70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ögle yemegim bugün 5-6 kasik misirli,domatlesli,sogan,marul,salatalik karisimi salata yedim,bir dilim kepek ekmegi ,ardindan yogurt yedim.aksama yine müsli yemeyi düsünoyrum

bugünkü öğlen yemeğim ton balıklı yağsız limonlu salata ve yanına 3 tane grisini yedim.

akşama tavuk yapıcam fırında yağsız yanınada pirinç pilavı yaparım bu kadar.

selam arkadaşlar bende gurubunuza dahil olmak istiyorum tabi kabul ederseniz :) dün rejime başladım,çok sıkı değil, çünkü emziriyorum bebişimi.3 ay sonra sıkı bir rejim yapabilirim.yine de yavaşta olsa kilo vermek istiyorum.herkese kolay gelsin çok zor ve sıkıcı bir süreç.umarım çabuk pes etmem

emzirirken cok zor bende 3 bucuk ay önce dogum yaptim,hastaneden cikdigimde 79 kiloydum 3 bucuk ayda 7 kilo anca gitti ,emzirdigim icin fazla dikkat edemiyorum,ama süt gelsin diyede hersey yemedigim halde cok yavas gidiyor kilolar.spor yapiyorum yanina,birde elma sirkesi iciyorum,sen neler yapiyorsun

ben bugün 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta
ve 5 zeytin
yedim
1 saat yürüdüm
akşamada ızgara tavuk ve ayran
ılıksu limonlu

benim sabah ögle yemegim cok güzeldi,ama aksam kacirdim biraz ,4-5 kasik mantar yemegi yedim,2-3 kasikda pilav üzerinde birkac parca tavuk dilimleri.öglen ve sabah az yedigim icinmi yoksa diyetten dolayimi aksam yemegim bir tabagi doldurmadigi halde acayip bir siskinlik oldu midemde sanki 3 tabak dolu dolu yemis gibi hissetim kendimi,.neden acaba?

ben bugün 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta
ve 5 zeytin
yedim
1 saat yürüdüm
akşamada ızgara tavuk ve ayran
ılıksu limonlu

limonlu suyun faydasini görüyormusun? eskiden bende icerdim ama tv bir doktordan dinleyince birakdim,diyorki limonu yagin üzerine damlatin ve göreceksinizki yag erimiyor ,aynisi vücut icinde gecerli demisdi,ama faydasini görüyorsan denemeye deger

selam kızlar.benim kilo vermem durdu ya sanki çok bi şey vermişim gibi.veremiyorum sinir oluyorum veremedikçe de.sabah tartıldım gene aynıyım.o kadar spor yapıyorum hiç mi erimez bu yağlar yaa offf napıcamı şaşırdım yaniii mafoldumben

ayni problemi bende 5-6 gün yasadim neden öyle oluyo bende anlamis degilim

hayır abartılı yesem diycem tamam ama eskiden yediğimin yarısını yiyorum nerdeyse.ve eskiden hiç spor yapmadığım halde spor yapıyorum sürekli ama kaldı işte kilom gene de bu kadar uğraşa

ben beslenmeme dikkat ediyorum bir de yürüyüş yapıyorum.kısa bir süre sonra mekikte çekmeyi düşünüyorum.ip atlamayı denedim ve de koşmayı ama çok zorladı vazgeçtim şimdilik.

Çok hastaydım siteye giremedim bu hafta. Rejimimi bozmadım hiç. Sadece dün gece midem çok bulanıyordu ve saat geç olmasına rağmen 1 dilim ekmek yedim bastırsın diye. Dolayısıyla sabah yürüyüşü bile yapamadım. Şu an 68.8 kiloya düştüm. Çarşamba günü randevu aldım bir diyetisyenden. Daha sağlıklı hale getirmem gerekiyordu diyeti. O nedenle çarşambaya kadar yine kendi kafamdan uydurduğum diyeti uygulamaya devam edeceğim. Çarşamba yepyeni bir program beni bekliyor olacak.

Kilo: 68.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…