayıflıyorum hala inanamıyorum. demekki herşeye uyunca oluyomuş. keşke daha önce bildikleri uygulasaymışım. yani aman yoğurt yemeyeyim aman 2 kaşık yiyeyim diye kımaktan kilo verememişim ben. şimdiyse her hafta bir kilo verebiliyorum

bu hafta benden başka kaçamak yapan oldumu arkadaşlar. bu arada eşim pizzacıda 6 dilim pizza yedi. ardından eve gelincede tost yedi karışık. pizzacıya gitmedende evde annesi hamur yemeği yapmış onuda yediydi. maşallah gidiyo bakalım ne olacak. demekki kimseye laf etmemek gerekmiş. şimdi hiç ses etmiyorum yesin ne isterse. ilerde 90 kiloyu geçip göbek iyice çıkarsa o zaman derim ben ona

bu hafta beni yoğun bir spor programı bekliyo. aslında güya bu hafta bahar temizliği yapacaktım ama havalar kötü. artık haftaya yada daha sonraki bi zamanda yaparım. halılarıda havalar iyice ısınsın o zaman yıkarım artık.

arkadaşlar çocuğumun olmasını gerçekten çok istiyorum. zaten çocukları çok severim. ama çocuğumun beni yaşadığım sorunları yaşamasını istemiyorum. o yüzden küçükten itibaren sağlıklı yiyecekleri sevdireceğim. sonra diyetle falan uğraşmasın. birde kiçükten itibaren sporu sevdireceğim. hergün spor yapsın. eşim çocukken tam 4 sene kaymış. o yüzden vücudu iyi. 2 senedir fil gibi yiyiyo 10 kilo aldı ama kas. vücudu orantılı bu yüzden eskisinden çok daha iyi oldu. herp der çocukken vücut spora alışınca çok iyi oluyo diye. gerçekten öyle. küçükten vücut gelişirken spor yapınca büyüyünce fazla yağ olmuyo

keşke biz çocukkende bizi böyle spora ve sağlıklı yemeye alıştırsalardı ama nerde annem zayıfım diye verdi iştah şurubu sonrada önünü alamadım bidaha. çocuğuma iştah şurubu falan vermem asla. ben içtimde ne oldu bu hale geldim. yazık kilolu geçen yıllarıma. hele üniversitede çok sorun yaşamıştım. herkes incecik ben pehlivan gibi mafoldumben

bugünde kimsecikler yok buralarda. şimdi öğle yemeği yiyeceğim. ardında 45 dakika koşarım. akşamda 1 saat koşarım. akşama ağırlıkla koşacağım. bu hafta spora yoğunluk vereceğim nasipse.

slm kızlar.ben yeni bişey okudum.acaip üzüldüm.ben 8 aylık dogum yaptım söylemiştim daha önce.bebegin cigerleri açılsın diye 4 tane iğne vuruldum dogumdan önce.meger onlar kortizonlu iğneymiş.yani kilo yapıyolarmış.bende ne oluyoda ben habire kilo alıyorum diyorum 66 yla çıktım dogum dan 73 e kadar çıktım hatta dahada almaya devam ediyodum.bunun etkisi nbe zaman geçecek deli oldum.bilsem kendime yüklenmezdim bu kadar.katecim sagol liste için.

Selam ,bende bugün biir arkadasa davetliyim aksam gec gelirim belki diye walk at home simdi yapicam ,gitmeden bol bol su icicem birde orda icerim ikramdan önce 2 bardak su ,istahim kesilir yemem insallah ,herkesmi öyle bilmiyorum ama ben bir arkadas grubuyla otururken sohbet arasi nekadar yedigimi unutuyorum ,insallah kacamak yapmam.

yaklasik 2 hafta önce kendimi ölcmüsdüm üst karnim 84 cm,alt karnim 107 cm,basen 105 cm di ,bugün ölctüm üst karnim 81 cm alt karnim 105 cm basen 103 cm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…