70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7 ay olacak. 82 ile doğuma girdim. 78 kilo olarak çıktım. Sütüm çok azdı habire kompostolar falan içtiğimden şu an 76.5 kiloyummafoldumben

hmm yine iyi iki katini almakdansa ,bende 3 bucuk ay önce 86 ile doguma gittim ,79 la cikdim suan 72.300 kg olmusum,emziriyorum bende

bugün öğleden sonra bende biraz fazla kaşırdım yarın sabahtan sıkı tutucam inş bu hafta hedefim 1kg

kilo vermeyi nasıl başarıyorsun. Bu arada allah bağışlasın bebişlerimizi..

amin cümlemizinkini,ya ikinci dogumunda sonra biraz yavas gidiyor kilolar,3 bucuk ayda 6.700kg ´vermisim cok degil ama,az bile,1 aydir felan yediklerime daha cok dikkat ediyorum ,arada her ne kadar kacamakda olsa kaldigim yerden devam ediyorum,cok su iciyorum,2 bardak yesil 2 bardak isirgan otu cayi iciyorum günde ,isirgan otu cayi sütüde cogaldiyor,yesil cayda günde 3 fincana kadar zarari yokmus,kepek ekmegi yiorum,normaldede zayifkende ekmegi cok seven biri degildim kahvaltilarda anca ,kepek ekmegini hep yerdim sevdigim icin,birde buna alsidrdim kendimi her yemekden yiyorum ama 2-3 kasik koyuroum sadece,,emzirme diyeti var nette ama onu uygulaayamadim hergün baska cesit yemek yapiyorsun yok izgara yok karniyarak felan,bizim evde bugün pilav varsa o yarin öglene kalirsa yenilir hergün cesit cesit yemek yapmiyorum.

Kilo veren arkadaşlar

Spell42.................75...............................75..............................73,8...-1,2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................74..............................72,9...-1,1

Hayell......................73...........................67,3...................... 66,5...-0,8

Bbetül.................... 73..........................70,6,,.......................69,6...-1

zuzum24...............79..............................72,8...........................72,3.. -0,5

nesrin06...............74,7............................74,7............................74,2..-0,5

Kate_34...................75...........................69,2.........................68,8...-0,4

Aynı kiloda kalanlar

Pembelii.................76...........................73

Myocean...............71...............................70

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Ethos...................... 81..........................78

Nesibe26...............75.............................71,9

Özlemilker...............90............................78,5

Arzum.d..................72.........................66

YaSelin..................77..............................72

Gülen..................78,8.......................77,5

Hugocuk..................77............................70

Feyza85..................73............................73.

SultanSena..............73........................ 68,3(geçen haftada bildirim yapmadı)

Lollipop.................71,9.(geçen haftada bildirim yapmadı)

Yeni başlayanlar

Hermia...................74.............................71

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

slm kızlar 2 ay once dogum yaptım ve cok mutsuzum kılo verecegıme kılo aldım su anda 72 kıloyum
bende zayıflamakıstıyorum
bır yanlışım var ama nerde bılmıyorum
benıde aranıza alın lutfen

Kilo veren arkadaşlar

Spell42.................75...............................75..............................73,8...-1,2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................74..............................72,9...-1,1

Özlemilker...............90............................78,5..........................77,5...-1

Hayell......................73...........................67,3...................... 66,5...-0,8

Bbetül.................... 73..........................70,6,,.......................69,6...-1

zuzum24...............79..............................72,8...........................72,3.. -0,5

nesrin06...............74,7............................74,7............................74,2..-0,5

Kate_34...................75...........................69,2.........................68,8...-0,4

Aynı kiloda kalanlar

Pembelii.................76...........................73

Myocean...............71...............................70

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...

Ethos...................... 81..........................78

Nesibe26...............75.............................71,9

Arzum.d..................72.........................66

YaSelin..................77..............................72

Gülen..................78,8.......................77,5

Hugocuk..................77............................70

Feyza85..................73............................73.

SultanSena..............73........................ 68,3(geçen haftada bildirim yapmadı)

Lollipop.................71,9.(geçen haftada bildirim yapmadı)

Yeni başlayanlar

Hermia...................74.............................71

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

Son düzenleme:
tencerede mantar sotem kalmisdi ,bir tabaklik tam,suyunu ve biber sogan dometeslerini biradikm sadece mantarlarini yedim,cöpe atmak istemedim ,yarina kesin bozulurdu,aksam bunu yedim

slm kızlar 2 ay once dogum yaptım ve cok mutsuzum kılo verecegıme kılo aldım su anda 72 kıloyum
bende zayıflamakıstıyorum
bır yanlışım var ama nerde bılmıyorum
benıde aranıza alın lutfen

canım biraz erken değil mi bebeğin daha çok küçük yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…