70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kate bugün arkadaşımdaydım,poğaça,kek,tatlı,börek,patates salatalı menüden sadece patates salatasını yedim :sinifsinif: 2 bardak çay içtim.yazın kilo terlemeyle birlikte çok sıkıntı yapıyo,inşallah yaza kadar ne verirsem kardır diyorum.

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın? opuyorumnanaktan

bende iyiyim canım çok yorgunum kafamçokkarıştı

bugün misafirim vardı çok güzel mamalar yaptım onlara bayıldılar valla cokacimcoook

ama ben bugün için tedbirimi 2 gün öncesinden aldım tabiki :jeyyar:

2 gün detoks yaptım bugün yediklerimden kilo almayım diye hihoyyyt

yaptıklarından yedinmi canım cokacimcoook o detoksu inşallah bu hafta sonu cumartesi pazar bende denicem,tartındınmı detoksdan sora canım?

akşam yemeğimde yağsız,derisi çıkarılmış 2,3 adet tavuk pirzola ve 3,4 dilim patates yedim.iyiki yağ koymamışım çok yağlıymış.

Son düzenleme:
kızlar iyiakşamlar çok üzgünüm 10 gün kadar şehirdışındaydım nete giricek imkanım olmadı şu an 67 kiloyum 3 kilo vermişim . bana biraz yavaş gelio ama bakalım. iyiakşamlar tekrar çok özür dilerim.

bilmiyorumkismile
neler yiyorsun canım günlük genel olarak?

ara öğünlerimi kaçırmıyorum tatlı,hamur işi tamamen bitti gibi çok zorda kalırsam (şirkette yemekte çıkarsa) bi dilim börek yiyorum akşama mutlaka salata meyve yiyorum boca ve 2 litre su içiyorum günde

kızlar bende 20 gün önce falan tartılmıştım 80liko 700 gr çıktım pisikolojim bozuldu kortizonlu ilaç kullandığım için baya şişmişim moralim bozuldu ama 20 gün sonra tartıldım yani bugün 75 olmuşum şaşırdım çok şkr bi 25 kilo fazlam var onuda vericem allahın iznyle formülüm çok basit ilgilenen varsa msj atsn veririm bklom

ben de 2-3 haftadır aynı kiloda kaldım veremiyorum yaa sinir oldumm offf.bir de şu sandoloz sakızını deniyim bakalım o işe yarar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…