70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde devamlı ılk limonlu su içiyorum aydası olurmu sizce

hoş geldin canım.bi tavsişyem olacak ılık su faydalıdır.ama limon zamanla midene dokunur.dikkatli ol.ben ılık limonlu su içerken gastirit oldum.aç karnına içiyodum.yada içine bal koyabilirsin limonun zararını azaltır.bir çay kaşıgı olması yeterli.kolay gelsin.kaydirigubbakcemile5

ben tickerfactory ticket nasıl deyiştircem tekrarmı yapıcam 1 kilo verdim nasıl düşürücem bilen varmı

iyi kızlar siz neler yaptınız.benim biraz canım sıkkın köye gittik 2 günlüğüne.1.5 kg almışım hemde yemeden.deli oldum.suyu dokunuyo bana köyün inş sudan sebeplerdendir de çabuk geçer.

ara ögünümü yiyorum suan activia yogurt herkese tavsiye ediyorum hele diyette cok iyi oluyor sindirim sorunlari yasayanlar icin

selam hanımlar nasılsınız*

ben çok ama çok yorgunum evde misafirlerim vardı çok şükür yüzümün akıyla bu işi de hallettim.

herkes çok güzel zayıflamışın dedi. bayanssulusmile

slm hanımlar bügün yediklerimi yazayım
kahvaltı 3 dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta birazda krem peynir domates salatalık
öğle büyük bi kase ton balıklı salata yanında bi dilim kepek ekmek
yarım saat öncede akşam yemeğimi yedim oda bi tabak yağsız sulu köfte bide :kedi: bitane dondurma

ben öğleye doğru bir küçük kase patates salatası,2 saat önce bir dilim etimekli bir kase yoğurt,akşamada yağsız fırın tavuk yicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…