70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar nasılsınız
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler uygulayacağım,
fakat ben çikolatayı hayatımdan bir türlü çıkaramadım ,benim gibi çok sevipde haftada 1 kilo veren varmı
abartmıyorum yemeği mesela haftada bir tane çikolata yeme hakkını kendime vermişim
akşamlarıda yemek yemiyorum onun yerine beyaz lembeli ve bir bardak meyve suyu içiyorum, mayısa kadar tartılmayı düşünmüyorum, çünkü göbeğimin biraz inmesini bekliyorum,
önümde kocaman bir bohcacı hanııııımmm var kızlaaarrrr... opuyorumnanaktan

bohcacı hanııımmmm :roflol: inşallah verirsin canım biz kadınlar birkaç kiloyumu veremicez kadın isterse neler yapar dimi canım olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

ben bu sabah 1 yumurta 1 bardak süt 2 dilim çavdar ekmeği yedim şimdide yoğurt yicem accuk acıktım cokacimcoook

hayel nasıl gidiyo canım diyetin? guclubacismile

spor yapıyosun dimi CADIARZU

dün yapamadım canım yatak odamı temizledim 4 makina perde yıkadım astım bugünde yıkanacak perdelerim var ütü yapıcam iş çok anlıyacağın ama bugün kesin yaparım diyette aynenen devam şu 5 kilo yu da vermem lazım göbiş baya eridi canım kıyafetlerim daha rahat oluyo üzerime 5 kilo da gittimi ooo süper olurum sen ne kadar verdin detokstan ben söyledim sen söyle

burda pek dışarı çıkma şansım yok belkide ondan dır bunaldım burda biraz

olabilir ama geçici bir durum bende senin gibi hissetmiştim bi ara çok kötü oluyo insan regl dönemin mi yaklaştı yoksa ondanda olabilir canın sıkıldıkça yaz rahatlarsın :teselli:

Allah tan geçici bir his sürekli devam etse varya insan dayanamaz valla banada arada geliyolar sık sık yaz iyigeliyosa sana

valla ben bu kez detoksumu daha dikkatli olarak yaptım ama az kilo verdim nedense

herhalde kilo verme dönemimin sınırındayım yani kilit dönemi bunu atlatırsam daha rahat vericem artık.

valla ben bu kez detoksumu daha dikkatli olarak yaptım ama az kilo verdim nedense

herhalde kilo verme dönemimin sınırındayım yani kilit dönemi bunu atlatırsam daha rahat vericem artık.

bence bu detoks metobolizmayı yavaşlatıyo ben bir daha yapmam

yok ben yavaşlattığına inanmıyorum tam tersi oluyo ben 2 haftada bir olmasada ayda 1 kere yaparım bunu

eminmisin ama bu detoks bittikten sonra fazla kilo veremiyosun heralde ben 1.5 kilo verdim şimdide sadece 100 gr gitti detoks yapmadan önce 1 kilo en düşük 800 gr dı bakalım önümüzdeki hafta ne olacak 60 kiloya azkaldı zaten inşallah kilo vermem durmaz eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…