arkadaşlar çocuğumun olmasını gerçekten çok istiyorum. zaten çocukları çok severim. ama çocuğumun beni yaşadığım sorunları yaşamasını istemiyorum. o yüzden küçükten itibaren sağlıklı yiyecekleri sevdireceğim. sonra diyetle falan uğraşmasın. birde kiçükten itibaren sporu sevdireceğim. hergün spor yapsın. eşim çocukken tam 4 sene kaymış. o yüzden vücudu iyi. 2 senedir fil gibi yiyiyo 10 kilo aldı ama kas. vücudu orantılı bu yüzden eskisinden çok daha iyi oldu. herp der çocukken vücut spora alışınca çok iyi oluyo diye. gerçekten öyle. küçükten vücut gelişirken spor yapınca büyüyünce fazla yağ olmuyo
tebrik ederim kate,ay kendimie bakdim en son sirayi kimseye vermemisim, insallah haftaya 1 kilo verenlerin arasina girerim insallah
günaydın kızlar
Katecim tebrik ederim canım darısı başıma:Saruboceq:
katecim tebrikler canım kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı kilo vermeyenlerin başına
Teşekkür ederim kızlar inşallah hep birlikte 65 i de görücez sizlerle
kaydirigubbakcemile2.inşallah canım bi görebilsek o günleri onada razıyım.ben 1 60 oldugum için 50 lere düşmek istiyorum ama onun yoluda 60 lardan geçiyo yeterki olsa diyete devam.bayanssulusmile
inanmıyorum ya yine kimse kalmamış.4 5 kişi gördüm az önce.:dilcikar:ya tabi pazar ya bu gün herkes göz ucu bakıp kaçıyo.:CüvCüv:
kortizon vücutta zaten üretilen bir hormondur. her sağlıklı insanda olur. kortizon tedavisi çok yaygın değildir. ancak doktor gözetiminde verilir. dozu çok hassastır. kortizon aslında vücudumuzda bulunan ve böbreküstü bezleri tarafından salgılanan bir hormondur. kortizon şişman insanlarda üretimi yüzde 50 oranında daha fazladır. yani herkeste kortizon vardır. gerekli durumlarda dışardan kortizon iğneleri ve ilaçları verilir. hekim eğerki az gereken kortizonun dozajını fazla verirse eğer anormallikler olabilir. kortizon çok iştah açar. ve verildiği anda vücutta çok şişlik yapar. bol su içilmelidir kortizon şişliklerinden kurtulmak için. ve hiç tuz kullanılmamalı diye okumuştum. kortizon kullanımında mutlaka diyetisyen kontolunde olunmalı çünkü çok iştah açılıyomuş. kortizon vücuttan atılıyomuş ama iştah kontrolu zor olduğundan kilo alınıyomuş. birde bo su içilip şişliktende ancak öyle kurtulunuyomuş. aslında kortizon kullanılırken hekim bunu açıklamalı hastalara. şimdi betül senin neden kilo aldığın çıktı ortaya. ama merak etme. diyet ve aporla gidiyomuş. yani engelde değil zayıflamaya. zaten sen kullanalı bayağı olmuş artık etkilemez. iştahını açan şeylerden uzak dursan yeter canım
merhaba herkese ben anca 500 gr vermişim bu hafta 66 kiloyum, bu regl döneminde çok abur cubura saldırmadım ama çok iştahsızlaştım dün 2 öğün yedim toplamda bugün de anca o kadar olur çok tembelleştim bi gün dışarı çıktım yürüdüm dün o da yok, bugün de çıkmam sanırım.
bi de benim birkaç aydır alt karnımda sol tarafımda çok şiddetli ağrılarım oluyor regl dışında. regl dönemimde de ağrım oluyor ama o normal deyip geçiştiriyordum, ama sanırım p.tesi doktordan randevu alıcam salı yada çarşamba da muayene olmayı düşünüyorum, sizce ne olabilir kötü bişey yoktur dimi?
kız ben burdayım işte
ama görünmez olarak :1ninca:
ay kate ne bilim daha hayalet görmeye başlayamadım.:sinifsinif:.neyse şimdi gözüm açık heryerden kate çıkabilir.sempatiksalakcinni
kateciğim tebrikler azmin daim olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?