günaydin kizlar güne ilik su ile basladim birtane yarim muz yedim,simdide müslimi hazirladim onu yicem ,biryerde okumusdum kahvaltida müsli yiyen kadinlarin %40 zayifliyormus
merhaba müsli dediğin nedir açıklayabilirsin
selam arkadaşlar bende gurubunuza dahil olmak istiyorum tabi kabul ederseniz :) dün rejime başladım,çok sıkı değil, çünkü emziriyorum bebişimi.3 ay sonra sıkı bir rejim yapabilirim.yine de yavaşta olsa kilo vermek istiyorum.herkese kolay gelsin çok zor ve sıkıcı bir süreç.umarım çabuk pes etmem
ben bugün 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta
ve 5 zeytin
yedim
1 saat yürüdüm
akşamada ızgara tavuk ve ayran
ılıksu limonlu
arkadaşlar bende 79 kiloyum acil zayıflamam gerek bana yardım ederseniz sevinirim greyfutla zayıflayan varmı aranızda
selam kızlar.benim kilo vermem durdu ya sanki çok bi şey vermişim gibi.veremiyorum sinir oluyorum veremedikçe de.sabah tartıldım gene aynıyım.o kadar spor yapıyorum hiç mi erimez bu yağlar yaa offf napıcamı şaşırdım yaniii mafoldumben
ayni problemi bende 5-6 gün yasadim neden öyle oluyo bende anlamis degilim
emzirirken cok zor bende 3 bucuk ay önce dogum yaptim,hastaneden cikdigimde 79 kiloydum 3 bucuk ayda 7 kilo anca gitti ,emzirdigim icin fazla dikkat edemiyorum,ama süt gelsin diyede hersey yemedigim halde cok yavas gidiyor kilolar.spor yapiyorum yanina,birde elma sirkesi iciyorum,sen neler yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?