70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar,eve yeni geldim,spora gitmisdim süper bisey ya,esofman üzerime yapisdi resmen terden ,isin en güzel yani ,10 alet var sirf kadinlar icin acilmis spor salonu,ve bu 10 aletten birindeysen mesela makina sana sesli olarak simdi siradakine gec diyerek uyariyor,sirayla herkes halka icinde dönüyor,eglenceli oluyor ben hergün giderim artik :)

kimsecikler yok heralde
bugün diyetime dikkat etmeye çalıştım ama şu regl dönemi çok tatlı çektiriyo canımı yaaa birazcık kaçamak yaptım :kedi: ama sporumu yapınca eritirim heralde kaydirigubbakcemile2

off karnım çok şiş yaa böyle olunca kötü hissediyorum kendimi sanki 100 kiloymuşum ve hiçbir yere sığmıyomuşum gibi geliyo patlıycam sanki :1ninca:

Selam :) Su gibi terleyene kadar spor yapabilen herkese çok özeniyorum :) Kızlar ha gayret siz gerçekten harikasınız. Hafta sonu geldi dayandı yine kapıma. Bu da demek oluyor ki bisiklet turum yaklaştı. Günde 4 saat şehir dışında (hızımı kesecek trafik olmasın diye) turlamyı planlıyorum. Bugün yine rutin diyetime devam ettim. Öğlen 20, akşam 20 olmak üzere 40 dk yürüdüm. Akşam 6da son akşam yemeğimi yedim. (8de annem hamsi kızartmıştı bir hamsi attım ağzıma napıym çok koktu dayanamadım) Regl dönemim yeni bitti. En şanslı olduğum nokta hayatımda bugüne kadar hiç çikolata krizi yaşamadım. Tatlı istemiyor canım. Toplasak yılda belki 3 bar çikolata yiyorumdur. Tek derdim ekmekle bugün 6. gün ve kahvaltıdaki 1 dilim ekmek hariç ekmek yemiyorum hala. 16 kilo var vermem gereken. 3 Ay yeterli gelecek mi acaba...

günaydın kızlar dün akşam diyeti bozdum. çok işim vardı dün yemek yapamadım evde evde olandan yedim ama bugünden itibaren bozmayacağım. bugünde çok işim var. sabah erkenden oturma odasının koltuk takımını sildim. yerleri sildim. birazdanda yemek masasının sandalyelerini sileceğim. bi halım kaldı onuda sileceğim. hazirana kadar idare eder. hazirandada yıkarım tüm halıları. kaloriferler yandığından perdeleri yıkamadım daha. bakalım haftaya onları yıkarım ama bugün oturma odasının kalın perdelerini yıkayacağım bidaha asmam kuşlar çok batırıyo ya. banyo yapıyolar sonra gidip perdelerde kurulanıyolar. meyve yiyolar gidip perdelerde gagalarini temizliyolar. bende bidaha asmayacağım. güneşlik ve tüller kalacak

Günaydın hanımlar

Sabah beşibiryerde çayımı içtim ardından leslie teyze ile 1 saat 8 dakika sporumu yaptım.duşumu aldım.

Ardından kahvaltıda 2 dilim light ekmek arsı peynirli yağsız tost ve rutin salatamı yedim.şimdi hem çayımı yudumluyorum hemde kk ya bakıyorum.

Bugün temizlik yapıcam yarında büyük bir ihtimalle temizlik yaparım bu hafta temizlikle geçecek zamanım.

Son düzenleme:
Kızlar bişey söyliyim mi

En yavaş topik bizim topik herhalde doğru düzgün kimse yediklerini düzenli olarak yazmıyor

neden acaba siz söyleyin bana?

günaydin kizlar,sabah kahvaltimda kabak cekirdekli ekmegimi yedim icine azicik cok az ama sarella sürdüm bir fincanda kahve ictim.bugün yine sporum var terlemeye hazirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…