70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben bu detoksu artık her ay uygulucam kesin çünkü çok faydası var vücuda resmen arındım bayanssulusmile

ben bugün ağırlıkla kol göğüs çalıştım. şimdi akşam yemeği yedik. birazdanda koşarım artık 1 saat

hata sonu diye heralde kimseler yok. çok kaçırınca ertesi gün diyete aynen devam edilince bişey olmaz. kilo verme yine devam eder. yeterki pes edip vazgeçmeyelim

kilo verenleri ve kendimi tebrik ediyom azminize hayranım bgn annem 1 gün önce görmüştü beni baya zayıflamışın dedi sporamı başladın yok dedim 1 gündede spor eritmez ya neye bgn kahvaltı yapmış halim le 70 çıktım ki 3-4 bardak çay içmiştim ve acayip yemiştim
ben sadece akşam yemeği yemiyom yatmadan önce elma sirkesi içiyom ve rezene+anason+ısırgan otu kaynatıp içiyom süt olsun diye akşamlarıda 1 kase yoğurt ve havuç yiyom

:) Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız. Bu sabah yürüyüş yaptım yine, yürüyüş sonrası çok hafif bir kahvaltı yaptım ve ardından 4 saat bisikletle Marmaris'i turladım. Biraz önce de akşam yemeğimi bitirdim. Planım şu ki; akşam 7 den sonra hiç bir şey yemeyeceğim. Konserve süt mısır aldım yarın öğle yemeği olarak yemeyi düşünüyorum. Kalorisi düşük ve tok tutuyor. Üstelik severek tükettiğim bir besin. Şimdi forumu talan etmekle meşgulüm. Çok yardımcı olacak fikirler yazmışsınız. Teşekkürler :)

selam kizlar,ben misafirlikden geldim ,tüm gün yediklerimi yazayim,sabah 2-3 catal menemen,peynir,cay,öglen 1 mercimek corbasi,1 tabak sulu köfte ,2 yemek kasigi pilav,1 tavuk budu,4-5 adet patates,1 litrede su ictim ,az önce bir muz yedim 3-4 adet ceviz yedim,yatana kadar biraz daha su icerim birde nescafe sütlü icerim belki,cokmu abartmisim acaba?

arkadaslar bazen kacamakda yapsam diyete alisdim artik sevmeye basladim diyeti ) esim aksamlari mutlaka cay icer yanina biseyler yemezse olmuyor,1 ay öncesine kadar bende cok yerdim yaninda cayin simdi ise hic canim istemiyor ,yemeklerin hepsindende yesem maglum bebek icin eskiden cokca yerdim simdi hepsinde 1-2 yemekkasik koyuyorum,önceleri kepceyle dolduruyordum.zamanla insan az yemeye alisiyor cok yedimi cok siskinlik yapiyor,kesin önceleride yapiyordu ama umursamadigimiz icin fark etmiyorduk belki

kızlar kusura bakmayın annemler vardı onları yolcu ettik bu hafta o nedenle çok sık giremedim ama 500 gr verdim:))) yarı itibariyyle daha çok spor inşallahhhhhhhh

katecim ben bildirimde bulundum ama girmemişsin tatlımmmmmm:)))) özür dilerim canım elde olmayan sebeplerden dolayı giremedim bu hafta annemler vardı hiç fırsatım olmadı canım..... söz bir daha olmaz ...

selam kızlar. bugün 1 saat kol ve göğüs çalışmıştım öğlen. akşam yemeğinden sonrada koştum. koşunun derecesini yükselttim. 1 saatte 6 km koştum. zorlanmadım ama kolayda değildi yani. neyse ardından sütlü kahvemi içtim ve ancak oturdum

ben bu gün kahvaltıda yumurta kepek ekmegi peynir çay yedim.öglen 2 parça ızgara tavuk 1 dilim normal ekmek.1 bardak ayran içtim.akşam misafirlikteydim.1 avuç çekirdek.3 4 bardak çay 1 parmak büyülügünde 3 tana tatlı yedim başkada bişey yemedim.çokmu abartmışım.:kedi:

ya kalmkmam lazım eşim geldi tepemde bekliyo işi varmış.ondan kalırsa açarım yine.görüşmek üzere.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…