70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar akşam yatmadan 2 bardak su içmiştim saabah tartıldığımda fazla çıktım ondanmıdırki acep

gunaydın kızlar
azartesı basladıgım 72 kıloluk maratonumda bugun ıtıbarıyle 71 kıloyum cok sevındım ama aynen devaaam
kolay gelsın herkese

bu gün pek ıssız burası.zaten hugocuktanda ses yok.diğerleride gözükmüyo.nazarmı degdi ne,sempatiksalakcinni.CADIARZU.fisfisfis.

selam kızlar.ya bir haftadır pek dikkat edemedim.kilo bile almışım.ama başladım yine spora da.pilates ve mekik yaptım bakalım öğleden sonrada walk at home yapaağım inşallah.sizleri de takip ediyorum

bende geldim bende geldimmm :)) 74 kiloyum bende 52 den 83 e 83 ten 60 a 60 tan 83 e 83ten 70 e düşen bir bayan olarak artık bu yedili rakamlardan sıkıldım..önce hayırlısıyla 60 larda olucammm sonraaaa 50 lilerde belki 48-49 bile olabilirr :)) zayıflık güzeldirr...hadi hayırlısı şimdilik spor yapmıcam çünkü daha 2-3 gün oldu başlayalı şöyle bi 65 e geleyim kilo vermem duraksasın o zaman başlıyca spora :teytey:

hoşgeldin bradshaw

boyum 1.59
kilom79
işim çok zor ama tek güvendiğim yemek yemeyi pek sevmiyorum
tek suçum hareketsizlik
canım kilo vermek zor ama imkansız deyil 1 kilo verince insan havalara ucuyor ben buz dolabına kilolu resmimi astım benim 2 haftam nerdeyse 3 kilo verdim mucize gibi bende tüm gün evdeyim çocukla haliyle hareketsizim aklıma geldikce 5 dakika bir tepiniyorum ilk 1 hafta çok zor geciyor 2 haftadayım ve kendimi hiç açıkmış hissetmiyorrum sabah 1 kase layt yoğurt 1 bardak layt süt içtim o ve hala tokum sende yapabilirsin acıkınca sıcak birşeyler iç sonra salata ye 1 haftayı geçiştir 2 hatfta çok daha kendini iyi hissedeceksin guclubacismile

merhabalar bende bu hafta başlıyorum diyete daha yeni ben çalışan bir bayanım nasıl yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunz mesela öğlen ne yiyorsunuz, akşamları nasılyapıyorsunuz ben spor yapamlıyorum gerçekten spora zamanım yok sadece cumartası pazar oda ailelerde akrabalarda olduğumuzdan dolayı yapıyorum, beni bilgilendirirmisiniz. lütfeeennn hiç kimse benim kilo vereceğimi inanmıyor ve eşimde benimle her zaman espri yapması daha bir sinri bozucu anlatamam . klava:

küçük bi kahvaltıdan sonra yürüyüşümü yaptım geldim aşağı yukarı 3 km kadar yürüyorum
ama öyle tempolu b.i yürüyüş değil siz nasıl yürüyorsunuz hızlı adımlarlamı

olur tabiki zaten ılık su için diyor doktorlar ama ben içemiyorum ayrıca yeni başladıysan yürüyüşe zamanla hızlanıyor insan fazla yüklenme kendine

yunusbalıgı bende çalışıyorum öğlen yemeğinde yemekhane de ne çıkarsa onu yiyiorum çünkü her zaman evden hazırlamakla baş etmek mümkün değil.. ama mümkün olduğu kadar dengelemeye çalışıyorum örneğin öğlen yemeğinde et tavuk köfte varsa akşam evde mutlaka etsiz sebze yemeği yemeye çalışıyorum. Pilav makarna yemek istersem porsiyonun yarısını alıp o gün çorba içmiyorum. çünkü çorba da tahıl grubuna giriyormuş diyetisyen söylemişti.. çorba veya pilavdan seçim yapıyorum. yanında çok açsam 1 dilim ekmek yiyiorum yoğurt salatada kendime sınır koymadım.. sabah 10.30 ve öğleden sonra 3-4 gibi evden birer porsiyon meyve ve biraz leblebi getirip ara öğün yemiş oluyorum böylece aç kalmamış oluyorum tavsiye ederim sanada buyrunnnnnnnnn

boyum 1.59
kilom79
işim çok zor ama tek güvendiğim yemek yemeyi pek sevmiyorum
tek suçum hareketsizlik

bence yemek yemeyi sevmemen de sorun olabilir etrafıma bakıyorum sürekli ufak tefek bişeyler yeme halinde olan bir sürü zayıf sağlıklı insan var.. az ve sık yemek için kendini zorla bence.. böylece hem yürüyüşle hemde sık sık sindirim sistemini çalıştırarak metabolizmanı hızlandırır daha çabuk kilo verirsin. 1-2 fındık kuru kayısı 1-2 galeta veya meyveyle arada hızlandırabilrsin sistemi tabi suyla birlikte

bence kıyafetlerine inanmalısın bazen verilen kilolarda yanıltıcı oluyo su kaybediyosun bakıyosun kilo vermişsin ama aslında gerçekçi değil. sonuşta 2-3 kilo veripte kıyafetlerin içine girerken sorun yaşasan üzerine yakışmasalar daha mı iyi?
regli döneminle ilgilidir belki kilo veremeyişin dönem yakındır sonuçta bazen dengeler değişiyo bünyede önemli olan kıyafetlerin içindeki değişim bence.. eskiden üzerine olmayan pantolonları giyip dolaşmak kadar keyif verici ne olabilir ki alkisalkisalkis

kızlar bu gün doktorum programında sanırm şu doktorlar çıkan programda bu sabah estetikçi felan vardı orada bir kadın doktor kabızlık problemi çekenler için konuşma yaparken ZAYIFLAMAK ıÇıN HERKEZ SICAK YADA ILIK SU ıÇER ASLNDA BıLıMSEL OLARAK KANITLANMIŞ SOĞUK SU YAĞ YAKIMINA YARDIMCI olur dedi çok şaşırdım doğru olabilirmi acep şimdi biz yanlışmı yapıyoruz bilmiyorumkismile

ayrıca ben tartıldım şimdi 1 kilo daha vermişim 5 günde 1 kilo çok sevindim çok kaydirigubbakcemile2

sabah kahvaltida 2 tost yedim,birkac zeytin yedim,birde cay ictim,arada 4 bardak ilik su ictim,simdide ögle yemegini yiyorum tonbalikli makarna .dünden kalmisdi.

aramıza hoş geldin olumunekankayizsmile ben kalorisi düşük şeyler yiyorum sabah 1 kase yoğur yedim 1 fincan süt yağsız bu benim 2 haftam o yüzden iştehım iyice gitti acıkmıyorum eskisi gibi birazdan 1 meyve ve kahve içicem akşamada salata yapıcam yada çorba içicem 1kase o kadar ben daha öncede yazmıştım netten araştırma yaparken süt,yoğurt,kahve ,yeşilçay metabolizmayı 10 kat hızlandırır bir süre acı da 50 kat hızlandırımış doğrumu deyilmi bilemem ben 11 günde 3 kilo verdim bu gün itibari ile bazen hap içiyorum ama işe yaramıyor pek toklul hissi vermiyor bana sadece su içirtiyor sporda yapamıyorum arada bir olduğum yerde zıplıyorum kendimce oda 5 dakika anca ama bu sefer 60 olucam birde ben daha önce diyet yaparken başım dönerdi açlıktan bu sefer öyle birşeyde olmadı hiç haptanmı bilmiyorum 2 litrede su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…