70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım yaa ne zormuş bu kilo vermek off bi zayıf olabilsem şööylleee

[[/QUOTE inşallah verirsin canım çokmu yedin yoksa hiçbirşey yemedinmi çok kilo vereyim der birşeyler yemediysen vucut kendini kitler ve korumaya alırmış yağ yakımı yavaşlar yani
kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

yok canm çok yemiyorum yani eskiden yediğimden daha az yiyorum ve her gün spor yapmaya çalışıyorum düzenli olarak ama işte kaldım aynı kiloda inemiyorum bir türlü.bilemiyorum bakalım veririm inşallah

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 80kilo700 grm dım 20 gün önce şimdi 75 oldum formül çok basit
ilgilenenler beni bulsun hemde sıkıcı diyetlerle deil sporla deil formül çok basit

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 80kilo700 grm dım 20 gün önce şimdi 75 oldum formül çok basit
ilgilenenler beni bulsun hemde sıkıcı diyetlerle deil sporla deil formül çok basit

hoş geldin aramıza kaydirigubbakcemile5 bizede söyle sihirli formülü çok sevap işlersin valla

ben şimdi leslie nin 500 adımlık videosunu indirdim akşamları bunu yaparım artık

kızlar bende kilo yüzünden çok çektim kilo cinsel hayatıda etkiyor göbişi yerinden kaldıramıyoruzki eglenceli olsun ama ben buldum formülü 20 günde 6 kilo verdim maşallah dein kıss nazar etmein

catlayanyumus çok merak ettim şu formülü maşallah sen taktiği bulmuşsun tebrikederim alkisalkisalkis

ya şu hugo nerelerde gerçekten merak ettim bıraktıysa da söylese bari acaba birşey mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…