bende geldim bende geldimmm :)) 74 kiloyum bende 52 den 83 e 83 ten 60 a 60 tan 83 e 83ten 70 e düşen bir bayan olarak artık bu yedili rakamlardan sıkıldım..önce hayırlısıyla 60 larda olucammm sonraaaa 50 lilerde belki 48-49 bile olabilirr :)) zayıflık güzeldirr...hadi hayırlısışimdilik spor yapmıcam çünkü daha 2-3 gün oldu başlayalı şöyle bi 65 e geleyim kilo vermem duraksasın o zaman başlıyca spora :teytey:
canım kilo vermek zor ama imkansız deyil 1 kilo verince insan havalara ucuyor ben buz dolabına kilolu resmimi astım benim 2 haftam nerdeyse 3 kilo verdim mucize gibi bende tüm gün evdeyim çocukla haliyle hareketsizim aklıma geldikce 5 dakika bir tepiniyorum ilk 1 hafta çok zor geciyor 2 haftadayım ve kendimi hiç açıkmış hissetmiyorrum sabah 1 kase layt yoğurt 1 bardak layt süt içtim o ve hala tokum sende yapabilirsin acıkınca sıcak birşeyler iç sonra salata ye 1 haftayı geçiştir 2 hatfta çok daha kendini iyi hissedeceksin guclubacismileboyum 1.59
kilom79
işim çok zor ama tek güvendiğim yemek yemeyi pek sevmiyorum
tek suçum hareketsizlik
merhabalar bende bu hafta başlıyorum diyete daha yeni ben çalışan bir bayanım nasıl yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunz mesela öğlen ne yiyorsunuz, akşamları nasılyapıyorsunuz ben spor yapamlıyorum gerçekten spora zamanım yok sadece cumartası pazar oda ailelerde akrabalarda olduğumuzdan dolayı yapıyorum, beni bilgilendirirmisiniz. lütfeeennn hiç kimse benim kilo vereceğimi inanmıyor ve eşimde benimle her zaman espri yapması daha bir sinri bozucu anlatamam .klava:
günaydin kizlar,bende kac gündür ayni kilodaydim bugün allaha sükür düstüm biraz,71.800kg olmusum
boyum 1.59
kilom79
işim çok zor ama tek güvendiğim yemek yemeyi pek sevmiyorum
tek suçum hareketsizlik
ya kızlar bir türlü kilo veremedim 2 haftadır sinir oldum offf kötükedihüso ama mesela eskiden olmayan pantolonlarım olmaya başlamış artık yani tartıda bi eksilme olmadı 2 haftadır ama kıyafetlerim öyle demiyo neye inanacağımı da şaşırdım :sm_confused:
merhabalar bende bu hafta başlıyorum diyete daha yeni ben çalışan bir bayanım nasıl yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunz mesela öğlen ne yiyorsunuz, akşamları nasılyapıyorsunuz ben spor yapamlıyorum gerçekten spora zamanım yok sadece cumartası pazar oda ailelerde akrabalarda olduğumuzdan dolayı yapıyorum, beni bilgilendirirmisiniz. lütfeeennn hiç kimse benim kilo vereceğimi inanmıyor ve eşimde benimle her zaman espri yapması daha bir sinri bozucu anlatamam .klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?