70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

74 kiloyum çok mutsuzum. ınsanların bana bakarken yüzünün aldığı ifadeden çok sıkıldım... Kendimi ucube gibi hissettiriyorlar. Ama artık her şey değişecek. Dün rejime başladım. Rejimi desteklemek için sabah yürüyüşü yapıyorum. Akşam bisiklete biniyorum.

Canım neden bu kadar üzüyosun ki kendini hem o yazdığın kelime çok çirkin ve aşağılayıcı bir ifade sakın düşünme böyle şeyler.her şeyin bir çözümü ardır mutlaka katıl bizim gruplara hergün ne yedin ne yaptın yaz bizlerle birlikte motive olup sporada başlarsan günden güne daha çok hırslanıp yavaş yavaş vericeksin o kiloları.Ama kendini bu kadar yıpratırsan olmaz unutma umutsuzluk başarısızlığı doğurur her zaman.

dışı değil içi ucube olur insanın. tertemiz kalpli tombişi fitne dolu sıskaya değişmem asla.

kate sende 65 olunca kutlama yaparsı inan deyiyo yani. çektiklerini unutuveriyosun. bende 65 olunca tekrar kutlama yapacağız.

şimdi ben ağırlıkla kol ve göğüs çalışacağım malumya yaz geliyo. kısa kollu tişörtlerde sarkık kollar olmasın. sonra görüşürüüüüük

kate sende 65 olunca kutlama yaparsı inan deyiyo yani. çektiklerini unutuveriyosun. bende 65 olunca tekrar kutlama yapacağız.

hugocuk bende şu 2.300gr mı bir versem 65 kilo da ben olucam inşallah 2 haftada veririm sonra ki hadefim 60 inşallah sende çık güzel gidiyosun bu arada tebrikler

gayrt güzel gidiyosun hayell. ha gayret. vücudunda büyük değişiklik oldumu canım. bende çok oldu. resmen vücudum şekillendi diyebilirim.

gayrt güzel gidiyosun hayell. ha gayret. vücudunda büyük değişiklik oldumu canım. bende çok oldu. resmen vücudum şekillendi diyebilirim.

oldu tabi inceldim ama spora başlamam lazım vücudumu sıkılaştırmak için canım ozaman daha ince gözükürüm heralde

katecim sen bu detokslamı 1.4 gr vedin birde nasıl uyguladığını yazarsan sevinirim

birde arkadaşlar böyle kaçamak yaptığında akşam bir bardak sinameki çayı için yada beşi bi yerde kullananlar onu içerse eğer vücutta ne şişlik kalır ne başka bişey. özellikle sinameki ne var ne yok atar. bir nevi doğal mushil

elbette hayelciğim. diyorumya sarkık vücut herzaman kilolu gösterir insanı. o yüzden spor çok önemli. bende yok ama tabiki zayıfladığım içinde sımsıkı değilim ama olsun sarkmıyorumya o önemli

hayel bence sen bu spor olayını gözünde büyütüyosun. o yüzden bi türlü oturtamadın. canım dans et yada leslie ile evde yürüyüş programını yap. bi başlasan ardı gelir ve keşke önceden yapsaydım dersin. daha enerjik oluyosun canım. yarın başla bence.

katecim sen bu detokslamı 1.4 gr vedin birde nasıl uyguladığını yazarsan sevinirim

Canım linkini diğer sayfalarda vermiştim oradan bakarsın.

Tabiki sadece detoksla vermedim ama büyük bir kısmını detoksla verdim 400 gr mı detoksla gitti

evet enerjik olunacağı kesin :dance:

Kilo veren arkadaşlar

Kate_34...................75...........................70,6.........................69,2...-1,4 :hooray: a.s.

Hayell......................73...........................68,3...................... 67,3...-1

Hugocuk..................77............................71..........................70...-1

Gülen..................78,8.......................77,6.............................77,5...-0,1

Bbetül.................... 73..........................71,2.........................70,6...-0,6

YaSelin..................77..............................72,2.........................72...-0,2

Myocean...............71...............................71..........................70.....-1

zuzum24...............79..............................73...........................72,8.. -0,2

Arzum.d..................72.........................66,5...........................66.....-0,5

Nesibe26...............75.............................72,5.........................71,9..-0,6

Aynı kiloda kalanlar

.............................

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

monaroza............77..........................74...

Özlemilker...............90............................79....

Lilie......................83,7..........................73,6...

Pembelii.................76...........................73

Ethos...................... 81........................78,5

SultanSena..............73........................ 68,3

Feyza85................73.

Lollipop.................71,9.

Yeni başlayanlar

Spell42
...........................75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…